Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 39 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Bristol
Ако взимаш помощ за безработни, от джоб центъра предлагат консултант, който да ти прегледа СВто и да ти даде напътствия как да търсиш работа безплатно.

# 286
Добро утро на всички минавам на бързо само.Надявам се всички да са здрави.Нас тази седмица ни започна в болницата Джоузеф имаше инфекция на окото но слава Бога вече е по добре и сме си в къщи и си се лекуваме все още.Снощи бяхме на концерта на Нийл Даймънд.ОООООООООООООО просто нямам думи...... За човек на неговата възраст направи страхотно шоу.Концерта беше около 2 часа и половина и си беше само с него нямаше подгряваща група нямаше и почивка.За човек на неговата възраст просто е нещо което трябва да се види.Имахме и късмет да си купим билети на централно място бяхме около 15-20-ти ред от сцената.Ако имате възможност не пропускайте.
Ами това е от нас лек уикенд на всички времето е супер така че ще направим една разходка до парка

# 287
LamaRina,кутията ти е пълна и не мога да ти пиша,отговарям тук...
В неделя ще дам телефона,просто се разминаваме тези дни с него и не мога да взема служебния.Утре ще пътуваме до Лондон и ще се видим със сигурност на едно общо събитие,тогава ще взема координатите и ще пиша  Peace

# 288
Да не забравите и мен за телефона на превозвача и аз чакам  Praynig

Благодаря!

# 289
zl. tolumba, много ама много си права Peace Ще стане, само трябва време да мине, да бьдеш активна и да не се отчаива човек Wink                        АниДжи, разпуснали сте здравата с концерта Mr. Green  coolcool Бьрзо да оздравява мьника Praynig Peace       Ние летим за БГ. другата сьбота. Хем ми се ходи, хем не ми се ходи Rolling Eyes Що така Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 290
  • Лондон/Пловдив
DNP споко и аз бях така хем ми се прибираше хем не  Mr. Green
Ама друго си е в родния ми Пловдив  Heart Eyes чувствам се прекрасно и много изморено  Mr. Green от както съм си дошла не съм се спряла нито за минутка .
Моя мъж идва и той в неделя и се започва и нощния живот и тотално ще се разбия .
Който живее в Лондон мога да похваля превозвач който е коректен и всяка седмица има бус до БГ .
Момичета да ви попитам кога започват намаленията и кога свършват ,че нещо се притесних да не ги изпусна (аз се прибирам на 26 юли ) 

# 291
Да не забравите и мен за телефона на превозвача и аз чакам  Praynig

Благодаря!

Анеле,не съм забравила никой  Wink
В неделя вечерта ще имате телефона  Peace

# 292
Cherry Mam за кои намаления говориш.Аз днес ей така си разглеждах из нета и няма да ви кажа на какви намаления попаднах.Дебинамс бяха 70% намаления Маркс и те имат разпродажба,Киплинг и те са с 50% JJB и те са 70% намалени.Харесах си маратонки на Пума от 70-ина паунда бяха на 18 и нещо паунда е нали съм късметлийка нямаше номер за мен  Mr. Green така че наглейждай в нета винаги изкачат намаления.

# 293
  • Лондон/Пловдив
Аз от нета само на мъжо и на малкия купувам  Mr. Green за мен ходя и меря щото имам проблем с дрехите S ми е голямо  XS ми е малко или точно зависи от модела и марката . Търся си яке тънко ама ще разгледам сайтовете дано ме грабне нещо ,че винаги ме хваща студа неподготвена .

# 294
Анеле,LamaRina,Golden,за багажите,цените били 0,80 на кг над 100кг по 0,70.Обаче за малко ще прекъснат превозването,решили го в петък  освободили са човека който отговаря за логистиката  Tired Бях споменала,че и мъжа ми също кара багаж към България когато е свободен на същите цени(взима от място в Лондон и закарва до място в Бг,но не всички градове в Бг обаче,без допълнително оскъпяване)но вана му все още се поправя.Та съжалявам момичета,че ви накарах да чакате,а не свърших работа...

# 295
Днес си нямах работа и гледах UK Boarder Force. Е не! То не беше рев, то не бяха лъжи! И то главно пакистанци и индийци! Много се изразних на някои, за други ми стана мъчно обаче.

# 296
 Ехо, напече слънцето и всички се разбягаха  Grinning При нас днес е голяма жега, цял ден се чудя кво да мия на двора и да поливам, та да си пръскам с маркуча  Laughing Днес съм много доволна, ходихме на carboot и накупих на малката страхотни играчки за без пари почти, сега ако измисля и къде да ги побера...
 Намерих сухари в Home bagrains.
 Шу, как е малката.
 Cherry Mam спокойно, ще ги хванеш. И сега има, но аз доколкото помня от минали години пика е към края на август-септември. Иначе в Primark има много голямо намаление  Shocked Те направо ги подаряват тия дрешки, но имаше само малки размери-за детето говоря, за другите не ги гледам.
 За превозвачи аз съм пращала с Емпреса и Велино. И от двете съм доволна  Peace

# 297
Имало едно време..., благодаря за включването Simple Smile Аз нямам спешни пратки към момента - все са неща, които могат да почакат 4 месеца, когато ще имам път към дома...а пък и Лондон ми идва далече...ще търся други алтернативи, ако не - ще мисля вариант да плащам за допълнителен багаж при полета.

И така съм се включила да ви се оплача. Онзи ден засякох 3-ма българи в Теско и ги подминах - от срам да ги заговоря...и сега ми е тегаво, защото щеше да е приятно да има с кого едно кафе да изпия, без да е приятел на половинката. Успокоявам се с това дето каза бащата: всяко зло за добро - не ги знаеш к'ви са, що са. Оплаках се, сега мога да си сипя чаша вино и да забравя за трудната и досадна седмица /проблеми с едно медицинско лице Sad/. Хубава и спокойна вечер, момичета Peace

# 298
В TK MAX има 80 %, днес бях. Аз гледах само обувките и якетата, че това ми е по-належащо ( те обувките все са ми "належащи" Embarassed ) . Друго не съм гледала.

# 299
LamaRina,къде сте вие?

Днес и ние посетихме car boot-а и сме много доволни.Взехме кола на батман с батерии и дистанционно за 2,50  Party аз само от там купувам играчки,че като ги строшат след няколко дена да не ме е яд  Crazy Ето днес си хареса една друга много хубава кола,вече гумите са извадени  Mr. Green изобщо добре,че са тези места да се снабдяваме с играчки иначе сигурно ще се разорим  Grinning
Иначе и  мен времето почва да ме радва е,това вече позаприличва на лято  Sunglasses Вчера си получихме нотиса за напускане до края на август,което означава,че всички планове за лятото се провалят,направо не мога да повярвам,ни море,ни балкан и с деца които няма да ходят ни на градина ни на  училище ще е жив ад  Sad като си помисля от сега ми се разваля настроението...

Общи условия

Активация на акаунт