Петъчна - Скорпионо-сексуална

• 11 228
  • 417
  •   1
Отговори
# 150
  • София
веднъж ми обиди на помяр тарантулата, а това не мога да го преглътна лесно, дори с голям/а размер/сметка.
А, ясно, това съм го пропуснала, иначе и аз щях да зная, че е козирог Mr. Green
Третия не го барам изобщо, той е приятелка от форума!

# 151
Фантазията взе да се завихря вече.

# 152
  • Варна
Трети, та Трети. Къде са Първи и Втори?  Crossing Arms Да заповядат.

# 153
  • София
Аз се справям само с очи и уста.  Rolling Eyes

"И го разстрелват с очи и с думи, понеже в момента не могат с куршуми. .... "
 Grinning

# 154
Ако моя утре не успее да стане за работа, вие сте виновни с тея революционни теми. И без това си бях наточила зъбите за тая вечер, ама след тая тема едва ли знае какво го очаква Embarassed Мръсници такива Laughing

# 155
  • Варна
Аз се справям само с очи и уста.  Rolling Eyes

"И го разстрелват с очи и с думи, понеже в момента не могат с куршуми. .... "
 Grinning
Скромно ще сведа поглед  Rolling Eyes

# 156
Благородно ти завиждам за тая вечер,моята ще е след около три месеца га се върне.Много материял съм му натрупала като се върне.

# 157
  • София
Ако моя утре не успее да стане за работа, вие сте виновни с тея революционни теми. И без това си бях наточила зъбите за тая вечер, ама след тая тема едва ли знае какво го очаква Embarassed Мръсници такива Laughing
После да разказваш с подробности.
Утре е събота, твоят е от много работните, май. Mr. Green

# 158
  • Варна
Кажи му после да почерпи форума. Жена-стръвница си е бонус.

# 159
Работи на три места, не знам още как е жив и откъде намира енергия да ме гони из къщи като разгонен Laughing

# 160
Благородно ти завиждам за тая вечер,моята ще е след около три месеца га се върне.Много материял съм му натрупала като се върне.
Ей тоя период от  2 пъти по 4 месеца отсъствие заради работа в 4ужбина не искам даси ги спомням. Hug Hug
После няма излизане от апартамента Embarassed
Работи на три места, не знам още как е жив и откъде намира енергия да ме гони из къщи като разгонен Laughing
А моят работи по 7 дни по 11 4аса,никога не му е пре4ело досега,но се 4удя откъде ги намира тези сили.

# 161
  • Варна
Любимото хоби никога не омръзва  Peace

# 162
първи и втори са сдъвкани и изплюти по няколко пъти. минахме с клонка вече през тях, братски си ги делихме, изцедихме, та ако някоя е много загоряла предлагам да наблегне на все така свободния трети.

# 163
  • София
Мисля да ме закичите с титлата "звездоброец".
Рогат добитък Simple Smile
Що така за рогатите добичета?
Пренебрежение ли усещам нещо, м? Thinking
О, не.
Дъгогодишен опит Simple Smile

Любимото хоби никога не омръзва  Peace
Проблемът е, че ако излезеш от вкъщи и там те преследва и трябва много а внимаваш къде ще те докопа Simple Smile

# 164
та ако някоя е много загоряла предлагам да наблегне на все така свободния трети.

А, не, не!  Naughty Дядо Коледа забрави чувала с подаръци у нас! Няма ме, няма го, продължавайте да си пишете.

Общи условия

Активация на акаунт