Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 396
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Момичета гледам в момента 10 серия- майката на Мелтем дойде в Истанбул за откриването на "Клуб за подкрепа на жените" Mr. Green ooooh! милата,ако знае на какъв зет попада Crossing Arms

Sad Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 166

Това е жест против уплаха - като да си "плюеш" в пазвата !? Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 167
Гледах пак серията и си мисля-дали Емре знае цялата история,или делото е при закрити врати....

# 168
Гледах пак серията и си мисля-дали Емре знае цялата история,или делото е при закрити врати....
И аз си мислех това... Thinking но Емре освен за Асу,може да бъде свидетел и за побоя над Керим...
може и да са го запознали...той и без това отива войник ,няма да има възможност да се разприказва из махлата Mr. Green

# 169
Лили,за побоя не подадоха жалба.Това няма да мине пред съда,но все пак не им познавам системата.И мисля,че не са му разказали-това е твърде болна тема за тях.А и представи си майка му ако разбере-тогава ще трябва да се изпарят от махалата.

# 170
Знам ,че няма жалба и затова аз разчитам на свидетел,но да не се бъркам на Кадир бей-имам му доверие Joy Joy Joy

# 171

http://www.youtube.com/watch?v=X9TGIuFJ9-4&NR=1

Сигурна съм , че малко хора са го видели , а заслужава , музиката е фантастична..!? Peace

# 172

Много сладка..! Peace

# 173

Сигурна съм , че малко хора са го видели , а заслужава , музиката е фантастична..!? Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 174

Не само музиката а и клипчето е много сладко  bouquet

# 175
# 176

Превод :

http://vbox7.com/play:52097aee

Хубава песен ! Peace

# 177
  • Пловдив

И тази снимка е от 38 серия....Много е хубав тук....

# 178
  • Пловдив

Къде бяхме, къде стигнаме...

# 179
Сцената след предложението – пълен вариант –
Ф – Тази сватбена рокля е много по-специална за мен отколкото за другите момичета.
К – Знам
Ф – Ти сложи целия ми живота пред мен, всичко което исках да забравя
К – Фатмагюл
Ф – Този бял цвят, този цвят ми напомня колко сме омърсени /много важно изречение, тя казва – Колко омърсени СМЕ – така че тя вижда себе си и Керим също така чист и непорочен, преди тези безсрамници да дойдат в техния живот/
К – Не, аз ти казвам да започнем всичко от начало. Ние трябва да изживеем щастливи мигове заедно, да имаме хубави спомени. Добре, не сега, но някой ден да я облечеш. Да оставим всичко зад гърба си.
Ф – Бих искала да оставим всичко зад гърба си.
К – Ние можем, ако искаш. Ако ми помогнеш, ако наистина искаш, ние можем да забравим тази вечер, която отваря нашите рани.
Ф – Искам, много искам.

Сцената с шегата за песента –
К – Майстор Адил ще си донесе инструмента довечера. Може пак да ни попееш.
Ф – Няма да ти дам да се базикаш пак с мен.
К – Кажи ми текста, да се упражним до довечера.
Ф – Упражнявай се на песента ‘Оставям киселото мляко в хладилника’

Сцената с шегата за изпита – тя казва на Керим, че не е взела изпита, Керим и повярва и се опитва да я мотивира –
К – Можеш да понаучиш повече и да вземеш следващия изпит.
Ф – Следващия изпит ще бъде още по-труден.
К – Какво?
Ф – Върза се!
К – Господи, Фатмагюл, толкова се стреснах, ще видиш ти…
Ф – Кака Мерием провери, и аз неможах да повярвам, че съм го взела
К – Толкова се радвам за теб. Поздравления. Да го отпразнуваме довечера.
Ф – Добре, ще се чуем пак, сега трябва да работиш.

Следващата сцена на вечерята –
Мерием  - Надявам се след съдебния процес ще сте пак така усмихнати и щастливи.
/това е сцената в която Фатмагюл и Керим се поглеждат един друг. И двамата осъзнават, че Керим ще бъде наказан. Така че те няма да се смеят след процеса, въпреки че лошите са в затвора. Дълбоко в себе си Фатмагюл не иска Керим да е далеч от нея. Затова те се опитват да се усмихнат един на друг, въпреки болката си./

Сцената пред съда –
К – Дойде ли мръсно копеле?
Кадир – Керим, какво правиш, успокой се.
К – Ще си платиш за глупостите, които направи.
КАдир – Керим, не бъди глупав, какво правиш?
К – Не трябва да ни гледа така нагло от там
Емре – Батко, успокой се, не тук
Юмер – Да вървим Керим
Кадир – Махни го от тук, че пак ще полудее.
Керим – Фатмагюл?
Мерием – Идваме.
К – Фатмагюл, сега е твой ред. Хе се страхувай, бъди силна. Ти ще победиш. Ние ще победим.

Общи условия

Активация на акаунт