Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Ето ме и мен.

despatchev извинявай че толкова късно,но... много ти благодаря за отговора.

Мис Файн мерси че питаш,добре сме. Яна търчи, подскача и се пребива, но не мож я спреш. Показва че я боли, но както я боляла и ръката, така и ожуленото коленце и ухапаното от жабата Crazy, така че не и вярвам много, а и енергия за сто има. Нали отпред на кокала на таза и е взиманата кост обаче така че сурка по стълбите по корем и нищо не казва Crazy. На мен естествено ми спира сърцето на всяко падане, тоест през 30 секунди, но...

Ние днес обикаляхме магазините.Мъжете отидоха на кино и аз реших да се помотам с малката. Да си призная накрая съжалих. Това чудо не се спря.С Мери хапнахме на обяд Heart Eyes и само тогава седеше и ядеше.

Да се похваля аз вече съм мобилна,мъж ми си взе една малка колица, да му харчи малко и ми оставя зафирата, да товаря деца, колела и тн.

Мери син ми иска щерка ти за слип овър още тази седмица, пак.

Златна Толумбе, онзи ден ако си се почесвала, да знаеш че със Свидничка си говорихме колко си готина. Най отговорно заяви, че ако решиш да мръднеш насам и тя ще долети от Бирмингам!

И последно в Икеата има намаление също, ние най накрая си взехме по-голям скрин за спалнята, намален от 150 на 38. Mr. Green

Стига съм досаждала вече, лека  вечер и успешна седмица!

# 301

Bishop's Cleeve, Gloucestershire - съвсем близо до Cheltenham

# 302

Златна Толумбе, онзи ден ако си се почесвала, да знаеш че със Свидничка си говорихме колко си готина. Най отговорно заяви, че ако решиш да мръднеш насам и тя ще долети от Бирмингам!

Хо-хо, затова ми горяха ушите онзи ден  Heart Eyes

Шегата на страна, но наистина би било хубаво да се организираме извън лондонско...

Много ми е напрегнато тия седмици...
Окончателно реших да напусна Общината.
И въпреки, че знам какво и как ще правя, ми е страшно.
Хората убиват за държавна постоянна работа,
аз пак тръгвам отначало с нещо друго, но иначе не мога, няма да съм аз...

Та, хубаво си мислите за мен, много молим, още малко, за късмет...

# 303
Толумби,може ли да те питам нещо на лични  Mr. Green

# 304
Мооооже..

# 305
  • UK
Толумба ще стиснем по някой палец  Hug Надушвам, че сме от една порода - все искаме нещо повече и нещо по-ново. Joy Аз едва почнала вече разучавам следващия вариант  Mr. Green
 Остават 3 седм. до отпуската, нямам търпение.
   П.С. не щете ли да организираме една Бристолска среща тази неделя? Може да започне от събота вечер  Party

# 306
Tolumba стискаме палци.

Свидничка аз съм за, а и мъж ми каза да идвате, сега остава и Толумбата да каже че ще дойде и ще се понапием подобаващо Laughing

# 307
На това му се казва организация  Crazy
Но ще пиша на лични, защо не мога, че не ми се споделя толкова тук...

... Надушвам, че сме от една порода - все искаме нещо повече и нещо по-ново. Joy

Има нещо такова..
И както казва, една моя мъдра дружка, трябва да се иска и да се мечтае смело.
Пусто, да беше само за работата, ами и за рокли, обувки, мъже  Whistling
На изброените, обаче, съм наложила мораториум...

# 308
здравейте,

аз се отчайвам тук  Sad  нашия ландлорд ни съобщи днес, че къщата, която щеше да ни предлага нямало да се освобождава - решили наемателите да си поостанат.
Ходихме да гледаме една друга, на съседната до нея улица имаше ужасяваща катастрофа - една от колите беше така деформирана, че шофьора беше заклещен вътре, в безсъзнание, а хората от другите коли бяха доста поопърлени  Shocked
А самата къща: първо впечатление - разбит преден прозорец - питах собственика защо е така ''ами комшиите отсреща си правят купони и някой път малко излизат извън релси и хвърлят неща''. Е, още преди да вляза ме беше загубил като клиент. А вътре поне беше просторно, но нищо повече - стените като картон тънки, скърца отвсякъде ... бе не ми хареса. Да не говорим, че се опита да вдигне наема с 200 паунда, защото сме били 4ма възрастни и бебе, повече щели да се използват the appliances вътре, на което аз го изгледах само  Joy  ми така де, то беше абсолютно необзаведено, кое точно ще се използва от повече хора?
Утре ще гледаме още 2 и дано си харесаме, че искаме до макс 2 седмици да се изнесем, а с това чакане на сегашния ни хазяин да ни каже кога ще му се освободи къщата, изгубихме доста време.

Фотографа дето бяхме при него преди 3 седмици, най-сетне се сети да ми прати снимките, за да ги видя поне http://shaunedwards.com/session/1097/ . Сина ми си е хубаво и сладко дете  Embarassed , но съм малко разочарована от самите снимки и се чудя да си поръчвам ли изобщо от тях. Първата ни фотосесия с този фотограф беше много добра, а тази нещо ми е простовата, но то е нормално като се има предвид, че ни прецапа набързо за под 15 минути.

И направих алергична реакция към нещо си (предполагам някои от препаратите, които ползвах, за да си чистя банята), обринах се брутално по ръцете и гърба и утре съм на лекар. Имам в нас ''алергозан'' хапчета и пих едно, но пък от него като ми стана едно гадно, замаяно, едно повръщане. Та ми се засилиха и съмненията, че правя aлергична реакция към нещо си в дадени хапчета. Не е нормално 3ти вид хапчета да ми предизвикват такава реакция.

Иначе и ужасно горещо Simple Smile обичам да ми е горещо Simple Smile седим си с дреба на сянка под черешата и си играем по цял ден Simple Smile ходим по срещи с бебета и на плуване. Броя си дните до почивката Simple Smile

пак прекалих с писането Simple Smile ще ме извините Simple Smile лека вечер и до скоро

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 01:11 от ev:)

# 309
Здравейте момичета!
Може ли някой да ми препоръча агенция , в която да се запиша  и  да ми намери работа евентуално срещу заплащане в Лондон.
И вторият ми въпрос е дали някой си е приравнявал дипломата от бг чрез НАРИК.
Предварително благодаря за отговорите.

# 310
Тук е писано за Нарик..
Просто влез на сайта и следвай указанията.

# 311
Eдно голямо БЛАГОДАРЯ на Златната Толумба

# 312
  • Манчестър
Eдно голямо БЛАГОДАРЯ на Златната Толумба

Само да уточня,че това приравняване само ти дава идея за какво става дума, не намира работа и според мен си е чиста загуба на време и пари за това упражнение...безсмислено е...мойте дипломи никои не ги е искал и никога не са приравнявани, обикновено се гледа какъв опит имаш.

# 313

Напълно съм съгласна с Ave и съм написала същото в старо мнение в дадения линк.

Но...питат..отговаряме...

# 314
 Hug Здравейте и от мен момичета.

Общи условия

Активация на акаунт