Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • с/у ОколоМръсТното
Колкото до спора Езикова Vs Математическа моето скромно мнение е - по възможност и двете!

и ако може НЕ и АЕ на еднакво добро ниво Wink
Айде няма да кажа и другата крилата фраза за едното в РАЯ, а другото...  Whistling
Какво се е напълнило с тънкообидни госпо'ици от мъжки пол? Айде не се превземайте излишно... и без това сте на клона само временно. Обещавам да ви изпратим тържествено и подобаващо.

Такааааа... та какво за баловете? Мисля, че баловете от т.г. са напълно съпоставими с миналогодишните. Малко по-малко са отличниците, но на всяко следващо ниво всичко се изравнява (почти).

# 421
Германия се слави с топ-образованието си по технически специалности, така че ако детето има нагласа в тази сфера, по-добре немски, като и образованието там е по-евтино, отколкото във  Великобритания. На Острова пък са много напред с обществените и медицинските науки, както и с икономическите специалности.
Но за мен е много рано в 7 клас да си правим чак такива планове. Вярно, че времето лети бързо, но все пак...
Моят син засега се е ориентирал към МГ с профил математика, география и информатика. Но има още няколко дни до подаване на заявленията, дотогава ще си смени мнението поне два пъти, доколкото го познавам.
Само че такива паралелки има две - едната с немски, другата с английски език. А доколкото си спомням, през година-две паралелката с немски не се сформира. И по този повод да питам - какво става, ако тя му е първо желание, а няма достатъчно деца?

# 422
  • дълбоката провинция
bouquet Ще се почудя още малко между МГ и Търговска и ще реша.  Blush

двете училища са доста различни, според мен, и наистина добре трябва да прецениш плюсовете и минусите за себе си

личното ми мнение е, че МГ "П. Берон" би ти дала много добра подготовка и за математически, и за икономически специалности, а защо не и за други...

# 423

двете училища са доста различни, според мен, и наистина добре трябва да прецениш плюсовете и минусите за себе си

личното ми мнение е, че МГ "П. Берон" би ти дала много добра подготовка и за математически, и за икономически специалности, а защо не и за други...
Само дето момичето говореше за Бургас и ПМГ "Акад.Н.Обрешков"

# 424
Колкото до спора Езикова Vs Математическа моето скромно мнение е - по възможност и двете!

еееех, сега ако ми кажеш и как да стане?

Трудно! Иначе за мен наистина това е най-добрата комбинация.

ganis, направих си я още вчера, но нещо не ми хареса  Laughing
по моите изчисления специално за момче ЕГ минималните балове би трябвало да се вдигнат с няколко десети.

Благодаря на отговорилите ми. Дано школите са прави, аз да съм сбъркала сметките.
За момчета тази година балът е по-висок от миналата, поне така мисля .
[/quote]

За жалост и моите сметчици това показват - поогледах за къде ще ни стигне бала ( според миналогодишната статистика де) .... но май момчетата тази година ще се поизравнят с девойките, в което няма лошо де.

# 425

Споделям мнението на forttuna, че математическата гимназия ще даде повече шансове за в
бъдеще, включително подготовка за финансово-икономически специалности.

# 426
  • дълбоката провинция

наистина мислех, че става въпрос за Варна, но това не променя мнението

# 427
Успех на всички деца  на изпита в ТУЕС утре,конкуренцията ще е жестока 3:1.

# 428
  • София
И от мене пожелания за успех  newsm10 утре на изпита в ТУЕС! И после да споделите!

# 429
  • my own world....
УСПЕХ за кандидатстващите в ТУЕС! Стискаме палци!

Лени, забрави за НГДЕК бре  - най-добре мг, ЕГ и НГДЕК накуп  hahaha Е, хубаво щеше да бъде в различните училища нивото да е еднакво добро по всички предмети, а само броя часове да е различен.....

# 430
УСПЕХ за кандидатстващите в ТУЕС! Стискаме палци!

Лени, забрави за НГДЕК бре  - най-добре мг, ЕГ и НГДЕК накуп  hahaha Е, хубаво щеше да бъде в различните училища нивото да е еднакво добро по всички предмети, а само броя часове да е различен.....

Аааа НГДЕК-а не го забравям нивгъш аз  Mr. Green Laughing, щот нали ми и слабост  Flutter
Но пък все пак трябва да отчитаме желанията и най-вече възможностите на отрочетата си - дори на тези със странни съчетания на интереси и възможности.

Късмет утре на всички на изпита в ТУЕС  Peace и чакам отзиви и ако успеете и да вземете теста.
На нас ни беше в топ 5 и продължавам да си ги "бройкам" профилактично.

# 431
  • София

Аааа НГДЕК-а не го забравям нивгъш аз  Mr. Green Laughing, щот нали ми и слабост  Flutter
Но пък все пак трябва да отчитаме желанията и най-вече възможностите на отрочетата си - дори на тези със странни съчетания на интереси и възможности.

Тъй-тъй Лени,свят шарен,деца всякакви  Laughing

Успех на всички,които утре ще щурмуват ТУЕС. Peace

# 432
Успех на всички, които утре ще се явят на изпит в ТУЕС утре!
Че тя конкуренцията по-жестока от тази в Американския колеж, гледай ти newsm78

При нас отпадна като вариант, можеше само да създаде допълнителен повод за чудене... Умората също си каза думата. И май се насочваме към НЕГ, ама до 15-ти има време. Simple Smile

# 433
Успех на децата утре! Миналата година забелязах, че на изпита в ТУЕС форумските деца се представиха по-добре отколкото на НВО!   bouquet

# 434
  • София
Малко встрани от темата, но... Имам въпрос към мамите, които вече са врели и кипели в седмокласните страсти (Детективката, Белмекенска и др.). Та въпросът ми е, след като отмина истерясването около изпити и разконспириране на формулата, успяхте ли да възстановите добрия дух на темичката от преди истерясването? Thinking Или времето назад не се връща... Или просто мен си ме гони носталгия по безвъзвратно отминалите стари времена  Sad
Пожелавам на всички да влязат на първо желание по първо класиране!  Hug
Засега мисля да се оттегля, поне до нормализиране на обстановката. Stop

Общи условия

Активация на акаунт