Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 379
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
                                            Честит Рожден Ден,
                     Мило, наше поетично вдъхновение !!!

Славена, нека здравето е най-добрия ти приятел,
                                                 а любовта постоянен спътник в живота,
                                                                  НАЗДРАВЕ!

# 151
vesela Simple Smile, sincerita,  newsm51 newsm51 newsm51

Ани  newsm10

# 152
Ако трябва да съм честна не разбирам защо трябва да има стрелба, та Фатмето да реши да се жени отново Thinking То пак няма да е защото дълбоко в себе си го е пожелала, а защото тази случка ще е решаваща - пак ще е заради обстоятелствата..../ама и аз как го написах, дано ме разберете ooooh!/

Колкото до Мустито, този човечец така и не разбра,че с поведението си спрямо Фатма още повече я тика към Керим ooooh!...така няма да си я върне, ако това му е намерението изобщо Naughty

Ако Керим е в затвора сигурна съм, че Кадир бей ще се заеме с опазването на Фатмето и цялото фемили Peace

# 153
Цитат
Ако Керим е в затвора сигурна съм, че Кадир бей ще се заеме с опазването на Фатмето и цялото фемили
Че той и сега, ако го поканят е готов да се присъедини към групата.

# 154
Баба Кадир и анне Мерием-добре звучи за закрилници

# 155
  • Пловдив

Да сложа сладурчето, домъчня ми ......

# 156
Не знам защо, но аз не съм се настроила да видя сватба в 39 серия... Мисля, че сватбата, както и многото други неща, ще ги видим във втори сезон.  Той Керим сам си каза- Когато всичко това приключи и когато си готова- още нищо не е приключило и тя не ми изглежда  готова да се жени сега... А пък и ако слухът за ранения Керим е верен, няма как да видим сватба, по-скоро болница, полиция, разправии...
Моментът с истинската им сватба е много важен и за двамата, не мисля, че сценаристите ще искат да го претупат сега или да го съсипят с ранен Керим. Фатмето има нужда да изживее една прекрасна истинска сватба без драми и навлеци( Мустафата визирам #2gunfire).
А иначе за моя "любимец" Мусти- да, той си мисли, че е много велик и че ги тормози здраво с поведението си, но той е реалната причина Керим и Фатмето да се сближат в последните епизоди Peace много е глупав, милия ooooh! Laughing

# 157

Честит рождех ден, МИла Славенка!!! Бъди жива и здрава и много обичана!!!  Hug Hug Hug Hug

Аз днес цял ден ходя по сборове и без малко да изпусна да те поздравя!

# 158
Фрагман йок засега.....

# 159
АНИ  bouquet за сватбата ни подсказаха със слухче,и за това се настроихме Thinking
а може би булчинската рокля като подарък подведе феновете Grinning

# 160
  • Пловдив

Поздрав за съботна аеробика. Това е един от любимите ми певци....

http://www.youtube.com/watch?v=98uPTHw-PKk

# 161
  • Хасково

http://www.youtube.com/watch?v=WG9nTnGOMk8

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 21:25 от kassandra810107

# 162

# 163
Момичета гледам в момента 10 серия- майката на Мелтем дойде в Истанбул за откриването на "Клуб за подкрепа на жените" Mr. Green ooooh! милата,ако знае на какъв зет попада Crossing Arms

# 164

И този момент много ми харесва !? Peace

http://www.facebook.com/video/video.php?v=116048428483006

Общи условия

Активация на акаунт