Тема Незабравима 206

• 37 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Абе...вярно, 4е казах "лека нощ", ама тази снимка ме връща!
Малиииииииии, тоз Серхан 4е се нацелува-нацелува се! Ама и къде ли не я опипа?! Joy Joy Joy

Добър вечер!
Благодаря на Весела, Роси, Рекси и Ива за резюмето, фрагмента и преводите им!  newsm51 newsm51 newsm51
Боб, Дани, поздравления за стиховете!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525
Вени, права си за Серхан и професионализма му  hahaha, но се чудя къде ли си е забравил халката . В 87 серия, когато бяха в колата,беше на ръката му, а сега я няма.
hahaha Joy hahahaВ джоба на панталона......ще пробва smile3508 Еда за колко време ще я намери. smile3508

# 436
  • София
Диди ,благодаря за пояснението bowuu
Бях се притеснила .....защо не виждам този момент newsm78 #Crazy
Явно Бату го вика по име........и хоп във влака.Крие се .....и го предизвиква на гоненица.
Обича да води и диктува правилата.....иска да измори жертвата си и после.....хоп с един скок да я ликвидира.Само че .....ще видим кой.....кого.
Така се нахъсва и озлобява допълнително.Ммого е агресивен и кръвожаден Twisted Evil

# 437
  • София

Малиииииииии, тоз Серхан 4е се нацелува-нацелува се! Ама и къде ли не я опипа?! Joy Joy Joy

Вени,за влюбените няма насита!А ти с това "коварно"хапче за сън,дето ни го поднесе-сън ще ни лови ли? hahaha hahaha hahaha
Те не са влюбени hahaha hahaha hahaha само професионализъм е  Wink Wink Wink от най-висока класа  Joy Joy Joy Joy

# 438
Здравейте Незабравими! Hug
Весе, благодаря за резюмето newsm51 Както са я подкарали, за 90 епизод, може и само едно изречение да ни пуснат-Harun ve Eda assssssssssssk! newsm62 newsm62 newsm62

Бобо, добре дошла! Hug
Менделинка, нали ти е слабост Laughing, много хубаво си я охарактеризирала newsm10 smile3501 smile3521

Добре заварила, Ради!  Hug
Малиииииии, представяш ли си верно да ни забаламосат с поредното обяснение в любов, докато Бату гони харун с хеликоптер да го гърми!  smile3555

Аз пък вече си имам друг любим сценарии за финал
....след 40 години.....
Харун седи на пейката пред оная къща, дето искаше да я строи на брега на морето - побелял, турил очилата и чете вестник.
Отвътре се чува гласа на Еда...нервно подвиква "Харун, хайде стига с тоя вестник вече! И без това след 5 минути ще си забравил какво си чел. Обади се на Ямур да видиш дали кацнаха вече и дали е успяла да се обади и на другите пет...шест деца. Домъчня ми за внуците. Оф, кога ще си дойде сина ни от холдинга, че обеща да купи подаръци за внуците. Айде размърдай се, де!"
Харун - "Добре де, ашшшшшшшшшшшк, стига си се тръшкала. Нали я знаеш Ямурчето, всичко е уредила! Ти вземи да полееш градината, че не успях сутринта. С Арас ходихме на голф, а Ниса още ми се сърди, че трябвало да вземе внука от детската градина!"
Еда се доближа до него, прегръща го и се засмива  "Не се сърди, ашкъм! Нали си ме знаеш каква съм припряна".
....той я прегръща и двамата се заглеждат в морето.....
The end!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ако ми позволите да вмъкна  към този сценарий нещо от този характер;
Харун, моля те ставай вече! Знаеш, че Ямур всичко е уредила, посрещнала  е братята , сестрите и племенниците си за тържеството ни, а  ти още не си се облякъл. Нали не си забравил скъпи, че днес е нашата сватба и смятам да присъстваш.
ржестнвото ни

# 439
Какви дълги пръсти има Серхан ....... И както е поставил ръката си, то от камък да е Йозлем, ще почувства нещо .....  Heart Eyes Heart Eyes
а че са професионалисти спор няма  Wink

# 440

Вени,за влюбените няма насита!А ти с това "коварно"хапче за сън,дето ни го поднесе-сън ще ни лови ли? hahaha hahaha hahaha
Те не са влюбени hahaha hahaha hahaha само професионализъм е  Wink Wink Wink от най-висока класа  Joy Joy Joy Joy

Пардон! Hug
Аз вече бъркам Серхан с Харун!
Ама това е защото и двамата са "професори" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 441

Добър вечер!
Благодаря на Весела, Роси, Рекси и Ива за резюмето, фрагмента и преводите им!  newsm51 newsm51 newsm51
Боб, Дани, поздравления за стиховете!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525
Вени, права си за Серхан и професионализма му  hahaha, но се чудя къде ли си е забравил халката . В 87 серия, когато бяха в колата,беше на ръката му, а сега я няма.
hahaha Joy hahahaВ джоба на панталона......ще пробва smile3508 Еда за колко време ще я намери. smile3508
ОПАСНИ СТЕ! hahaha Joy hahaha Joy
Един малък поздрав от мен.Много въпроси си поставяме за Незабравима, но истината е тази, че този свят е нежен за двама, този свят е тесен за сам... newsm51

http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/5/Fs_E1c6YX0M

# 442
Добро утро  Hug, не пиша отдавна, само ви чета, но сега не мога да се стърпя да взема отношение към някои изказвания на Каламитси. Цитирам

Точно така! Голата истина е, че Еда отне годеника на сестра си!  И си признавам, че лично аз не съм достигнала тази степен на възвишеност, за да гледам любимия ми с друга и този факт да ме прави щастлива и доволна!

ГРЕШКА. ЕДА НЕ Е ОТНЕЛА ГОДЕНИКА НА СЕСТРА СИ, и ти знаеш как се запознаха Еда и Харун.
Ако той наистина обичаше Мелда, нямаше да се влюби в Еда. А когато не те обичат просто си тръгваш. Няма да си щастлив, но ще си запазиш достойнството и няма да се унижаваш. Изпитала съм го лично, отидох си с бебе на ръце и не показах, че ме боли. Възможно е, дори не изпитах омраза, това чувство ми е чуждо. Само лошите хора постъпват като Мелда.[/color]

И друго още - да прощаваш не е катарзис на гузна съвест, за чия съвест става въпрос не разбрах. Нали съм блондинка. Ако някой те е наранил и искрено съжалява за това и те моли да му простиш, трябва да го разбереш. Прощаваш, защото си убеден, че ти искат прошка чистосърдечно или защото ти е жал за човека, искащ прошката, ако той страда за направената от него грешка.

Е, това изобщо не е сигурно! И Мелда беше много, много добра! Но какво стана!
Колкото до Еда, тя имаше и други възможности: втори опит за самоубийство, аборт, да се запилее някъде и така да приключи историята! Но предпочете да се мотае около Харун! Както и да лъже сестра си най-безобразно 40 серии! Не коментирам причините за това! Споменавам го само във връзка с постовете, че била много добра, а Мелда - много лоша!
Прошката е катарзис за сгрешилия!  Прощаващият  затваря  една страница, отваря нова, но дали това ще го направи спокоен и щастлив! Зависи от греха! Ако той ти е преобърнал живота на 360 градуса и те е пратил на дъното, съмнявам се, че можеш с лека ръка  да задраскаш миналото! Но можеш и да го правиш, защото   трябва да вървиш напред! Не е решение да се вторачен само в миналото! Джемил даде прошка, но това дали вкара ред в душата и мислите му! Прошката само улесни Еда и Харун, като успокои донякъде съвестта им. Но като гледам и това не е станало!
Е това, че Мелда някога е била добра направо съм го пропуснала - сигурно, когато е била бебе!
Мелда е егоцентрична, лицемерна, властна, зла и отмъстителна. Мога да изреждам още, дори да се аргументирам, но мисля, че няма нужда!
Права си, че прошката е катарзис, но и за този, който я дава - ако тя беше способна на това, животът й можеше да е друг! Но тя не прощава, затова си остана в миналото и стигна дъното! Е, остава ни надеждата за нейното просветление в бъдеще, но защо ли не вярвам в него? newsm78
Добре дошла! Много ми е приятно да те чета! Твоите постове са част от цветовете на дъгата,както написа по-рано Златна рибка! И когато липсва този цвят, нещо куца в цялата дъга!
Нищо не си пропуснала, защото не са дали Мелда като бебе!
 Но виж с прошките  нещо се объркахме! Според мен прошката понякога може  да  си е едно временно затишие! Гасиш огън, но жаравата си тлее! И винаги може да се разпали отново! Но чакаш време да мине и да забравиш!
И тя си е един доброволен акт! Има неща, които
можеш да простиш и неща, които не можеш! Та тук не става въпрос за обикновено извинение, за казани тежки думи или нещо подобно, а за сложна и преплетена история.  Не забравяй, че в нея няма невинни! Всеки си носи кръста! И Мелда е преди всичко една нещастна жена! И затова си има първопричина!  И ако преброим труповете най-потърпевша е Мелда! Еда с този мъж до себе си и с Ямур не е нещастна!  И за капак на всичко най-пострадалата  е длъжна да даде прошка, все едно нищо не е било!. Иначе излиза злобна и отмъстителна! Дайте други подобни примери за това! Щото тоя филм не съм го гледала никъде! И светиците току-така не прощават!
Мелда не може и не иска да прости! Характер, манталитет, разбирания! Нейно право! Вече нищо не може да бъде по-старому! Факт! Събира си нещата и заминава! Слага точката! Достойна постъпка! Вярна на себе си! Такава, каквато я познаваме! Другият случай е да бъде лицемерна и ежедневно да подтиска болката и гнева в себе си при вида на Еда, Харун и Ямур! В този случай какви извинения, какви прошки сънуваме!
И ако  беше простила, какво ще промени това! Мелда знае, че Еда иска за себе си тази прошка! А не, че я заслужава! И самата Еда  знае това! И затова се самообвинява!
Аз обаче се чудя защо Еда иска прошка! Според форума от добрина и наивност!
Според мен след всичко случило се това е постъпка ни в клин, ни в ръкав! Както много други!

# 443
  • София

ПОРЕДНА ЦЕЛУВКА

Халката нейде......Серхо е затрил
Или нарочно ....някъде е скрита
Йозлем..... с прегръдка е покрил
Целува я..... и гушка до насита

Не може той ....от нея да се отлепи
Усмихнати.....отново репетират
Тренират тази сцена....без да спират
И баламосват ни......че хич не си отиват

Ееее    хей.Къде ни мятате в пета глуха
Там..... дето няма никаква пролука
Детайлно..... всеки ход .....следим
И радостни.........целувките броим
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 444

ПОРЕДНА ЦЕЛУВКА

Халката нейде......Серхо е затрил
Или нарочно ....някъде е скрита
Йозлем..... с прегръдка е покрил
Целува я..... и гушка до насита

Не може той ....от нея да се отлепи
Усмихнати.....отново репетират
Тренират тази сцена....без да спират
И баламосват ни......че хич не си отиват

Ееее    хей.Къде ни мятате в пета глуха
Там..... дето няма никаква пролука
Детайлно..... всеки ход .....следим
И радостни.........целувките броим
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Опасно неуморна си. Hug Joy hahaha

# 445
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Само ти...

Без теб се отказах да живея-
загубила мечти и надежда,
дори не намерих смисъл да тлея,
по път, който никъде не отвежда...

Когато ти не си до мене-
не чувствам дори своето тяло,
душата ми се мъчи пуста и сломена-
сякаш времето внезапно е спряло...

Без теб, небето не е синьо...
Светът прилича на пустиня,
като сянка самотна и безплътна съм
и се лутам в безкраен кошмарен сън...

Без теб сърцето ми гори...
Всяка глътка въздух ме боли...
Не мога без любовта ти да оцелея,
не искам да съществувам без нея...

Само ти си важен, любими,
единствено ти ми даваш сили-
да се боря, напред да продължавам,
предизвикателствата да побеждавам...

В прегръдките ти съм щастлива...
Усетих те до мен и отново съм жива...
Обичам те и завинаги съм само твоя...
Любов моя...Сърце мое...Всичко мое...

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 23:21 от danidorina

# 446
  • София
Златна рибке  newsm10 smile3501 smile3525 newsm68
Прекрсна творба си създала.Ако те има Laughing........и ако те няма Sad.........Каква огромна разлика .....като пропаст между тези две определения.
Колко е красиво ....когато обичта съществува .Дава топлина и светлина.....и криле скоито можеш да летиш........и да изживеещ щастието си на мах. Laughing Heart Eyes Laughing

# 447
ОПАСНИ СТЕ! hahaha Joy hahaha Joy
Един малък поздрав от мен.Много въпроси си поставяме за Незабравима, но истината е тази, че този свят е нежен за двама, този свят е тесен за сам... newsm51

http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/5/Fs_E1c6YX0M

smile3501 smile3501  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 448
  • София
Лека нощ и от мен smile3503.До скоро   bouquet Laughing Heart Eyes

# 449
  • София
Добри, лоши - всички май станаха жертви на избора, който сами си направиха. Всеки си избра пътя и никой не й е крив на Мелда, че реши да тръгне по път без изход. И сега, като стигна до края на този път, се затръшка, че тя е жертвата. Еда избра друг път, осеян с много премеждия, сълзи, страдания, но пък водещ до магистралата на щастието. Проблема на Мелда не е дали трябваше да прощава за стореното й, а че не трябваше с лъжи, измами и коварство да се опитва да върне нещо, което никога не й принадлежало. Много по-достойно е да мразиш някого честно и открито, пък бил той и собствената ти сестра, отколкото да се преструваш, че си простил и  забравил, продължавайки да твориш подлости. Аз поне така ги разбирам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт