Тема Незабравима 206

• 37 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Хах Зизу  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Представям си и асортимента от инструменти-закачалки  hahaha hahaha hahaha
Дървени,пластмасови..позлатени  hahaha hahaha hahaha

# 391
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Накрая Керем.... Joy hahaha Joy hahaha

След дузината му неуспешни връзки той най-накрая мина на другия бряг и оня неговия приятел дет не му помня името също.
Били са забелязани на гей-парад в Амстердам където са вили гореща пачанга по оскъдно изрязано облекло.
С неоценимата помощ на Харун снимките не са стигнали до Гюлер (да не се гътне бабет... Wink)
Просто целия компромат е минал в папка с лого "ТОП СИКРЕТ" Joy hahaha Joy hahaha

# 392
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хах Зизу  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Представям си и асортимента от инструменти-закачалки  hahaha hahaha hahaha
Дървени,пластмасови..позлатени  hahaha hahaha hahaha
Позлатените са за VIP-персони. hahaha Joy hahaha Joy

# 393
Ееееее....пак сълзи на Еда . Crossing Arms На тези сценаристи и на финала ли не им писва  ooooh!

И аз това се питам, писна ми, на мен, на други хора, толкова ли не четат форуми ???!!!
Толкова ли Йозлем не може да им се опълчи на тия садисти, ами и на нея й писна да реве !!! Embarassed
Да си изживява там мъката , ама без тези потоци от сълзи, аз направо съм алергична вече към нейния рев, да не говорим, че така съм претръпнала, че изобщо не ме трогва, нито тя, нито който и да е друг ревящ... Само малката Ямур може мен да ме разплаче, никой друг.

# 394
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
Докато попрочета какво сте писали през деня, малко да се поуспокоя след страхотните закачки на Бобояна  wavey и Зизу  wavey- ей, страшни сте, устата ме заболя от вашите смехории! Laughingи хоп #Crazy- фрагман! Ами, нищо невиждано, малко словца за фон- Еда не пуска Харун да отива на срещата с Бату и има пълното право да се страхува, щото психаря за малко да му види сметката предния път! Оффф.... Crossing Arms
Днес прочетох тия определения на елините за любовта и ми щукна нещо  Peace
Ей, човек винаги има какво още да научи! yes
...........................................................
Според древните елини може да бъде направена следната класификация на любовта:

любов-ерос - страстна, любов увлечение, стремяща се към физическо притежание на другия

людос - любов-игра, която не се отличава с особена дълбочина на чувствата и сравнително леко допуска измяна

сторге - спокойна, топла и надеждна любов-дружба

прагма - разсъдъчна любов, намираща се под непрекъснат контрол

мания - ирационална любов, съчетана с неувереност и зависимост от обекта на увлечението

агапе- безкористна любов, синтез между ерос и сторге

За любовта

Любимият сериал"Незабравима"
показва любовта непобедима
в цялата й прелест и пълнота,
разнолика,многоцветна красота...

В началото- лудус с колебания...
Прерастнала в гореща мания...
В пламенен ерос разцъфтяла,
много чувства и страст събрала...

Безразсъдна завладяваща прагма
вече втори сезон ни радва...
Ниво сторге вече любовта достигна
и пълна хармония се постигна!...

Сега са в последната фаза агапе-
отдаване на душа, тяло и сърце-
освен че са един за друг родени,
влюбените са благословени-
и дълъг труден път да извървят,
и на любовта докрай да се насладят!

А за нас, зрителите, утеха има-
че макар и само на кино
съществува любов неповторима,
тъй красива,силна и незабравима!

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 22:13 от danidorina

# 395
  • София
Фрагмент 2

Х-тази работа непременно трябва да приключи
Е-този път не ти позволявам, в името на нашите деца не отивай,умолявам те,в ума ми е че ще се случи нещо отново
Б-Харун
Х-тази работа трябва да я приключа Еда.Сигурен съм че ни чака щастлив живот,любов моя,повярвай ми.
Е-остави назад децата си в болка,хайде тръгвай

# 396
  • Русе
Фрагмент 2

Е-този път не ти позволявам, в името на нашите деца не отивай,умолявам те,в ума ми е че ще се случи нещо отново
Б-Харун
Х-тази работа трябва да я приключа Еда.Сигурен съм че ни чака щастлив живот,любов моя,повярвай ми.
Рекси, благодаря за превода!  bouquet  bouquet  bouquet
Едва ли сме о4аквали по-разли4на реакция и от Харун, и от Еда! Нали?

# 397
Сега за любимата ми Менделинка - Али, само ти разбираш моята непоколебима любов към абла Мецана!  hahaha hahaha hahaha

Четях ви и си мислех какво ли е да си на нейно място?  newsm78
Благородно е от ваша страна да се опитвате да търсите положителното в нея и да й приписвате качества като достойнство и т.н., но си признайте с ръка на сърце, че и вашето е от съжаление - "на умряло куче, нож не се вади" / в нейния случай сама си го извади ножа/. И Еда така постъпи - от съжаление! Е, това сигурно боли много!
Та, от камбанарията на Менделинка - ами я си представете как се чувства - озлобена, нещастна, отритната, самотна! Дали, според вас й се гледа любовта и щастието на сестра й и на бившия й мъж, а?
Исканата прошка от Меца имаше за цел само и единствено да накара Еда да се чувства виновна! Същото беше и като искаше Харунски да й държи ръчичката, докато я гледа как умира, за да се буди от кошмари до края на живота си, а не да я спасява!
И какво получава насреща - състрадание, обич и прошка! Е, как се понася такова нещо! Ако й бяха ядосани, ако я бяха зарязали, ако бяха се превърнали в нейни врагове, тогава тя щеше да е жертва и най-вече нямаше само тя да е пропита от омраза и гняв - тоест и те щяха да са като нея! И тя щеше гордо да носи омразата си като знаме и другите щяха пак да са й виновни! А те не й оставиха никакъв шанс да оневини себе си! Остана си жива, виновна, сама и никому ненужна!
С други думи - напълно заслужен и справедлив край за Мелда!  Crossing Arms
newsm74 newsm74     love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

+1

Добре дошла,Бобо!  bouquet
Привет,Зизу-страхотен сценаристски тандем сте двете с Бобо! Joy Joy Joy

# 398
Фрагмент 2

Б-Харун
Благодаря за превода! Нищо особено! Само 2 момента са по-интересни:
- думите на Харун. Обикновено се случва обратното на тия заклинания.
- фрагмента, където Бату  изненадва Харун като му изскача в гръб т.е. отново е с един ход пред него. Та затова си мисля, че резултатът от двубоя ще го видим в следващия
 епизод!

# 399
Фрагмент 2

Б-Харун
Харун няма избор.Но и на Еда не й лесно,как да го пусне  ooooh!
Рекси     bouquet      bouquet      bouquet

# 400
  • Русе
       За любовта

Любимият сериал"Незабравима"
показва любовта непобедима
в цялата й прелест и пълнота,
разнолика,многоцветна красота...

В началото- людос с колебания...
Прерастнала в гореща мания...
В пламенен ерос разцъфтяла,
много чувства и страст събрала...

Безразсъдна завладяваща прагма
вече втори сезон ни радва...
Ниво сторге вече любовта достигна
и пълна хармония се постигна!...

Сега са в последната фаза агапе-
отдаване на душа, тяло и сърце-
освен че са един за друг родени,
влюбените са благословени-
и дълъг труден път да извървят,
и на любовта докрай да се насладят!

А за нас, зрителите, утеха има-
че макар и само на кино
съществува любов неповторима,
тъй красива,силна и незабравима!
Невероятна си,Дани! newsm10 Поет по душа и призвание! Страхотен стих! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 401
Сега за любимата ми Менделинка - Али, само ти разбираш моята непоколебима любов към абла Мецана!  hahaha hahaha hahaha

Четях ви и си мислех какво ли е да си на нейно място?  newsm78
Благородно е от ваша страна да се опитвате да търсите положителното в нея и да й приписвате качества като достойнство и т.н., но си признайте с ръка на сърце, че и вашето е от съжаление - "на умряло куче, нож не се вади" / в нейния случай сама си го извади ножа/. И Еда така постъпи - от съжаление! Е, това сигурно боли много!
Та, от камбанарията на Менделинка - ами я си представете как се чувства - озлобена, нещастна, отритната, самотна! Дали, според вас й се гледа любовта и щастието на сестра й и на бившия й мъж, а?
Исканата прошка от Меца имаше за цел само и единствено да накара Еда да се чувства виновна! Същото беше и като искаше Харунски да й държи ръчичката, докато я гледа как умира, за да се буди от кошмари до края на живота си, а не да я спасява!
И какво получава насреща - състрадание, обич и прошка! Е, как се понася такова нещо! Ако й бяха ядосани, ако я бяха зарязали, ако бяха се превърнали в нейни врагове, тогава тя щеше да е жертва и най-вече нямаше само тя да е пропита от омраза и гняв - тоест и те щяха да са като нея! И тя щеше гордо да носи омразата си като знаме и другите щяха пак да са й виновни! А те не й оставиха никакъв шанс да оневини себе си! Остана си жива, виновна, сама и никому ненужна!
С други думи - напълно заслужен и справедлив край за Мелда!  Crossing Arms
newsm74 newsm74     love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

+1

Добре дошла,Бобо!  bouquet
Привет,Зизу-страхотен сценаристски тандем сте двете с Бобо! Joy Joy Joy

Бобо, знаех си аз, че ще дадеш най-добрият анализ за любимата си Менделинка.
Страхотно, страхотно си го написала ! Точно и убедително !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 402
# 403
Фрагмент 2

Б-Харун

+1
Харун за пореден път тръгва сам срещу Бату.

# 404
  • Русе
Останаха ни 3 епизода. 4удя се  дали г-жа Броненосец ще успее да се вклю4и преди финала?! Не, 4е имам забележки към моми4етата-превода4ки, но ми се иска да финишираме в пълен състав. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт