ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 352
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
За съжаление не мога да прочета информацията от линка който си дал тъй като ми излиза че програмата има несъвместимост и незнам как да се справя с проблема.
Пробвай ТУК ... не се чете много хубаво, но е по-добре от нищо Simple Smile

# 196
http://het.sagepub.com/content/early/2011/05/04/0960327111407644

Врьзка между ваксини и детска смьртност.

Марица,
Твоята идея е много хубава. Joy
И всьщност не е невьзможна Wink

Камьк,
Много стар и полезен линк.  Hug

И си пазете децата!!!Това се случва не само в Ирландия,а навсякьде по света,вкл.и в БГ!!!
http://www.irishcentral.com/news/Wikileaks-Children-under-care-o … ls-123154328.html

# 197
Цитат
keisi-r, въпросът не е само дали Манту е опасно, а и за какво ти е, каква информация ти дава? Аз ще ти отговоря - никаква... В България с проба Манту се опитват да разберат дали организма ни си е създал имунна защита против туберкулоза след БЦЖ - нещо абсолютно невъзможно за доказване, не само с Манту... Парадоксът е, че при отрицателно Манту ще искат да реимунизират детето с БЦЖ, а при свръх реакция ще го набедят за болно от туберкулоза и най-малкото ще искат да го снимате на рентген, възможно да му предпишат АБ профилактично... Ако нямаш никакво намерение да поставяш БЦЖ ваксина, въобще не ти и трябва да правиш Манту... Ако имаш съмнение, че детето е болно от туберкулоза е най-добре да се направят други изследвания, сред които кръвният квантиферон ТБ-голд тест, който е далеч по-точен, по-щадящ за детето, но за съжаление не се поема от ЗК, а струва около 100 лв.
stelt77,благодаря ти за мнението,права си,напълно излишно е да я правя не само заради евентуални усложнения ,а и защото наистина нямам намерение да реимунизирам. Peace
Цитат
Пробвай ТУК ... не се чете много хубаво, но е по-добре от нищо Simple Smile
[/quote]
chukchi,информацията от тази книга е много интересна и полезна.  До някои от изводите вече съм достигнала сама,но определено има много още какво да се научи. Simple Smile Не разбрах със сигурност заглавието на книгата,а това което видях като нейно съдържание ме заинтригува и бих искала да я прочета цялата.При мен от линка излиза само малка част от нея,незнам дали така трябва да бъде. Rolling Eyes

# 198
...това което видях като нейно съдържание ме заинтригува и бих искала да я прочета цялата.При мен от линка излиза само малка част от нея,незнам дали така трябва да бъде. Rolling Eyes
Да, така трябва да е, цялата тук ...

# 199
  • Пловдив
Здравейте! Не бих могла да изчета всичко, но попаднах на интересна статия, дано не се повтарям с някой, който вече я е пуснал.

Разкритията на един вътрешен човек за ваксините

# 200
# 201
# 202
  • София
Аз разпространявам инфо от тук във Фейса - надявам се разрешавате!

# 203

Много ми хареса интервюто!!! Поздравления!!

# 204
Мерси! Румен Стойчев го направи много смислено, темата е голяма, но той успя за малкото място да даде много.

# 205

Mного ми хареса интервюто!

"И още нещо – здравето на децата е ангажимент на родителите. Никой родител не може – каквито и оправдания да си намира – да прехвърли тази отговорност върху друг, включително и върху лекарите." и "А във все по-силно комерсиализиращия се свят грижата за децата изисква много повече информираност и много по-сериозен подход към отговорността ни на родители. "
 Това е и моята позиция, винаги съм я защитавала ревностно.

# 206
Това казах, че ще го направя днес Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=oGpapdxgGJI

# 207
http://vaccineawakening.blogspot.com/2007/10/mutant-polio-viruse … e-water-para.html

Нямам време да го превеждам, от 2007 г. е и може би го знаете, но все пак...

# 208
  • И аз не знам къде...
Аз пак с въпрос!
В ДГ искат бележка от ЛЛ, че детето има поставени ваксини или картона на детето?
И ако дам картона, това означава ли, че той остава в ДГ или е в мен?

Благодаря отново!

# 209

Страхотно интервю - ето такива материали трябва да има повече! Понякога съжалявам, че не мога да звуча така спокойно, умерено и аргументирано като говоря за проблема! Просто моите познания не са на ниво, а и го приемам твърде лично - за това се радвам, че има лекари, които не се страхуват да си кажат мнението! Ще се опитам и аз да го разпространя!

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт