ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 389
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Птиче, много съжалявам за случилото се.... Да, може де е замърсена партида, случва се достатъчно често... Аз самата като дете съм пострадала от такава замърсена партида, както и една сурия деца около мен (по същото време, ваксинирани със същата ваксина).

Един приятел ми прати това: http://vaccineawakening.blogspot.com/2007/10/mutant-polio-viruse … e-water-para.html
Мутаращ полио-вирус....

# 136
Barbara Loe Fisher ми е любимка още от времето, когато превеждах Shots in the dark Wink
Статията е лесна за четене за неразбиращите английски тук

# 137
   chukchi, благодаря! Не видях този страничен ефект описан в листовката.
Може да има проблем с признаването, че заболяването е в следствие на
ваксината, макар че устно е изказано не само от педиатъра. Ще видим
какво ще се получи и колко е тромава бюрокрацията тук. (при дойчовците Grinning)

# 138
  • в матрицата
Ярка птица , при вас дойчовците, ваксините не са задължителни, защо мислиш,че може да има проблем?

# 139
Ярка птица, винаги се опитвам да насоча вниманието на хората към токсините във ваксините и НАЙ-ВЕЧЕ  ЗА  ФАКТА, че същите се вкарват в кръвоносната система, пропускайки... всичко!

# 140
   От споделения в нет-а опит се вижда, че това става трудно.
Има си организация за тази цел - да съдейства за комуникацията
със службите разни. Не са задължителни, но ела да видиш каква
агитация пада, колко арогантни са лекарите и с какви епитети
са ме наричали, за това, че не ваксинирам децата си. Мълчат
като комунисти, когато ги попиташ наистина ли не познават
случаи на увредени хора от ваксини. Но в случая връзката е
очевидна.
   chukchi, не те разбрах съвсем. Embarassed

# 141
Ярка птица, Кое не е ясно?
Че във ваксините има тежки метали (олово, живак, алуминий...) или чисти отрови (формалдехид, фенол, фенокситанол...) ли? Или нещо друго?

Иначе, да, лекарите са гадни копелета и аз се чудя такива ги учат да бъдат, или стават в последствие самички такива....

# 142
   chikchi, пределно ясно ми е какво има в тях - ненапразно съм им враг.
Не ми стана ясно защо ми го казваш - нито аз, нито децата ми имаме
ваксини и горещо препоръчвам на всички да не си слагат. Друг е въпросът,
че не им пука от съставките, които си изредил.

# 143
Изредил съм само част от тях Simple Smile

Искам да помагам безрезервно на хората и затова по цял ден правя преводи и субтитри. На втора линия пиша коментари тук, замунда и арена - понякога хората четат...

Преди да стигнем 50 страница ще има много материал за новата тема!

Ярка птица, имах предвид това:

chukchi, не те разбрах съвсем. Embarassed

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 18:02 от chukchi

# 144
Срещала съм поговорката, че умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - И от тези на другите.
Аз и затова винаги се опитвам да споделям какво ни се случи на нас. Защото едно е да четеш и да слушаш, но друго е да видиш, че и в твоето село се случвало, съвсем близо до теб.
Чукчи, нито един от линковете не мога да отворя. Не знам защо.

# 145
ЛС sent...

# 146
Срещала съм поговорката, че умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - И от тези на другите.
Аз и затова винаги се опитвам да споделям какво ни се случи на нас. Защото едно е да четеш и да слушаш, но друго е да видиш, че и в твоето село се случвало, съвсем близо до теб.
Ако ми споделите ефективен начин за убеждение без преживяване ...
Днес за пореден път отказаха да ме чуят какво говоря.
Всичко в интернет било глупости  Tired

# 147
Ако ми споделите ефективен начин за убеждение без преживяване ...
Днес за пореден път отказаха да ме чуят какво говоря.
Всичко в интернет било глупости  Tired
Лично на мен ще ми е трудно да убедя някой в нещо без Интернет. Все пак, ако си достатъчно дива и войнствена може да се снабдиш с литература от някъде си и да я забиеш в главите на отворковците.

Литературата трябва да включва официалните листовки на ваксините и информация за бруталното действие на живак и други върху организма. За да бъде пълен арсенала може да се снабдиш и с химичен анализ на няколко ваксини и... оххх, става сложно, бавно и скъпо!

# 148
Чак до там ако стигна ще е брутално.
Исках просто да им насоча вниманието към ваксините ( с големия някой ако ми беше казал, че може да има нещо сбъркано, със сигурност щях да се замисля и разровя).
Казах им да прочетат листовките, те са си написали отровите хората.
Е, на тях нищо им нямало, те лекарите си знаели какво да правят.И редовното- ако се разболее от болест, за която има ваксина.
Много мъчно ми стана, че поне не се съгласиха да прочетат 2 реда.Като загубена битка ми е.

# 149
Чак до там ако стигна ще е брутално.
Исках просто да им насоча вниманието към ваксините ( с големия някой ако ми беше казал, че може да има нещо сбъркано, със сигурност щях да се замисля и разровя).
Казах им да прочетат листовките, те са си написали отровите хората.
Е, на тях нищо им нямало, те лекарите си знаели какво да правят.И редовното- ако се разболее от болест, за която има ваксина.
Много мъчно ми стана, че поне не се съгласиха да прочетат 2 реда.Като загубена битка ми е.

Трябва да се научиш кьде има смисьл да си "губиш" времето.
Трябва да има хора,които искат да се ваксинират. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт