Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 430
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Кой, кой?

# 391
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing
Ами влизах сто пъти днес и все бързам. И като прочетох - зачервих му баничката и се разхилих  hahaha После видях, че била за изпът, т.е истинска за ядене  hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И аз направих такава асоциация най-напред..!?  Joy Joy Joy Joy

# 392
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing
Ами влизах сто пъти днес и все бързам. И като прочетох - зачервих му баничката и се разхилих  hahaha После видях, че била за изпът, т.е истинска за ядене  hahaha
Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy чак се притесни за действието на Керим върху мен, споко бе Милото е добре, мърда още  Blush Blush Blush Blush  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 393
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing
Ами влизах сто пъти днес и все бързам. И като прочетох - зачервих му баничката и се разхилих  hahaha После видях, че била за изпът, т.е истинска за ядене  hahaha
Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy чак се притесни за действието на Керим върху мен, споко бе Милото е добре, мърда още  Blush Blush Blush Blush  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Аaa не съм се притеснила ! Няма още пострадал от много хубаво мъж Joy Милото ти , надали има оплакване от сладур като теб, особено след серия в четвъртък. Grinning

Eдин отишъл разтревожен на лекар, защото му се "зачервила баничката" и лекаря го прегледал и го разпитал. Юнака бил страшен ТВ фен и гледал с часове телевизия.
Съвета на лекаря бил - "Нищо ти няма момче, само яж чипса с другата ръка ръка "Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Ще събудя блока !?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 394
Хайде лека, че хубаво се помотахме 2 дни, но от утре... afwitch afwitch

# 395
Като нищо ! То вече е време да имат плакет турските актьори от благодарни бг. мъже  Mr. Green И да се връчва всеки месец Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Охххх, не мога вече !? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 396
Е, може да са само 5 мин. от общо 90 - но все е нещо  smile3503

http://www.youtube.com/watch?v=x1x2DKbJTYg

Бунчок , много те обииииииичам !!! Hug Hug Hug newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 397
                 Станахме втори за ден и половина ..!? Извинявам се , вота на Джансел е отстрани и не го виждам Peace Peace Peace

http://www.haberuni.com/2011/04/2011-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 01:56 от nelka123

# 398
              С Гугъл - турските фенове го намират за най-добър актьор..!? Peace

най-добри пожелания за всички вас. hakediosun ви до края на тази награда. два пъти AKYÜREK duruo помня на човешките Енгин. два пъти düşünüo празник. "Двигателят ще намерите по-добре. Никога не съм виждал играч в моя живот, така че перфектно, той geçirio чрез. hakkediosun наистина най-доброто от всичко, което си събера нещата. Сигурен съм, че утре аз ще бъда твой 18 часа 19 мин. snra на наградата. Мисля, че няма никакво съмнение. ENGINE някой друг в церемонията по награждаването, тъй като "най-добра мъжка oyunucu" получава наградата, на церемонията по награждаването е на работа смята да умре. всеки е най-добрият bilior Енгин ...

# 399

И тук сме първи !? Peace

http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=119629

# 400

# 401

Филма е изключителен , след като аз музикалния инвалид му се насладих...А след този филм Джефри Ръш ми влиза в класацията на най-добрите актьори...!?
Peace Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=27984&hit=1

# 402

# 403
  • Пловдив

Добро утро...Спорна седмица...Тази ще е специална....Последен епизод за сезона.....Довечера награди.....Да видим ще има ли радост и за нашите сладури, за нашето сериалче.....Дай боже...

# 404
  • Пловдив

Ето видеоклип от предаването по немската телевизия за посланието на нашия сериал....Интервю с Берен. Същото беше ни подала като линк Сара бри.....

Кликни върху надписа...

Общи условия

Активация на акаунт