ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 363
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Някой май губи по точки!

Утре ще направя и разпространя поредния мой клип, който забива поредния пирон в ковчега на съвременната медицина, скъпи четящи форума медици Wink

# 167
  • София
http://www.ivanstamenov .com/2010/05/1679/

# 168
9 валентна ваксина.... Shocked До къде ще стигне безумието!?

# 169
Кога е последната ваксина (по календар) от "бебешките" и какво следва после (сега чета че на 6  и 7 г. има нещо)?

# 170
  • Пловдив
Кога е последната ваксина (по календар) от "бебешките" и какво следва после (сега чета че на 6  и 7 г. има нещо)?

На 16 месеца е Инфанрикса ( 5 валентната), на 6 годинки има ДТК и полио, на 7 годинки Манту..

# 171
На 16 месеца е Инфанрикса.

Тази ваксина само съм я чувала, не искам да знам какво има вътре.
По касата ли е, че мои познати се надбягваха да я купуват...

# 172
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4039
Вижте това! Тризнаци, родени в "Свети Лазар", с ниско тегло, в кувьози... Цитирам майката: "Така че, бебетата сега са много добре – нищо не им липсва. Сложени са им вече препоръчителните ваксини." Crazy Тия лекари са за убиване. Да не дава Господ майката да разбере как реално са се погрижили за децата. Нали има поне нормативи кога да не се слагат ваксини #Cussing out

# 173
И аз това гледах преди малко... Нямам думи.  Tired Стана ми жал, като видях колко са мънички бебчетата...

# 174
Тризнаци... с ниско тегло... в кувьози... препоръчителните ваксини...
Просто някои хора трябва да си изстрадат каквото има, за да стигнат до някъде...  Аз искам да не страдат, но може би бъркам!

# 175
  • гр.Добрич
Тъкмо и аз това за тризнаците щях да ви поствам. Моите близначета също се родиха недоносени по няма и 2кг. и аз останах втрещена като разбрах колко бързо ги бяха ваксинирали с първата ваксина. Започнах да споря с неонатолжката, но тя ме убеждаваше, че това са глупости и няма проблем. За следващата категорично отказах и цялото отделение се изсипа да ме убеждава в ползата от ваксинацците.

# 176

На 16 месеца е Инфанрикса ( 5 валентната), на 6 годинки има ДТК и полио, на 7 годинки Манту..

Много ти благодаря!! Разчитам, че засега сме минали по давност каквото е трябвало да се слага в бебешка възраст, до 6 г ще му мислим, пък и за 3 г. все нещо ще се промени в тая държава, и не безнашето активно участие Simple Smile

# 177
9 валентна ваксина.... Shocked До къде ще стигне безумието!?

До 16-18-20валентна...) Колкото повече, толкова по-добре.

# 178
Мег, и аз, когато сина ми беше на 2г, все си виках че все нещо ще се промени по отношение на ваксините, но нищо не се променя. Сега пак се надявам, но все повече губя надежда. Прекалено много пари играят, за да се промени нещо.

# 179
  • Пловдив
На 16 месеца е Инфанрикса.

Тази ваксина само съм я чувала, не искам да знам какво има вътре.
По касата ли е, че мои познати се надбягваха да я купуват...

Да, от няколко месеца слагат вече нея, вместо Пентаксима, иначе и двете са едни и същи, само производителите са различни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт