ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 738
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Чукчи, и ние те обичаме, затова всеки ден си отварям темата, понеже все научавам по нещо ново!

# 526
Mirama, sdd_varna, Обичам ви  Hug

Благодарение на будни майки като вас все още има светлина в тунела и не съм се отказал да правя всичко, което правя! То не е малко, но аз, като перфекционист, си пиша слаба оценка! Въпреки всичко мога и ще направя много повече!

E, ти пък, ...ти ако си пишеш слаба оценка, ние къде да сме, на -10... Wink

# 527

Не трябваше ли в Капитал да има нов гост-експерт?

Има вече.И е ужасно неподготвена.Да я разкъсаме! Mr. Green

Viktoria09 дай линк .

Заповядай:
http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniran … eeu_maika_na_dve/

немога да схвана в капитал къде се вижда гласуването сумарно и въбоще има ли такова сумиране?

Вени,точно под защитата на "експерта" е сумарното гласуване.

# 528
E, ти пък, ...ти ако си пишеш слаба оценка, ние къде да сме, на -10... Wink
-10 давам на всички лумпенизирани мами, които дупчат дечицата, когато станат на еди колко си и "изведнъж нещо се случи... но ваксината, разбира се няма нищо общо!" е репликата на чичко доктор!

Поне от спора в капитал стана ясно, че 4 лв. е сумата, която получава педиатъра за поставена ваксина Wink

Това е на едно дете, за една ваксина! Поинтересувайте се колко деца има един педиатър и колко ваксини слага, че на мен математиката ми е слаба  Mr. Green

# 529
  • София
Сашко, ти като се определяш като перфекционист - коя зодия си!

# 530
Най-лошата - близнаци Simple Smile

# 531
  • София
Е, са пък - лоша! Все сме Меркуриевци.

# 532

Двуличник smile3532

# 533
Такава чиста душица съм аз, а ти така да говориш за мен...

# 534
Найс,
Дай подробности за този летен грип...

# 535
Найс,
Дай подробности за този летен грип...
Включвам се, защото при мен и при детето се случи с разлика от 36 часа. При другото дете и родител- все още нищо.  Peace
Накратко- скорострелно начало, многократно повръщане и диария в рамките на 3-4 часа, докато се изхвърли всичко по системата  Mr. Green, следва втрисане, след което се повишава температурата над 38 градуса за около 4-5 часа, а за още толкова малко над 37. Децата на следващия ден са като нови, възрастните - като парцал.  Tired

# 536
  • Добрич
Има и хубави хора сред тях  Wink

# 537
Ще си позволя да пусна мнение от друга тема, мисля, че авторката му няма да има нищо против:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592735.msg19219518#msg19219518

Връзката между ваксини и аутизъм - аз обаче нямам време да чета сега - предполагам че е интересно!

# 538
Ама бях 1000% сигурна, че в Капитал ще е точно тази стара познайничка Ралица Ковачева. Ще и напиша името, за да може търсачката да докарва хората и тук.
За който е пропуснал от миналата година, когато пак ръсеше глупости в  Денят е прекрасен тук.
Наистина ли мъжът и печели от ваксини? Каква е историята?

# 539
Има и хубави хора сред тях  Wink
Красиви и сексапилни са повечето жени близнаци...  но също така и коварни, защото са умни и хитри...

Общи условия

Активация на акаунт