Тема Незабравима 206

• 37 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Добър вечер! Hug Hug Hug

Поздравления за прекрасните постове,които сте написали днес!  bouquet

Зизу,Дани,страхотни стихотворения!  bouquet

Розичке, да се готвиш утре за гифчетата....ама като гледам май само от засилката на Бату по чакъла ще ни останат спомени....оффффффф ooooh! Онова гифче с целуФката от фрагмана вече го отразихме!  hahaha hahaha hahaha
Чакай, чакай! Stop Може да има и още целувки, че както е полегнала Еда там, на леглото... Oha! А Харун се настанил удобно до нея, ръчички разположил на подходящи удобни места... smile3503 newsm47

# 616
Добър вечер! Hug Hug Hug

Розичке, да се готвиш утре за гифчетата....ама като гледам май само от засилката на Бату по чакъла ще ни останат спомени....оффффффф ooooh! Онова гифче с целуФката от фрагмана вече го отразихме!  hahaha hahaha hahaha
Винаги готова! hahaha Laughing

# 617
  • София
Добър вечер! Hug Hug Hug

Чакай, чакай! Stop Може да има и още целувки, че както е полегнала Еда там, на леглото... Oha! А Харун се настанил удобно до нея, ръчички разположил на подходящи удобни места... smile3503 newsm47
Говири, говори, говори.... аз притварям очи и те слушам.... и т.н.!  hahaha hahaha hahaha А, чул те Господ!  bishop

# 618
Ей ме и мен,късно,късно,но не мога без да намина да прочета какво сте написали! Hug
Много фисолофски го раздавате,както казва Манпла!
Не съм чела Елиф Шафак,но за да не се "изложа",хвърлих един бърз поглед ,и намерих цитат много подходяш и за нас-
"Когато двама души започнат да четат една и съща книга, те понякога влизат през различни врати в една и съща сграда и излизат, без дори да се срещнат."

Така че,не трябва да ни учудват толкова различните понякога мнения,нито да се опитваме да наложим своето.
Хубавото е,че макар да влизаме и излизаме през различни врати,се срещнахме в този форум,и тази среща ще остане незабравима! Heart Eyes

# 619
Момичета и момче, "прекалявате " вече с вашата интелигентност. Шегичка! newsm08 newsm62.
Днес ме разбихте с вашите постове. То не бяха знания, то не бяха творби! Отново шегичка!
Сега сериозно! Не мога да намеря друга дума освен  ПОКЛОН на всички, които правите този форум незабравим. Не мога да се позная - всеки ден сутрин, по  обяд и вечер до късно съм с вас. Вече не мога без тази доза. Имам чувства към вас! Това е тази любов, която описват днес Али, Рекси, Дани, Бобо.
Ще продължавам да ви чета с любов и с любов ще се включвам.
Hug Hug Hug Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Е това си е любовно обяснение hahaha hahaha
Ами то с тая "Незабравима", всички се заразихме  hahaha hahaha hahaha Диманче, мила недей да скромничиш - а кой днес врътна втори вариант на сценария за финал - ти! Подозирам, че има какво да дадеш на форума, както всички тук!  Hug

Ще се опитам

# 620
  • София
Добър вечер! Hug Hug Hug

Винаги готова! hahaha Laughing
 love001  love001  love001

# 621
То няма нужда от трети фрагман Naughty- ей, на- срядата дойде и ще гледаме серията! yes
 Че като ни метнат утре вечер #Crazy smile3555- кеф, гадости, красота, бруталности...оха! newsm09
Всъщност, направо може да се каже,че имахме един фрагмент.Едно,че фрагментите са доста кратки,второ,че във втория почти нищо ново не показаха... А и резюмето този път беше едно дълго,дълго,като никога...

# 622
  • София
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще има тати Харун да успокоява мама  Еда Embarassed Embarassed ,която се е уплашила след след сблъсъка на титаните.Току виж от страха и малкия бейефенди се нуждае от наместване  Blush Blush Blush Blush Татенцето няма да остави мама току така  Party Party

# 623
Добре дошла Яна welcome welcomeИ аз като теб четох повече от година този форум и после се осмелих да се включа, като първо си купих лаптоп, защото повече не ме допускаха до основния компютър в къщи и четях крадешком в раб. време и оставах след това. После бърках малко във включванията, но мисля че съм почнала да се справям. Всичките усилия си заслужават.

# 624
  • София
Ей ме и мен,късно,късно,но не мога без да намина да прочета какво сте написали! Hug
Много фисолофски го раздавате,както казва Манпла!
Не съм чела Елиф Шафак,но за да не се "изложа",хвърлих един бърз поглед ,и намерих цитат много подходяш и за нас-
"Когато двама души започнат да четат една и съща книга, те понякога влизат през различни врати в една и съща сграда и излизат, без дори да се срещнат."

Така че,не трябва да ни учудват толкова различните понякога мнения,нито да се опитваме да наложим своето.
Хубавото е,че макар да влизаме и излизаме през различни врати,се срещнахме в този форум,и тази среща ще остане незабравима! Heart Eyes
Ама бат Серхо ако знае колко сме Ентелигентни, начи и колко сме в час с тънката му струна, не можем го запря да не стане основен член на тоя форум, брей!  hahaha hahaha hahaha

# 625
То няма нужда от трети фрагман Naughty- ей, на- срядата дойде и ще гледаме серията! yes
 Че като ни метнат утре вечер #Crazy smile3555- кеф, гадости, красота, бруталности...оха! newsm09
Всъщност, направо може да се каже,че имахме един фрагмент.Едно,че фрагментите са доста кратки,второ,че във втория почти нищо ново не показаха... А и резюмето този път беше едно дълго,дълго,като никога...
Розичке,ами  защо да се преуморяват с нови фрагменти и дъъъълги резюмета.Те си знаят,че ние така или иначе сме на клончето последните три епизода hahaha

# 626
  • Варна
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще има тати Харун да успокоява мама  Еда Embarassed Embarassed ,която се е уплашила след след сблъсъка на титаните.Току виж от страха и малкия бейефенди се нуждае от наместване  Blush Blush Blush Blush Татенцето няма да остави мама току така  Party Party
smile3532 newsm10 smile3521 newsm09

# 627
  • София
Розичке,ами  защо да се преуморяват с нови фрагменти и дъъъълги резюмета.Те си знаят,че ние така или иначе сме на клончето последните три епизода hahaha
Че къде да сме, като са ни качили на черешата вече почти две години  newsm19

# 628
  • София
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще има тати Харун да успокоява мама  Еда Embarassed Embarassed ,която се е уплашила след след сблъсъка на титаните.Току виж от страха и малкия бейефенди се нуждае от наместване  Blush Blush Blush Blush Татенцето няма да остави мама току така  Party Party
smile3532 newsm10 smile3521 newsm09
Аууу, Рекси, какви го говориш  Blush Добре, де - може! Вече мина времето на червените точки!  hahaha hahaha hahaha Нема да загубим детската аудитория! То и без това тоя психо-трилър не е за тях!  Joy Joy Joy Joy

# 629
  • София
...
Такава съм... да знаеш - трудна за обичане...
с тежък характер - много тежко разпятие!
Като прошката - тиха, боля... при изричане!
Мога твоя да бъда - и съдба... и проклятие!
...
Непокорна съм, знаеш ли? Кой ще ме спре...
да подгоня с нозе ветровете лудуващи...
облак с длан да докосна във звездно небе...
да заплача с очи, от самотност тъгуващи?

Вярвай, себе си с мен във пожар ще погубиш!
Като огън съм дива и на пламък приличам!
Ако сам не избягаш и до лудост се влюбиш,
научи ме тогава... точно теб да обичам

Гергана Шутева

Общи условия

Активация на акаунт