Петъчна - Скорпионо-сексуална

• 11 111
  • 417
  •   1
Отговори
# 345
Споделям три и половина часов рекорд. Вярно си е за потентността, недейте да заблуждавате.  Crazy
                          Споделям 8-часов рекорд. На всичкото отгоре бях малка и смятах, че е нормално  Crazy.

Споделям цяла нощ(не знам колко часа точно), стените се напукаха  Crazy Но беше нон-стоп, не можеше да свърши. На следващия ден бяхме като разглобени. Единичен случай, който не искам да се повтаря. И на един час съм доволна.  bowuu

# 346
Скорпиони, Овни и Телци - нямат равни. За мъжете говоря, но има 2-3 зодии, които не съм ги пробвала... все още. Други /изброените/ съм ги и повтаряла.
По въпроса за тортите пасувам, че не мога да готвя. Sunglasses

# 347
Гледай си работата! Mr. Green
Не съм скорпион и мъжО не е , ама нещо прецакана не се чувствам. Laughing
Познавам скорпиони и от двата пола, но никакво напрежение не съм усетила- сигур съм фригидна. Whistling
П.с. аз свършвам с кръстосани крака на сън. Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil Joy Joy

# 348
  • София
Харесвам само една зодия за секс: тази, която се възбужда, доставяйки удоволствие, бавна, търпелива. Другото е джънк.

# 349
Всъщност, сексът не зависи от зодията, а от химията.
Има хора, с които не е необходим флирт, нагласа, нищо - само желание. Когато и двамата са на една вълна, може и от поглед да свършиш, без да си кръстосваш краката...

# 350
  • Варна
Е, чак от поглед само!  Laughing
То голям майсторлък ще да е това.

# 351

Не е въпрос на майсторлък - казах, че важното условие е двустранното желание. Не ви ли се е случвало да не можете да се сдържате да се нахвърлите един на друг?

# 352

Не е въпрос на майсторлък - казах, че важното условие е двустранното желание. Не ви ли се е случвало да не можете да се сдържате да се нахвърлите един на друг?

Аха....и като се нахвърлим...едно голямо нищо накрая. )   Laughing

# 353

Е, сори за кофтия опит.

# 354

Е,как нищо,бе....   Mr. Green

Ако толкова те е треснала възбудата,че да нямаш търпение да му скочиш,само като те докосне и си готова....!    Laughing

# 355
Харесвам само една зодия за секс: тази, която се възбужда, доставяйки удоволствие, бавна, търпелива. Другото е джънк.
  bouquet I az!

# 356
  • Варна
Охо-хо, още не са ни заключили Simple Smile

# 357

Whistling Twisted Evil Не дърпай дявола за опашката.

# 358
  • Варна
По-добре да го ковна с моята Simple Smile

# 359
Явно и на модераторите им допада четивото....     Joy

Общи условия

Активация на акаунт