Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 974
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета Simple Smile
Преди известно време прочетох тук, че е необходим НИН за да се регистрираш при Джи Пи, аз такъв нямам, но като подавах документите така и не ми поискаха. Днес си получих картата и в мен изникна едно въпросче - това може ли да се използва за доказателство за адрес?

Приятен уикенд  Hug

# 361
  • Манчестър
Преди известно време прочетох тук, че е необходим НИН за да се регистрираш при Джи Пи, аз такъв нямам, но като подавах документите така и не ми поискаха. Днес си получих картата и в мен изникна едно въпросче - това може ли да се използва за доказателство за адрес?

Приятен уикенд  Hug

какво подаде, какво получи  и кое точно да ползваш за доказателство за адрес?

# 362

Приятен уикенд  Hug
Говориш за хартиената карта, в която е написано кой ти е ДжПито, адреса и твоето име, нали ? Мисля, че можеш, даже някъде в картата го пишеше.

# 363
Говориш за хартиената карта, в която е написано кой ти е ДжПито, адреса и твоето име, нали ? Мисля, че можеш, даже някъде в картата го пишеше.

Да, за medical card говоря.

Ave, искам да си отворя банкова сметка, но ми обясниха, че преди това трябва да докажа адреса си тук и се чудех дали тази карта може да ми бъде от полза или трябва да сменим някоя от сметките на мое име? Иначе документите, които попълних са стандартните такива за перманентен личен лекар, а не за временен.

# 364
Мисля че не става с медицинска карта.Адреса го доказваш със ютилити билс(газ,ток,вода или кансъл такса)за последните 3 месеца.Ако са на твое и на мъжът ти на името също става.
Погледнах в нашата банка за изискванията и документите,но ми направи впечатление че можеш да си откриеш и сметка през интернет и има даже за новодошли в ЮК.Заслужава си да погледнеш и в банката в която си решила да си отвориш сметка дали предлага нещо такова  Peace

# 365
aniji, благодаря много! Не се бях сетила да проверя онлайн, а хем цял ден съм на компютъра ooooh!

Друго нещо се сетих да попитам. Как стои въпросът с шофьорските книжки, преди време обсъждахте шофирането тук, но пропуснах да се включа. Казаха ми, че мога да си сменя бг книжката с английска такава, само не ми стана много ясно след като ми издадат английската дали ще ми върнат и българската такава?

# 366
  • Манчестър
aniji, благодаря много! Не се бях сетила да проверя онлайн, а хем цял ден съм на компютъра ooooh!

Друго нещо се сетих да попитам. Как стои въпросът с шофьорските книжки, преди време обсъждахте шофирането тук, но пропуснах да се включа. Казаха ми, че мога да си сменя бг книжката с английска такава, само не ми стана много ясно след като ми издадат английската дали ще ми върнат и българската такава?

Няма да ти върнат българската ...DVLA я връща на KAT...

# 367
Ave ти е отговорила вече на въпроса само да допълня,чепосле като решиш да се връщаш в БГ за постояно по същия начин сменяш взимат ти английската книжка и ти дават българска.

# 368
  • Нотингам/Пловдив

Да, за medical card говоря.

Ave, искам да си отворя банкова сметка, но ми обясниха, че преди това трябва да докажа адреса си тук и се чудех дали тази карта може да ми бъде от полза или трябва да сменим някоя от сметките на мое име? Иначе документите, които попълних са стандартните такива за перманентен личен лекар, а не за временен.
Когато си извадиш английска книжка ще ти свърши идеална работа като доказателство за адрес  Simple Smile
С един куршум 2 заека Simple Smile

# 369
Много, много Ви благодаря за отговорите!!!  bouquet

# 370
Много ни замря темичката тези дни  Peace

# 371
Здрасти!

Какво лято само  Crazy

Ние другата седмица се прибираме в България  Party. Следващата Сряда ще е последен ден на малкият в градината. Реших да направя нещо като "гудбай парти" с торта на която ще пише Thank you all, сокчета, снакс някакъв. Това ще е повече за децата, но и госпожите ще се почерпят. Но въпросът ми е, какво да занеса на учителките по-специално..Цветя ли  Thinking Много сме доволни от персонала и от градината като цяло, малкият ги обожава всичките, много щастлив е там, та ми се иска да им благодарим Simple Smile Дайте съвети  Hug

# 372
Здравейте момичета !!!Живея в Нотингам и съм на 36 г. Искам да попитам- има ли между вас раждали в Англия ? Дадоха ли ви силни обезболяващи и мога ли да си изискам цезарово сечение? Благодаря предварително на всички които ми отговорят. Датата ми наближава и голям страх м е обхваналю newsm17 newsm17

# 373
Здрасти!

Какво лято само  Crazy

Ние другата седмица се прибираме в България  Party. Следващата Сряда ще е последен ден на малкият в градината. Реших да направя нещо като "гудбай парти" с торта на която ще пише Thank you all, сокчета, снакс някакъв. Това ще е повече за децата, но и госпожите ще се почерпят. Но въпросът ми е, какво да занеса на учителките по-специално..Цветя ли  Thinking Много сме доволни от персонала и от градината като цяло, малкият ги обожава всичките, много щастлив е там, та ми се иска да им благодарим Simple Smile Дайте съвети  Hug
Доколкото ги познавам местните- персонала също много ще се зарадва на нещо сладко за хапване !

# 374
edamianova аз съм раздала тук със цезарово но по други причини.До колкото съсм запозната със системата цезарово се назначава само по лекарско предписание не можеш да изискаш.Ако имаш някакъв много сложен здравен проблем и си го споменала те ще те изпратят при специалист който ще един вид ще даде зелена светлина на цезаровото но това ще е само по негопво осмотрение.За обезболяващите предполагам питаш за по време на раждането.Ако си поискаш епидурална съм сигурна че ще ти дадът.Не се плаши гледай позитивно и всичко ще е на ред.Кажи сега кога ти е термина и знаеш ли какво очакваш   bouquet
feta cheese вие за постояно ли си отивате или само за ваканцията.Аз днес ще ходя до магазина ще взема кутия бонбони и картичка за госпожите.На нас утре ни е последен ден. Peace

Общи условия

Активация на акаунт