Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Пристигна Еркан Петеккая с дамата от сериала....В залата на всеки стол стои името на този който ще сяда....Интервю с Еркан Петеккая....Много го харесвам

# 556
  • Пловдив
Като пристигат така на групи по сериали - дано видим и нашите сладури заедно....Реклама...Дали ще започне същинската част до 9 часа...

# 557
И аз го харесвам.Сега съм в реклами.Кога даваха залата?

# 558
  • Пловдив
И аз го харесвам.Сега съм в реклами.Кога даваха залата?

В началото....Беяз а представи - точно в 8. Това е моята любима певица Атие - пускала съм Ви клип с нея - и тя ще пее. И тази с букета на главата е певица....

Бурак / не им знам имената на всичките/ - от модел стана актьор -   с дама от сериала...така ще вървят - по сериали...Трябва да видим и нашите..ЗАЕДНО...

Този пък е водещ от Шоу тв - на риалита - в момента там върви Сървайвър - продуцент и един от богатите мъже в Турция. На риалито с танците - където Азра и нашият Николай спечелиха 1 място....

представят залата отвътре....Беяз ще се облича официално....

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 20:44 от mariana51

# 559
Много ще се радвам да ги видя!

# 560
  • Пловдив
Много ще се радвам да ги видя!

Нали това чакаме...Ама много се туткат...сигурно ще пристигнат по море...

# 561
Май си права-щ започне в 21,00

# 562
  • Хасково

# 563
  • Пловдив
Evet beklenen saat geldi.Engin Akyürek ve diğer Fatmagül'ün Suçu Ne ekibi inşallah tüm ödülleri evlerine götürücekler.Çok çalıştılar,Enginciler olarak bizler çok çalıştık.Tüm çabalarımız sonuçsuz kalmaz inşallah.Eğer alamazsa Engin o bizim gönlümüzün en iyisi,yakışıklısı,birincisi zaten Simple Smile İyi seyirler Enginciler

Очакват Енгин да вземе 1 награда....да видим....

# 564
  • Пловдив
Задава се една яхта - да видим кой ще слезе...

# 565
  • Пловдив

Да си спомним сладурчето...с една наградка....

http://www.youtube.com/watch?v=fgA_S3zQllM&feature=related

# 566
  • Пловдив
Започва....

# 567
В момента дават пристигането през новините....ще пее Хадисе - тяхна певица, печелила евровизия, Беяз ще е водещ....

оп, Хадисе беше на 4-то място през 2009, не е печелила Евровизия

# 568
  • Пловдив
В момента дават пристигането през новините....ще пее Хадисе - тяхна певица, печелила евровизия, Беяз ще е водещ....

оп, Хадисе беше на 4-то място през 2009, не е печелила Евровизия

Все тая - аз мисля, че спечели...после ще проверя....

# 569
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2009

е, няма какво да проверяваш, Турция бяха на 4-то място през 2007 и 2009г, миналата година бяха на второ място. Когато Хадисе участваше, победи онзи с цигулката от Норвегия... Александър Рийбак и затова миналата година ОСЛО беше домакин на Песенния конкурс на Евровизия, а не Истанбул. Турция печели един единствен път и това беше 2003 - Сертап Еренер

Общи условия

Активация на акаунт