Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 796
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Мами, някой има ли представа от 2 АЕГ "Томас Джеферсън"?

Представа имам доколкото съм чела изказванията на ученици от гимназията.
Някои я сравняват с квартална гимназия, но като голям плюс посочват че има
свобода за личностно и езиково развитие и че голяма част от завършващите
успяват да влязат във хубави ВУЗ-ове. Прочетох, че гимназията ще се премести
във кв. Стрелбище в чисто нова сграда. Така ще има по-удобно местоположение.

Lana26, дали можеш да си спомниш къде точно си го прочела това инфо? Защото аз единствено заради местоположението автоматично изключвам втора АЕГ. Но ако е вярно, че ще се местят в Стрелбище, това доста променя нещата  Simple Smile

# 301
Прочетох, че гимназията ще се премести

Lana26, дали можеш да си спомниш къде точно си го прочела това инфо? Защото аз единствено заради местоположението автоматично изключвам втора АЕГ. Но ако е вярно, че ще се местят в Стрелбище, това доста променя нещата  Simple Smile
[/quote]

http://stroitelstvo.info/obshtini/2011/02/09/1040479_novo_uchili … z_septemvri_v_kv/

Аз от понеделник след училище взимам детето и ще я заведа да
влезем вътре в училищата - да види как е, какво ще й хареса от
първия поглед! Не знам дали е вярно или дали ще помогне, ама
тя се съгласи...

luss, само внимавай при огледа да не се увлечете, все пак нито ще вземате под наем, нито ще купувате самите сгради. Иначе съм съгласна, че от вида на едно училище, включително състоянието на тоалетните може да се съди много за ръководството му, а оттам да се стигне и до по-широки заключения  Laughing

# 302
  • София
Прочетох, че гимназията ще се премести

Lana26, дали можеш да си спомниш къде точно си го прочела това инфо? Защото аз единствено заради местоположението автоматично изключвам втора АЕГ. Но ако е вярно, че ще се местят в Стрелбище, това доста променя нещата  Simple Smile

http://stroitelstvo.info/obshtini/2011/02/09/1040479_novo_uchili … z_septemvri_v_kv/
[/quote]

Дано да е така, защото сегашното местоположение не ми харесва

# 303
Тази година във Втора АЕГ приемат една паралелка повече в сравнение с миналата година - може би наистина ще се преместят и ще имат място за повече деца.

# 304
Местят Втора английска в нова сграда

Ново училище отваря врати през септември в кв. Стрелбище в София

Според мен трябва да се отиде на място до 2-ра англ.гимназия и да се говори с директора/директорката. Макар че и това не е 100% гаранция за новата сграда.

# 305
Благодаря ви!
Разгледах подробно и сайта на училището, и там няма никъде и намек даже за местене, което според мен е доста показателно.... За съжаление и картинката на строежа не изглежда като пред пуск, (видях също, че новините са от зимата, все пак) , може би един разговор с директора може да внесе някаква яснота.

# 306
  • София
В неделя минах покрай въпросната сграда. Вече е боядисана и изглежда почти готова. Шансовете да отвори врати септември изглеждат напълно реални. Друг е въпросът дали точно 2 АЕГ ще се нанесе там, но слуховете за местене се носят от 3-4 години...

# 307
  • София
Имам познати деца,които учат там.До момента не съм чула със сигурност,че ще се местят.
От друга страна се чудя,ако детето иска да бъде в дадено училище може ли местоположението да го спре...?Просто си разсъждавам на глас.

# 308
  • София
Ако детето много иска - едва ли. Поне моят категорично ми заяви, че той ще ходи до желаното училище всеки ден, не аз, тъй че да не мрънкам! Wink
Но ако балът на детето е недотам висок и е необходим допълнителен "пълнеж" на повече желания, поне за мен и местопоожението придобива значение....

# 309
Най сетне нужната ни статистика се появи.
Браво на синчето ми Laughing за Варна област само 19 момчета с бал от изпитите

11.500- 12.000 и той е сред тях newsm10   11.518.

Много се извинявам,
 къде може да се намери тази статистика?

# 310
Аз съм един много спокоен човек, ама вече ми дотяга!

Четете, хора! Тази статистика се размята в цялата тема! Едни и същи въпроси се задават през 3 поста.

Дороти, нали знаеш, че с радио не се спори? То трябва да можеш (и да искаш) да виждаш по-далеч от носа си.

АлиМели: Местоположението може да е критерий, само ако са изчерпани другите. За мен няма никакво значение къде е училището, ако то е най-желаното   bouquet

# 311

Изглежда децата наистина са много малко - или аз нещо не разбирам

# 312

Много се извинявам,
 къде може да се намери тази статистика?
Влизаш в сайта на РИО Варна и има линк към статистика на успеваемостта Peace

# 313
  • Варна
Долорес Имаш ли информация дали МГ Варна възнамерява да спира приема на ученици след 4-ти клас? Носят се такива слухове... Thinking Нали не бъркам, че синът ти учи там?

# 314
Долорес Имаш ли информация дали МГ Варна възнамерява да спира приема на ученици след 4-ти клас? Носят се такива слухове... Thinking Нали не бъркам, че синът ти учи там?

За сега няма вероятност да спират приема, поне така каза директора.
Предполагам знаеш как става приема там само с резултатите от състезанията в 4 клас.

Общи условия

Активация на акаунт