Тема Незабравима 206

• 37 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ей ме и мен,късно,късно,но не мога без да намина да прочета какво сте написали! Hug
Много фисолофски го раздавате,както казва Манпла!
Не съм чела Елиф Шафак,но за да не се "изложа",хвърлих един бърз поглед ,и намерих цитат много подходяш и за нас-
"Когато двама души започнат да четат една и съща книга, те понякога влизат през различни врати в една и съща сграда и излизат, без дори да се срещнат."

Така че,не трябва да ни учудват толкова различните понякога мнения,нито да се опитваме да наложим своето.
Хубавото е,че макар да влизаме и излизаме през различни врати,се срещнахме в този форум,и тази среща ще остане незабравима! Heart Eyes
Ама бат Серхо ако знае колко сме Ентелигентни, начи и колко сме в час с тънката му струна, не можем го запря да не стане основен член на тоя форум, брей!  hahaha hahaha hahaha

Само член ли?Тогава не само в сряда ще будуваме до ранни зори.

# 631
  • Варна
Хубаво си хортуваме ние всяка вечер, чакаме средите с нетърпение, фрагмани, резюмета, снимки... Tada Ама още три серии и край на сериала! Crossing Arms И после... ooooh! Какво ще става? Thinking Аз още хич не съм готова да се разделя нито със сериала, нито с героите му, нито с проблемите им... newsm18 Ужасно ще ми липсват емоциите от сряда вечер! Cry Сигурно ще продължим да пишем в темата, че имахме невероятния късмет да се намерим всички чудесни хора тук Hug, но няма да е същото след като свърши сериала... Naughty Оффф, разкахърих се... Weary

# 632
  • София
Чакай, чакай! Stop Може да има и още целувки, че както е полегнала Еда там, на леглото... Oha! А Харун се настанил удобно до нея, ръчички разположил на подходящи удобни места... smile3503 newsm47
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще има тати Харун да успокоява мама  Еда Embarassed Embarassed ,която се е уплашила след след сблъсъка на титаните.Току виж от страха и малкия бейефенди се нуждае от наместване  Blush Blush Blush Blush Татенцето няма да остави мама току така  Party Party
smile3532 newsm10 smile3521 newsm09
Аууу, Рекси, какви го говориш  Blush Добре, де - може! Вече мина времето на червените точки!  hahaha hahaha hahaha Нема да загубим детската аудитория! То и без това тоя психо-трилър не е за тях!  Joy Joy Joy Joy
Е какво лошо има в това newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 само ще се успокояват взаимно  Blush Blush Blush .Измислила съм и друг сценарий .но той вероятно ще е чак в 89 епизод-тати Харун се прибира след сблъсъка с Бату,мама Еда е сърдита че не я е послушал и му се фръцка и сърди hahaha hahaha hahaha hahaha Пак по примера на самеца и самката ще последва укротяване на опърничавата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
  • София
...
Такава съм... да знаеш - трудна за обичане...
с тежък характер - много тежко разпятие!
Като прошката - тиха, боля... при изричане!
Мога твоя да бъда - и съдба... и проклятие!
...
Непокорна съм, знаеш ли? Кой ще ме спре...
да подгоня с нозе ветровете лудуващи...
облак с длан да докосна във звездно небе...
да заплача с очи, от самотност тъгуващи?

Вярвай, себе си с мен във пожар ще погубиш!
Като огън съм дива и на пламък приличам!
Ако сам не избягаш и до лудост се влюбиш,
научи ме тогава... точно теб да обичам

Гергана Шутева
Прекрасно! Не бях го чела!  smile3521 smile3501 smile3501 smile3501

# 634
Ей ме и мен,късно,късно,но не мога без да намина да прочета какво сте написали! Hug
Много фисолофски го раздавате,както казва Манпла!
Не съм чела Елиф Шафак,но за да не се "изложа",хвърлих един бърз поглед ,и намерих цитат много подходяш и за нас-
"Когато двама души започнат да четат една и съща книга, те понякога влизат през различни врати в една и съща сграда и излизат, без дори да се срещнат."

Така че,не трябва да ни учудват толкова различните понякога мнения,нито да се опитваме да наложим своето.
Хубавото е,че макар да влизаме и излизаме през различни врати,се срещнахме в този форум,и тази среща ще остане незабравима! Heart Eyes
Ама бат Серхо ако знае колко сме Ентелигентни, начи и колко сме в час с тънката му струна, не можем го запря да не стане основен член на тоя форум, брей!  hahaha hahaha hahaha

Това е само за примамка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
  • Варна
Чакай, чакай! Stop Може да има и още целувки, че както е полегнала Еда там, на леглото... Oha! А Харун се настанил удобно до нея, ръчички разположил на подходящи удобни места... smile3503 newsm47
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще има тати Харун да успокоява мама  Еда Embarassed Embarassed ,която се е уплашила след след сблъсъка на титаните.Току виж от страха и малкия бейефенди се нуждае от наместване  Blush Blush Blush Blush Татенцето няма да остави мама току така  Party Party
Аууу, Рекси, какви го говориш  Blush Добре, де - може! Вече мина времето на червените точки!  hahaha hahaha hahaha Нема да загубим детската аудитория! То и без това тоя психо-трилър не е за тях!  Joy Joy Joy Joy
Е какво лошо има в това newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 само ще се успокояват взаимно  Blush Blush Blush .Измислила съм и друг сценарий .но той вероятно ще е чак в 89 епизод-тати Харун се прибира след сблъсъка с Бату,мама Еда е сърдита че не я е послушал и му се фръцка и сърди hahaha hahaha hahaha hahaha Пак по примера на самеца и самката ще последва укротяване на опърничавата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm53 smile3542 easter smile3521 newsm47

# 636
  • София
Хубаво си хортуваме ние всяка вечер, чакаме средите с нетърпение, фрагмани, резюмета, снимки... Tada Ама още три серии и край на сериала! Crossing Arms И после... ooooh! Какво ще става? Thinking Аз още хич не съм готова да се разделя нито със сериала, нито с героите му, нито с проблемите им... newsm18 Ужасно ще ми липсват емоциите от сряда вечер! Cry Сигурно ще продължим да пишем в темата, че имахме невероятния късмет да се намерим всички чудесни хора тук Hug, но няма да е същото след като свърши сериала... Naughty Оффф, разкахърих се... Weary
Споко, Дани!  spoko  Все по нЕкоя БГ ТВ  ще го дадат и .....пак ще си го гледаме като нов!

# 637
И аз като се замисля ми става гадно...От една страна нямам търпение да видя края,след толкова гледане ми е много любопитно как ще свърши всичко.От друга страна вече половин година свикнах всяка сряда да си гледам филма,до сега нито една серия не съм изтървала,после да чакам фрагменти,резюмета и т.н. и изведнъж всичко спира...Определено ще ми липсва...

# 638
  • София
Рексиииииииии, кючюк Харун ще даде отпор на тая инфазия, аааа!  Naughty Няма да му нарушават спокойствието, я!   hahaha hahaha hahaha

# 639
Нощен поздрав за всички на черешката  с любим мой клип Heart Eyes

http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

# 640
...
...
да подгоня с нозе ветровете лудуващи..
.

Гергана Шутева

Много хубаво!Браво,Рекси,как намираш точните стихове!  bouquet

# 641
  • София
И аз като се замисля ми става гадно...От една страна нямам търпение да видя края,след толкова гледане ми е много любопитно как ще свърши всичко.От друга страна вече половин година свикнах всяка сряда да си гледам филма,до сега нито една серия не съм изтървала,после да чакам фрагменти,резюмета и т.н. и изведнъж всичко спира...Определено ще ми липсва...
Ама какви сте с Дани!  Crossing Arms Стига, че ми става некакво тъжно и на мене!  smile3518 Я, да се концентрираме върху финала, пък после все ще му намерим колая!  newsm10

# 642
...
...
да подгоня с нозе ветровете лудуващи..
.

Гергана Шутева

Много хубаво!Браво,Рекси,как намираш точните стихове!  bouquet
Много хубав стих,Рекси!Благодаря,че го сподели  bouquet

# 643

Напълно те подкрепям! Считам, че ще продължим да пишем по различни теми, вадени от контекста на сериала. Лично аз търся много отговори, провокирани от съдбите на героите.

# 644
  • София
Момичета и момче, "прекалявате " вече с вашата интелигентност. Шегичка! newsm08 newsm62.
Днес ме разбихте с вашите постове. То не бяха знания, то не бяха творби! Отново шегичка!
Сега сериозно! Не мога да намеря друга дума освен  ПОКЛОН на всички, които правите този форум незабравим. Не мога да се позная - всеки ден сутрин, по  обяд и вечер до късно съм с вас. Вече не мога без тази доза. Имам чувства към вас! Това е тази любов, която описват днес Али, Рекси, Дани, Бобо.
Ще продължавам да ви чета с любов и с любов ще се включвам.

Това е много хубаво, ама късно се включваш, че ние вече сме през затваряне на заведението. Както и да е - по-добре малко, отколкото нищо и по-добре късно, отколкото никога. Аз чак сега сколасах да се включа, че като се зачетох в това резюме и то станало сряда.

Общи условия

Активация на акаунт