ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 396
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • И аз не знам къде...
на година и месец не слагаха ли МПР? Thinking Нея ли смята за излишна? Или има някакво ре- от другите ваксини? newsm78

Мече, МПР е! Изненадвам се, че го смята за излишно! Мен все ме убеждават колко е чиста и хубава ваксина  ooooh!!
http://www.moetodete.bg/maichinstvo/p3_760_0.html

# 121
  • Пловдив
на година и месец не слагаха ли МПР? Thinking Нея ли смята за излишна? Или има някакво ре- от другите ваксини? newsm78

Може би е имала предвид на 12 месеца, защото тогава се слага бустер доза на Синфлорикса.

# 122
Записвам се да ви следя.

# 123

Може би е имала предвид на 12 месеца, защото тогава се слага бустер доза на Синфлорикса.
И аз така мисля.

# 124
Мулти, благодаря! Детето през целия престой кихаше и имаше секрет в носа. Аз няколко пъти им посочих тоя факт и ги питах не биха ли отложили ваксина на дете със секрет в носа за след седмица например. Но те твърдяха че детето ми е здраво и кихало от власинките на пелените Laughing А в носа му се виждаха секретчета. Но никой никъде не отбеляза това. Беше ясно че никой не мисли за детето, а си гледаха пътеките.

ooooh! ooooh! ooooh! Какво обяснение само  Crazy! И то от лекари ! Секретите от носа са напълно естествен начин за очистване на дихателните пътища от остатъци от околоплодните води .

Прочетете тук последния коментар и .... какво е казала ЛЛ !

# 125
# 126
Ааа, това съм аз, бе! Не знам как се справят мулти и другите, но аз никак не помагам - нито тук, нито другаде. Единственото, което не пропускам, е където стане дума за ваксини, да кажа какво ни се случи на нас - току виж някой го прочел или чул и се замислил. Иначе до сега познатите ми с деца, само се ужасяват и ...толкова. Страх ги било да прочетат, затова по-добре да не четели. Просто се надявали, че на тях няма да им се случи. То и кола можело да те блъсне ей така. Каквото било писано да стане, щяло да стане.

# 127
Ааа, това съм аз, бе! Не знам как се справят мулти и другите, но аз никак не помагам - нито тук, нито другаде. Единственото, което не пропускам, е където стане дума за ваксини, да кажа какво ни се случи на нас - току виж някой го прочел или чул и се замислил. Иначе до сега познатите ми с деца, само се ужасяват и ...толкова. Страх ги било да прочетат, затова по-добре да не четели. Просто се надявали, че на тях няма да им се случи. То и кола можело да те блъсне ей така. Каквото било писано да стане, щяло да стане.

Grinning То хубаво , че си ти  Hug, но това не променя безумността на коментара  ooooh!от страна на ЛЛ !

Аз вече твърдо не  Naughty агитирам , нито по темата ваксини , нито по темата хомеопатия , интегративна медицина , нутриционистика , астрофизика  Mr. Greenи квантова такава и изобща на чужди глави акъл спрях да наливам . Като гледам процеса на пробуждане върви с пълна сила на много нива и за радост сред младите хора , така че съм спокойна . Whistling

Ето една много хубава мисъл на Айнщайн , освобождаваща ни от отговорността да променяме чуждия свеготлед , когато това е твърде рано :

"Няма да намерим решение на даден проблем , ако подхождаме от същото ниво на съзнание , което го е породило ."

# 128
Страх ги било да прочетат, затова по-добре да не четели. Просто се надявали, че на тях няма да им се случи. То и кола можело да те блъсне ей така. Каквото било писано да стане, щяло да стане.
Щраусовия подход със заравяне на главата в пясъка ми е много любим.. Simple Smile

Има хора, които се учат от чуждите грешки, но има и такива, които трябва да си счупят главата лично, за да се осъзнаят. А  най-болезнено е за онези, които повтарят до безкрайност една и съща грешка като последиците стават все по-тежки и по-тежки..

# 129
Срещала съм поговорката, че умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - И от тези на другите. (малко я "подобрявам" по своему;-). Една близка приятелка вчера взе да ми разправя как тия статии (пуснах й една от по-горе постнатите) ги били публикували примерно фармацевтичните компании, за да си продават скъпите лекарства за инфекции... А нямам вчепатления да е нито глупава, нито неука!?!? ooooh! Но май трудно се ориентира в обстановката, пък и не поддава на друго (най-вероятно защото не иска и е по-лесно да се носиш по течението), освен собствената си...

# 130
Аз имам колеги на ~50 години, които сякаш работят за медицината (по убеждения), а нямат нищо общо с нея, освен да си купуват антибиотици и да казват "За къде сме в тоя свят без антибиотик!"

Не искам да говоря с тях за тема ваксини, защото те са сигурни, че ваксините са спасили света...

Техен живот, техни избори, тяхна карма!

# 131
   Почти сме сигурни, че една ваксина Пентаксим е увредила бъбреците на едно дете, най-вероятно са дори две, а може да има и още (при един и същи лекар, което предполага, че може да има някаква замърсена партида - възможно ли е?). Откриха се Е. коли в бъбреците и проблемът рецидивира. Какво може да се направи, а не да се стига до доживотна зависимост от лекарства? Вбесена съм...
п.п. досега не съм търсила листовки на ваксини, та ако може някой да ми метне един бърз линк към списъци, може на ЛС. Praynig

# 132
  • София
Виж на първа страница.

# 133
досега не съм търсила листовки на ваксини, та ако може някой да ми метне един бърз линк към списъци, може на ЛС. Praynig
http://vaksinite.eratrio.com/PENTAXIM.html

Да допълня - http://vaksinite.eratrio.com/ за всички ваксини...

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 18:28 от chukchi

# 134

Мече, МПР е! Изненадвам се, че го смята за излишно! Мен все ме убеждават колко е чиста и хубава ваксина  ooooh!!
http://www.moetodete.bg/maichinstvo/p3_760_0.html
Ми явно се е замислила лекарката....с тоя шум покрай МПР и аутизма....нищо чудно

Общи условия

Активация на акаунт