Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 140
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А сега - моите въпроси.

От кого мога да се сдобия с паролата за пощата - сортирана статистика? Активна ли е тя все още, има ли изпратено инфо на нея за тази година?

Аз имам таз година 2 седмокласничета-приятелчета. Едното - племенничката, изкара детето бал точно 33 цяло  Laughing Нали има добър шанс за 1АЕГ, как мислите?

И за другото детенце - момченце искам да питам. Не е с високи оценки - 4,35 и 4,65, нещо такова. Ясно е, че за двете немски гимназии шансове няма, но иска си човекът немски да учи.
Бихте ли споделили лични впечатления от други училища,където немският е сериозно застъпен? Бастилията? Едно 35 или 32 имаше, не си спомням добре...
Също и къде има прилична паралелка с биология, освен в НПМГ? Май няма такава...

# 511
  • София
Здравейте, гледам и други форумски деца е имало днес на изпита за ТУЕС.
Искам да ви попитам, нали кандидатстването там си е отделно и не се включва в заявлението, което се подава в гнездата?

# 512
  • София
Цитат
В различните години -статистика от 2006 до сега са приемали в 91-во между първите 200 до 280 класирани девойки. Така че вътре си мила.

и друго да ви питам- кодовете за паралелките къде могат да се видят, да сме си ги написали( и съответно да сме сигурни,че някой чиновник няма да сбърка) преди да отидем за подаване на заявлението?

Не ги пишете предварително. Възможно е да има промяна, а също - това е задължение на квесторите.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО проверявайте заедно с квестора, какъв номер пише, ще ги имате там на разположение. Не се притеснявайте, ако тонът на служителя стане раздразнителен, вие си проверявайте настойчиво всичко  Mr. Green Ваше право си е!

У-щата не се ли изписват и с думи и ако кода е грешен, гледат изписаното с думи?

Да. Но си гледат номера.
Имаше мин. година един случай, който даваха по новините - дете от Велинград влязло в гимназия в Пазарджик, заради грешно изписан код на училището от квестор. Е, оправиха детето, но с голяма тарапана - заради това, че бтв се заеха със случая. Процедурата е доста сложна.

# 513
Цитат
няколко пъти предложих да ги кача на общата поща и поисках парола да вляза- но до момента не съм получила такава. От личният си мейл няма да пратя нищо- сори.

това малко зучи сърдито, въпреки,че аз нямам никаква вина,че някой не ти дава паролата за един какво си, но както и да е Simple Smile)))

ако има някой друг, който има статистиките, и е по-услужлив, ще му бъда благодарна !!
 за тези статисстики става въпрос:

Цитат
скъсах се тези дни да ги търся тези статистики, тк преди месеци съм ги виждала тук, но не помня къде.....ако дадеш жокер ще съм благодарна Smile
( имам предвид статистиките в кое училище се влиза ако си в първите еди колко си....)

# 514
  • София
Здравейте, гледам и други форумски деца е имало днес на изпита за ТУЕС.
Искам да ви попитам, нали кандидатстването там си е отделно и не се включва в заявлението, което се подава в гнездата?

Хаха, влязох аз във стария форум и почнах с писателстването   Laughing

Не се вписват в заявлението:
ТУЕС
Американски колеж
НГДЕК (ако се не лъжа)

# 515
Цитат
В различните години -статистика от 2006 до сега са приемали в 91-во между първите 200 до 280 класирани девойки. Така че вътре си мила.

скъсах се тези дни да ги търся тези статистики, тк преди месеци съм ги виждала тук, но не помня къде.....ако дадеш жокер ще съм благодарна Simple Smile
( имам предвид статистиките в кое училище се влиза ако си в първите еди колко си....)
и друго да ви питам- кодовете за паралелките къде могат да се видят, да сме си ги написали( и съответно да сме сигурни,че някой чиновник няма да сбърка) преди да отидем за подаване на заявлението?
 мерси много !! И много, много поздрави и успехи на всички отличници от темата !! Невероятни деца !!!

няколко пъти предложих да ги кача на общата поща и поисках парола да вляза- но до момента не съм получила такава. От личният си мейл няма да пратя нищо- сори.

Кейси, най-добре се разберете с Лени на лични да и ги изпратиш, а тя да ги качи в седмокласния блог, който създаде.
В блога имаше качени доста статистики, но не съм ги разглеждала подробно, защото не ни касаят, te dda погледни там, може да има това, което те интересува.

# 516
  • София

Хаха, влязох аз във стария форум и почнах с писателстването   Laughing

Не се вписват в заявлението:
ТУЕС
Американски колеж
НГДЕК (ако се не лъжа)

bouquet

# 517
Цитат

това малко зучи сърдито, въпреки,че аз нямам никаква вина,че някой не ти дава паролата за един какво си, но както и да е Simple Smile)))

ако има някой друг, който има статистиките, и е по-услужлив, ще му бъда благодарна !!
 за тези статисстики става въпрос:

Цитат
скъсах се тези дни да ги търся тези статистики, тк преди месеци съм ги виждала тук, но не помня къде.....ако дадеш жокер ще съм благодарна Smile

Има ги в блога на седмокласниците-най-отдолу-кликни да ги увеличиш.

# 518
А сега - моите въпроси.

Аз имам таз година 2 седмокласничета-приятелчета. Едното - племенничката, изкара детето бал точно 33 цяло  Laughing Нали има добър шанс за 1АЕГ, как мислите?

Sandalka, пак се "срещаме" след една година.

Не ми е приятно да го кажа, но шансът на племенницата е много малък. Миналата година е стигнал бала до 33.32 за девойки 1АЕГ. Все пак тази година балът е по-нисък за София- девойки, така че нека и дадем 0.2 /оптимистично/ за да компенсираме това и пак малко ми се вижда, но знае ли човек. Може и да стигне. Успех Hug

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 15:28 от kessy

# 519
сандалка, за 35 става въпрос...балът е към 32 и нещо мисля, саро руско училище с много немски и френски, дават и шпрахдиплом....ние ще го пишем и него...то е като алтернатива на тези, които не се дореждат до 73, което полседните години държи сериозен бал...!
а по въпроса за пощата - незнам дали има в нея нещо по-различно от блога на седмокласниците, който ползвах тея дни и има бая информация, с изключение на тази статистика,която търся...и за която попитах на лични създадтелката на пощата- и тя  каза,че не знае къде има такава стаистика, което би означавало,че  ИЛИ я няма и в пощата, ИЛИ деликатно ми отказва, защото  просто новата парола явно се дава на определени хора, след гафа с предишната........ но въпреки това съм сигурна,че блогът, който е чудесен, ще ви свърши работа на първо четене по основните въпроси, а на мен- все някой ще се намери по-услужлив и ще ми даде статистиката, която така много ме вълнува ( предполагхам и не само мен )!

# 520
Цитат

не бе не се докачайте, стига сме търсили под вола теле.
Просто ми пратете паролата на лични и ще ги кача.

# 521
А сега - моите въпроси.

Sandalka, пак се "срещаме" след една година.

Не ми е приятно да го кажа, но шансът на племенницата е много малък. Миналата година е стигнал бала до 33.32 за девойки 1АЕГ. Все пак тази година балът е по-нисък за София- девойки, така че и нека и дадем 0.2 /оптимистично/ за да компенсираме това и пак малко ми се вижда, но знае ли човек. Може и да стигне. Успех Hug

аз пък не смятам,че разлика от 0,3 бал на детето и минималния от миналата година означават минимален шанс, напротив ! Ако балът на моето дете имаше 33, то нямаше изобщо да смятам шансът и за минимален, както сега, когато сме с 32,100 и затова ми трябват тези статистики, тк такъв бал е граничен за много от хубавите училища и недостатъчен за първите  такива. Така че - сандалка- стискам ви палци и все си мисля, че с такъв бал ще влезете  !!!

# 522
  • my own world....
Вече не работим с обща поща, а с блог - там се качват нещата от Лени  Peace

# 523
Цитат
Има ги в блога на седмокласниците-най-отдолу-кликни да ги увеличиш.

мерси за съвета....но то зи блог го изрових доста щателно, не че е невъзможно да съм пропуснала това, което търся, но, това, което имаш предвид да увелича, е точно такава статистика, каквато търся, но за 2007,2008 и 2009 година, когато баловете с абили много по-ниски, изпита- друг формат и т.н...така че ми трябва същото нещо, но за 2010 година, ако някой го има....тк тази година баловете ще се доближават най-много до миналогодишните !

# 524
Радва ме, че родители на бивши седмокласници минават да ни видят   bouquet
Sandalka, вие доволни ли сте от избора, който направихте? Как е обучението по математика?
Към ТУЕС има интерес тази година - 350 деца са подали заявления за явяване на днешния изпит. Ще чакаме резултатите.
От този форум май са три децата с интерес към това училище  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт