Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 439
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing

# 376
  • планетата Земя и по точно до морето
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing
Ами влизах сто пъти днес и все бързам. И като прочетох - зачервих му баничката и се разхилих  hahaha После видях, че била за изпът, т.е истинска за ядене  hahaha

# 377
Гери,милото да не е пак на Софето,че нещо гледам се нервиш? Wink
още си е тук, утре заминава, ама му позачервих повече отколкото трябва баничката за изпът, та сигурно за това съм ядосана  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
            Момичета , в Турция днес има избори , а ние чакаме фрагман...да ги оставим хората спокойно да си гласуват...!?  Peace Peace Peace

те не се ли нагласуваха цял ден, бе Нелка, да пуснат фрагмана и да си лягат!  Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
            Голяма си ми сладурана , много ми липсваш като си дойде твоя Кермко...!? Laughing Laughing Laughing Laughing

И аз те обичкам, Неленце! Hug Hug Hug

# 378
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing
Ами влизах сто пъти днес и все бързам. И като прочетох - зачервих му баничката и се разхилих  hahaha После видях, че била за изпът, т.е истинска за ядене  hahaha
Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy чак се притесни за действието на Керим върху мен, споко бе Милото е добре, мърда още  Blush Blush Blush Blush  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 379
Аричка, кажи де, ти си много колоритна винаги, да се посмеем и ние  Laughing Laughing Laughing
Ами влизах сто пъти днес и все бързам. И като прочетох - зачервих му баничката и се разхилих  hahaha После видях, че била за изпът, т.е истинска за ядене  hahaha
Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy чак се притесни за действието на Керим върху мен, споко бе Милото е добре, мърда още  Blush Blush Blush Blush  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Аaa не съм се притеснила ! Няма още пострадал от много хубаво мъж Joy Милото ти , надали има оплакване от сладур като теб, особено след серия в четвъртък. Grinning

Eдин отишъл разтревожен на лекар, защото му се "зачервила баничката" и лекаря го прегледал и го разпитал. Юнака бил страшен ТВ фен и гледал с часове телевизия.
Съвета на лекаря бил - "Нищо ти няма момче, само яж чипса с другата ръка "Joy

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 01:26 от Ari888

# 380
Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy чак се притесни за действието на Керим върху мен, споко бе Милото е добре, мърда още  Blush Blush Blush Blush  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Аaa не съм се притеснила ! Няма още пострадал от много хубаво мъж Joy Милото ти , надали има оплакване от сладур като теб, особено след серия в четвъртък. Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аричка, знаеш ли, може да почне да ме пита - ти няма ли да гледаш пак онази серийка?!  Wink Wink Blush Blush Blush Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 381
Като нищо ! То вече е време да имат плакет турските актьори от благодарни бг. мъже  Mr. Green И да се връчва всеки месец Joy

# 382
Като нищо ! То вече е време да имат плакет турските актьори от благодарни бг. мъже  Mr. Green И да се връчва всеки месец Joy

Joy Joy Joy

# 383
Здравейте и от мен - загледах се случайно по този сериал по бързата процедура -от 1,2,3 епизод на 30 епизод и нагоре. Гледам от youtube канала на Мариана, за което  съм много  благодарна. Виждам, че сте коментирали и следващите фрагменти. Въпросът ми е, кога ще се качи 38 серия? Някой има ли идея, че си е интересна развръзката Wink

# 384
Е, може да са само 5 мин. от общо 90 - но все е нещо  smile3503

http://www.youtube.com/watch?v=x1x2DKbJTYg

# 385
Благодаря,  bunco!

# 386
Аааа, моля. Радвам се че случайността е помогнала... писали сме едновременно Simple Smile

# 387
Бунченце, миличката ми, много си добричка!!!  Hug Hug Hug Hug
Аз от ходене по сборове тоя уикенд чак сега стигнах до 37 серия - ма тя много хубава с преводче! Благодаря ви, Мацки!  Hug Hug
От цялата работа и от клипа на Бунченцето разбрах, че Керим е луд и това го знаят много хора, включително той и Кадир бей!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 00:45 от gery_dobreva

# 388
По този повод:

http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=QCKpGuYW3XU

Гери, той Керим може и да е луд, но и ние не падаме по-долу Wink

# 389
По този повод:

http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=QCKpGuYW3XU

Гери, той Керим може и да е луд, но и ние не падаме по-долу Wink
някой тука да е споменал нашето психиеско състояние -  Crazy
Не случайно аз понякога  галено ни наричам - КуКувици
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт