Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 986
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Манчестър
Здрасти момичета!

Искрено блазе ви на тези които са на моренце  Heart Eyes

Аз влизам с въпросче Simple Smile Спомням си, че бяхте дискутирали монтирането на сателитна българска телевизия, но подробности не помня. Може ли да ми кажете, как бихме могли да си пуснем българска тв?

Мерси   bouquet

Купуваш си сателитна чиния, вземаш си контракт на Булсатком от БГ ( дават ти приемник и карта ) и си готова.

# 331
...и си намираш някой който да ти настрои чинийката.Ако си в Лондон не е проблем.Ако си като нас на майново има проблем  Whistling плащах си я два пъти и двата пъти познайте кого гледах...

# 332
Zdraveite, mami! Parvo se izvinqvam za latinicata, no pisha ot telefon I ne mi izliza buton Kredor. 4eta vi redovno, no dosega ne sam pisala. Jiveem v UK ot edna godina s deteto I maja mi. Za sega sme vav Farnborough, Hampshire. Saprugat me raboti v Guildford I mislim da se mestim po-nablizo I sega sme v proces na tarsene na kashta!

# 333
Ние отворихме указателя за града и от там почнахме да звъним обяснихма какво искаме и те съответно си казаха дали могат или не.Най-добре е ако можеш да си купиш автоматична чинии и сама можеш да си я наместиш.

# 334
Привет  bouquet

Днес получих рипорта от училището на детето, като коментари от учителката всичко е ок, но не ми е много ясно тяхното оценяване.Някой преди време беше написал какво означава, но нещо не мога да го открия в темата.

# 335
Ние отворихме указателя за града и от там почнахме да звъним обяснихма какво искаме и те съответно си казаха дали могат или не.Най-добре е ако можеш да си купиш автоматична чинии и сама можеш да си я наместиш.

Я,за сефте чувам.От къде мога да погледна ?

# 336
Имало едно време кое по точно искаш да погледнеш?

# 337
Ох,сори имах предвид да дадеш линк към някой сайт или да ми кажеш как се казват тези чинии  Grinning

# 338
Ох,сори имах предвид да дадеш линк към някой сайт или да ми кажеш как се казват тези чинии  Grinning
Ей сега питах мъжлето и той каза че сме я купилиот screwfix знам че я поръчахме по телефона но добре че той се сеща от къде е(това беше преди 3год)
http://www.screwfix.com/jsp/container.jsp?cm_mmc=Google-_-Tradem … akCFUEa4Qod-Hc5Xg
само да не забравя че нашата не е автоматична но другия път като сменим къщата със сигурност ще искам нова чиния и да е автоматична не обичам да чакам а така винаги става като ти се наложи нещо да се ремонтира.

# 339
  • Bristol
Magimon, кой клас беше твоята?
Я, направо да пусна за всички, очакваните нива в края на всеки клас, да не се питаме индивидуално  Grinning
End of Y1 level 1a
Y2 level 2b
Y3 level 2a,3c
Y4 level 3b
Y5 level 4c,3a
Y6 level 4b

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 21:55 от Merry

# 340
Magimon, кой клас беше твоята?
Я, направо да пусна за всички, очакваните нива в края на всеки клас, да не се питаме индивидуално  Grinning
End of Y1 level 1a
Y2 level 2b
Y3 level 2a,3c
Y4 level 3b
Y5 level 4c,3a
Y6 level 4b

Да де, но какво точно значи например 2А? newsm78
По всеки предмет има различно, та не знам кое е добре и кое не чак толкоз.Извинете невежеството ми. Embarassed
А иначе е y3.
Ако разбирам правилно при оценка 2А или 3С, това значи, че напълно покрива стандарта за y3.Обаче, ако има оценка например по четене или писане 2B, това значи, че нивото по писане и четене е, като за Y2. Thinking

# 341
Ей сега питах мъжлето и той каза че сме я купилиот screwfix знам че я поръчахме по телефона но добре че той се сеща от къде е(това беше преди 3год)
http://www.screwfix.com/jsp/container.jsp?cm_mmc=Google-_-Tradem … akCFUEa4Qod-Hc5Xg
само да не забравя че нашата не е автоматична но другия път като сменим къщата със сигурност ще искам нова чиния и да е автоматична не обичам да чакам а така винаги става като ти се наложи нещо да се ремонтира.

Благодарско  Hug

# 342
В нашето училище са така:

1c - lowest
1b
1b/1a border - average for the end of year 1
1a

2c
2b - average for the end of year 2
2a
2a/3c border - average for the end of year 3

3c
3b - average for the end of year 4
3a
3a/4c border - average for the end of year 5

4c
4b - average for the end of year 6
4a

5c
5b
5a highest

Правилно си разтълкувала резултатите.
За тукашните, те са  прекрасни, но аз знам, че ще наблегнете повече на четенето и писането Simple Smile

Любопитна съм, колко от децата в година 6 завършват с 5а?
Няма как да разбера обаче.

Мери, показаните от теб резултати от къде ги взе, от вашето у-ще ли са или национално ниво?

# 343
  • ENGLAND
298 това не е само за вашето училище, а са за всички училища, това е част от учебния план, има го в официалния сайт на департмента оф едукейшън.

# 344
  • Bristol
Мери, показаните от теб резултати от къде ги взе, от вашето у-ще ли са или национално ниво?
Дорет е уточнила, това е оценката спусната от горе. Както в БГ 6 е най-високата оценка и не могат училищата да интерпретират и да считат 5 или 7 за най-висока, така и тук нивата са унифицирани.
В 6ти клас има просто оценка 5 в репорта, няма а, b и c. Едва при входните нива в 7ми клас, започват да делят и ниво 5 на а, b и c  Grinning Разбира се учителите в училището могат да си ползват разделяне на ниво 5, като ползват критериите за входните нива в 7ми клас, но то не е официално.

Общи условия

Активация на акаунт