ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 710
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
И хората вече казват - защо аз трябва да плащам лечението от рак на един пушач. Това си е бил неговия избор
Ако това на снимката си ти и паднеш ( недай си Боже!!!) от някъде там, нали и аз ти плащам лечението....Но нямам нищо против
(ако живееш в Бг разбира се, но въпросът е принципен)
Тезата издиша.  bouquet

Или ако си шофьор и катастрофираш, защо аз да ти плащам животоспасяващите процедури или лечение. Ми не се качвай на кола, това си е твоят избор
Ами... всеки месец имам 3000 Евро удръжки. До сега съм внесъл стотици хиляди. И едно е нещастен случай - друго съзнателно да се увреждаш и после да искаш обществото да те издържа.
Що се отнася за другите теории - защо си мислите, че има някакви конспирации? По стечение на обстоятелствата работих по проект за компания която е една от най-големите фармацефтични в Европа. Правих дизайн на цялата им ИТ инфраструктура. И знам на какъв контрол подлежи всичко от правителството. Това са градски митове, че може нещо да се манипулира. Например - цялата им система за съхранение на данни например е т.н. CAS- Centera. По изискване на регулаторите- нещо веднъж записано там - остава за вечни времена - няма триене. Сашето, който пише тук ме познава (бяхме колеги някога) и знае за кого говоря и че не си измислям. Всъщност, той ме и провокира да си изкажа мнението.
Само едно не разбрах - до колкото чувам и виждам - който родител не иска - може да не ваксинира детето си. Какъв е проблема? Защо искате да го наложите насила?

# 601
Ако ти имаш 3000 евро удръжки, значи все пак ти остават достатъчно, за да се катериш по планините. На нас ни взимат една трета от заплатата и повярвай ми, не остава кой знае какво Joy

На никого нищо не налагаме насила, просто не искаме да ни дискриминират, невзимайки децата ни в ОДЗ-та, и да ни лишават от детски надбавки, защото детските надбавки се дават за това, че си родил още един бъдещ ДАНЪКОПЛАТЕЦ на тази скапана държава.....а не затова колко токсоида си забол в него...( простете ми по-острия тон, уморена съм)
Аз лично мога да ти кажа, че тези, които умират от рак от тютюнопушене са капка в морето на другите раковоболни.... Sad  А и не ми пречат, не ме касаят пряко, не ми вредят! Освен това можеш ли да докажеш, че именно пушенето предизвиква рак? Ми не. Но пък е световен факт, че пушачите не умират от Паркинсон. Laughing

# 602
И едно е нещастен случай - друго съзнателно да се увреждаш и после да искаш обществото да те издържа.

Моля!? Искаш да кажеш, че не имунизираме децата си, защото искаме да се инвалидизират от детски паралич и вместо да се строшат от бачкане цял живот, да седят в инвалидни колички и да получават социални помощи (демек обществото да ги издържа)!?   Sick    А дано се майтапиш...

# 603
Не знам защо мислиш, че понеже си работил нещо за фармацевтична компания знаеш мръсните им тайни и къде какви подкупи дават и на кой политик финансират кампаниите. Хехе, значи имали Центера...в нея каквото влезе не излизало...Ами именно-то не влиза! Като се репортне страничен ефект от ваксина, той още на ниво лекар се игнорира и се заява-"това не е от ваксината", или дори с половин уста да се признае, тая информация изобщо не излиза от кабинета на лекаря. Лекарите НЕ докладват страничните ефекти, това  е проблем в световен мащаб. А и да докладват, на ниво компания се селектира, каквото не е удобно и в никакви системи не влиза. В тая Центера е влизат и мръсничките сделки с политиците, мисля.

Какви градски легенди, не си ли чул за това, че СЗО е под разследване за подкупи/"плащания за експерти" от фармацевтични компании за да обявят пандемия, че държавите да са длъжни да купуват ваксини? Мафията е колосална. Трябва да си много чистосърдечен, да не кажа наивен, за да си мислиш, че в тоя бизнес има някаква почтеност или етика. А за БАЕР случая със заразените с ХИВ продукти, които те с пълно съзнание пускат на пазара в различни държави, след като им ги спират от САЩ? И това ли са градски легенди? Провери в гугъл какво пише по тоя въпрос. А с ваксината на салк, за която от самото начало са знаели, че е заразена със маймунси вируси, но въпреки това са я пуснали на пазара и от това са умрели хиляди деца от рак, причинен от този вирус.

А мисля, че не си разбрал--ние тук не се борим никой да не ваксинира, борим се да бъде уважавано законното ни право да откажем ваксини, защото в нашата държава то не се зачита и хората биват преследвани и глобавяни, не им се изплащат детски и не ги пускат в детски градини. Който иска да ваксинира--проблем няма, нека си го прави.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:15 от persimon

# 604
Цитат
Това са градски митове, че може нещо да се манипулира. Например - цялата им система за съхранение на данни например е т.н. CAS- Centera. По изискване на регулаторите- нещо веднъж записано там - остава за вечни времена - няма триене.
То и по изискване на регулаторите интернет доставчиците са длъжни да пазят данните от трафика, ама...нъц! Wink

# 605
  • София - Варна - Бургас
Привет на всички,
и предварително да кажа, че съжалявам за децата на родители, които са получили лоши реакции..........................................

Дори ще приема идеята, че ваксините дават лоша реакция при някои. Но тези някои са много малък процент...............................................Това е моята теза.

Андро, виждаме че си добре с математиката, но ако детето, което е увредено от ваксини е твоето, това за теб ще е 100%!

# 606
Стелт,
Мисля,че решението на ВАС е най големия коз кьм пьтя за Страсбург.Надявам се имате в оригинал и пазите тези бисери,които ще бьдат на пьрва страница по вестниците тук...
Пьтя ще го обсьдим на друго място.
http://www.echr.coe.int/echr/Homepage_En

http://www.echr.coe.int/NR/rdonlyres/283DA3E8-FC3A-4E8B-9D5B-6D3 … mplifiée.pdf

Член 34.

http://www.echr.coe.int/NR/rdonlyres/EB556F77-56E5-49AD-B25D-5AF … 1E30/0/BUL_QR.pdf

Андрос,
Ти можеш да бьдеш полезен.Не се отказвай да четеш за вредите от ваксините! Peace

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 02:43 от Christian

# 607
  • София
Андро, готин тип ми се виждаш, пък кви глупости пишеш..... Tired
Толкова е дъвкано всичко, с което си мислил, че ще ни впечатлиш....Трябвало е да попрочетеш повечко тук....
И да, ако имахме финансова възможност, каквато ти имаш, да си жив и здрав, нямаше да ми пука за 100-те лева детски, които взимам за три деца. Знаеш ли със сто лева какво можеш да си купиш в България? А знаеш ли как се живее и без тях, когато не можеш да работиш, защото в градините не ти искат детето, а работи съмо мъжът ти  и взима заплата, която стига само за.....нищо? А знаеш ли какво е да трябва да избираш между здравето на детето си и възможността да не гладувате - там, където живееш подлагат ли ви на този геноцид?

# 608
  • София
Разполагате само със шест месеца от окончателното решение на национално ниво, в рамките на които може да подадете жалба. След този срок жалбата не се приема от Съда.

Това е от тук
http://www.echr.coe.int/NR/rdonlyres/EB556F77-56E5-49AD-B25D-5AF … 1E30/0/BUL_QR.pdf

Така че няма безкрайно много време.

# 609
Ами... всеки месец имам 3000 Евро удръжки. До сега съм внесъл стотици хиляди. И едно е нещастен случай - друго съзнателно да се увреждаш и после да искаш обществото да те издържа.
Що се отнася за другите теории - защо си мислите, че има някакви конспирации? По стечение на обстоятелствата работих по проект за компания която е една от най-големите фармацефтични в Европа. Правих дизайн на цялата им ИТ инфраструктура. И знам на какъв контрол подлежи всичко от правителството. Това са градски митове, че може нещо да се манипулира. Например - цялата им система за съхранение на данни например е т.н. CAS- Centera. По изискване на регулаторите- нещо веднъж записано там - остава за вечни времена - няма триене. Сашето, който пише тук ме познава (бяхме колеги някога) и знае за кого говоря и че не си измислям. Всъщност, той ме и провокира да си изкажа мнението.
Само едно не разбрах - до колкото чувам и виждам - който родител не иска - може да не ваксинира детето си. Какъв е проблема? Защо искате да го наложите насила?
androsbg.. Веско, откъде да ти почна... откъде?! CAS- Centera-та е може единственото хубаво на фарма гиганта, в/за който работиш!

Искам да имаш предвид някои неща, за които съм сигурен, че нямаш време нито да прочетеш, нито да търсиш. Лични наблюдения:
- сериозни признаци на хиперактивност след "нормалните" ваксинации (племенник - ~8 годишен)
- сериозно увредени черва и неспособност за задържане на голяма нужда (племенник - ~5 годишен)
- хронична кашлица (племенница - ~8 годишна)
- дете развива аутизъм седмици след ваксинация (история от познат от скайп)
- дете умира дни след поставяне на ваксината след третия ден в родилното (история от таксиметров шофьор)

И сега малко въпроси към проваксинаторите:

1. Защо слагат фенол (протоплазмена отрова за клетките) във ваксините?
2. Защо слагат тиомерсал (49,7% живак)?
3. Защо слагат формалдехид (метанол - отрова за мишки)?
4. Защо слагат алуминиев хидроксид, който в комбинация с живак е смъртоносен?
5. Защо слагат феноксиетанол - основна част в антифриза?
6. Кога за последен път е тествано действието на тимерозал върху хора? (Знае се - 1929 година върху 27 човека, като всичките са умирели от менингит)
7. Защо медицинските лица винаги реагират остро на всякакви въпроси относно сигурността на ваксините?
8. Защо всички неврологични заболявания съвпадат с въвеждането на ваксините?
9. Защо всички ваксинации са задължителни в училище и родителите подлежат на глоби и ограничения, ако ги откажат?
10. Защо на неваксинираните деца се гледа като заплаха на ваксинираните, след като те са ваксинирани вече и няма да се заразят от въпросната болест?!
11. Защо се усложнява живота на неваксинираните деца и техните родители?
12. Кой печели и кой губи от масовото ваксиниране?
13. Къде е правото на личен избор?
14. Защо лекарите не дават да се прочетат възможните странични реакции от ваксина? Например от листовка на Тетраксим - http://www.bda.bg/images/stories/documents/bdias/25111s.pdf
15. Как защитниците на ваксини ще коментират тази статистика - http://childhealthsafety.files.wordpress.com/2009/01/us-deaths-1900-1965.gif
16. Защо неваксинираните даца са в прекрасно здраве, за което дори не могат дори да мечтаят ваксинираните:
http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/320-udivitelnoto-zdrave-n … za.html?showall=1
17. Защо при ваксирираните деца има бум на болести, за които същите са били скоро ваксинирани?
18. Защо по новините никога не виждаме новини от сорта на тази - момче постъпва в болницата веднага след ваксиниране против грип - http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/local-national/boy-rushed … jab-14543347.html
19. Защо има толкова много смъртни случаи е тежки странични реакции след употреба на ваксини?
http://www.scumdoctor.com/Bulgarian/disease-prevention/STD/HPV/D … -Vaccination.html
http://donotinjectme.blogspot.com/2010/11/40-uk-children-killed- … mmr-and-true.html

Ще споделя и моята история:
- слагат ми ваксина в училище (около 1998 г.) последвана от силна болка на мястото на поставяне за около 2-3 години (още я усещам, макар и съвсем слабо)
- следват около 2 години неориентираност, странни чувства и трудно обясними за мен (както и за повечето 17 годишни) случки и преживявания с тялото и мисълта
- изкарвам казарма с начална форма на МС (Множествена склероза) главно пред компютър, защото им бях доста нужен
- официално диагностициран във ВМА София с ядрено-магнитен резонанс
- бързо стана ясно за всички, че Ребиф44 (официалното "лечение" на МС) има абсолютно обратно действие при мен, и не ми помогна въобще!
- "лечение" с кортикостероиди по време на пристъпи до преди около 3 години, когато спряха напълно да действат.
- самолечение от тогава досега с природна медицина, вегетарианство, суровоядство, водолечение и други... Все още търся панацеята, като често губя кураж на фона на многото проблеми, които имам...

Надявам се от тук нататък спора ни да престане. Точно в тази тема е много трудно, почти невъзможно да убедиш някого в ползата от нещото, което е увредило огромен брой хора!

За финал ти препоръчвам да прочетеш това: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/02/18/le … olio-vaccine.aspx

# 610
Вижте това бебе колко ваксини наведньж му сложиха.
И как здраво му дьржат краката,за да не може да мьрда.
Истинско насилие над едно неврьстно дете,което не се смее и не показва реакция на желание и удоволствие при този акт.
http://www.youtube.com/watch?v=dKwvXzlXC1U&feature=related

В дясно има и други видеос,от които може да ти настрьхне косата.

# 611
  Sad 6 ваксини за незнайно колко на брой болести, това е геноцид !!! коментарите под клипа и те са интересни- "Kill these stupid people"   Sad

# 612
Вижте това бебе колко ваксини наведньж му сложиха.
И как здраво му дьржат краката,за да не може да мьрда.
Истинско насилие над едно неврьстно дете,което не се смее и не показва реакция на желание и удоволствие при този акт.
...

Не можах да се въздържа просто!  Cry 
   Дъщеря ми изгледа с мен филмчето и ме попита "Защо плаче това бебенце, защо го държат, защо му слагат лепенки, то няма раничка...?" Какво да й отговоря!! ...Пред очите на родителите!
   Когато на нея й слагаха ваксини преди години, тя редовно се усмихваше на сестрата, която й казваше всеки път "О, ти така ми се радваш, а аз съм толкова лоша с теб!"... дали пък не е говорила буквално!  Sick
   Същата тази ни убеждаваше, как ваксината срещу Хератит В била "абсолютно безвредна" и съвсем "чудесна"!
   А пък когато си поискахме списък с всички поставени ваксини до онзи момент по дати и с подпис и печат на клиниката , не мога да ви опиша с какво безпокойство започнаха да ни звънят по телефона 3 дни, с въпроси защо, ама как, ама не издаваме такова, всъщност издаваме, ама не ние, а бе ние, ама ако си платите, за къде ви е...Сякаш не им беше съвсем чиста работата! Гадост! 

# 613
Нека видим дали Веско (androsbg) ще ми отговори нещо... Вероятно ще млъкне или ще продължи старото и добре заучено "Без имунизации да сме измрели всички..."

Мхм... 1, 2

# 614
Нека видим дали Веско (androsbg) ще ми отговори нещо... Вероятно ще млъкне или ще продължи старото и добре заучено "Без имунизации да сме измрели всички..."

Мхм... 1, 2

И какво излиза? Полиото намалява, но се увеличава основния му симптом? Laughing Или всички тия деца са били нахапани от мамби и кобри, че да получат тази парализа, или не се рипортва полио, а се кръщава с друго име. Последното е любим похват на измамниците. Отвратително е.

Общи условия

Активация на акаунт