Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Лондон
  sport027  grinning039 smile3509 smile3548  bath  smokeuu beer

ei taka sme nie...pozdrawi Heart Eyes

# 316
  tzvetak завижд  Mr. Green
  ev:) дано скоро изкочи нещо  Simple Smile
 Аз да помрънкам и аз, ходих в нашия колеж да видя за курс, но яслата им е пълна и не приемат повече деца. Обаждах се сега и до колежа в съседния град, те пък нямат фул тайм курсове за това, което искам. Та за сега това ще отпадне. Евентуално, ако си намеря парт тайм работа скоро мога да запиша вечерен парт тайм курс, те така или иначе почват септември. Нещо ме и тресе параноята за тази работа, страх ме е и по телефона да звънна  Confused А ми се прави нещо, че у нас откачам стабилно, малката не е спряла да се тръшка от сутринта...
  Иначе вчера водих беба на консултация за 8 месеца. Много доволна останах, един час седях. Ще ни сложат безплатно нови аларми за пушек, гейтове на стълбите и решетка на камината. Незнаех, че ги дават безплатно тези неща. Каза ми жената, че имало някакви групи за чужденци се събирали, но уж ми записа инфо и не го намирам. Знаете ли как се наричат, че не мога да се сетя за да ги потърся в нета. Нали имам цялото време на света сега... Ох, винаги съм работела, учела, тичала и сега това седене ме побърква  Crazy
  Толумба успех в начинанията  Simple Smile

# 317
  sport027  grinning039 smile3509 smile3548  bath  smokeuu beer

ei taka sme nie...pozdrawi Heart Eyes

Ахааа. Имах подозрения...
Наслаждавайте се!

Толумба успех в начинанията  Simple Smile

Благодаря. На всички.
Получи се  Mr. Green

# 318
  • UK
E, Tolumbaчестито!!! Порадвай се сега 2-3 дни и после напред към нови хоризонти  Mr. Green Hug
  На мен ми остават 2 седм до отпуската, нямам търпение вече.

# 319
Здравейте,искам само да ви благодаря за полезните съвети относно живота в Кралството   bouquet   и специални благодарности на една мама(не и помня името),която написа къде има кори за баница,......стана наистина чудесна българска баница(в Шотландия).Успехчета на всичкии  bouquet

# 320
Привет и от мен Simple Smile вече в Ук  Simple Smile почивката ни свърши  Sad
Качих малко снимки, повечето пейзажи от почивката http://eevvaa.snimka.bg/?profile,albums

# 321
Мис Файн, благодаря Simple Smile изскочи нещо Simple Smile днес си подписахме новия договор за наем и се местим следващия Петък  newsm44 . Малко е далечко къщата (на 20 мин с автобуса от центъра на града), но пък е голяма и просторна, с огромна градина, чиято врата води направо в двора на едно от най-добрите училища в района. Квартала е спокоен, няма големи шопинг центрове наоколо  Joy , което е голям плюс според мъжа ми  Joy ммм доволна съм Simple Smile

# 322
Честито на ЕВ, ще чакаме снимки  Simple Smile Леко преместване, това е кошмар за мен  Crazy
Ева иска парола и потребител линка  Peace
   Хайде, гледам тука като се сподели нещо и става да кажа и аз, че утре ще ходя да проучвам за една работа. Стиснете палчета  Whistling

# 323
Мис Файн,успех  Hug
Ев,честита ви къща,свестни съседи ви пожелавам  Wink и много слънчево време за да си ползвате голямата градина
Толумби,честито ти постижение и на теб  Hug

# 324
  • UK
 Мис Файн, стискаме палци и да не забравиш да се похвалиш после.
 Ев:), завиждам благородно. И ние чакаме от 100 години да се преместим, но все се отлага. Май и на мен ще ми трябват стиснати палци, ама и на краката  Joy
 13 дни остават до отпуската  Crazy Включила съм обратното броене  Laughing

# 325
Здравейте момичета! Чета ви редовно, но досега не съм писала. Живеем в Лондон от 4 м. със съпруга ми и двете деца. Темите, които засягате са винаги интересни и полезни.
Може би е писано в предишните теми, но бих искала да попитам момичетата, живеещи в Източен Лондон или в близост,  да препоръчат добър фризьорски салон в района (може и български)

Благодаря предварително!

# 326
Мис Файн съжалявам  Confused за първи път ми е Simple Smile Потребител : eevvaa, парола: 123456  Mr. Green после ще ги сменя  Simple Smilehttp://eevvaa.snimka.bg/?profile,albums Стискам ти  палци  Hug
Аз от одеве  търся рецепти в нета  за висок холестерол , но много не намирам  Sad мъж ми е с много висок холестерол и трябва  да мине на специална диета плюс хапчета. Така поне и аз ще сваля някое и друго килце покрай него. От утре и аз почвам вече да си търся работа, дано извадя късмет като последния път и стане бързо  Praynig
За местене и ние мислим.... но ще е малко по напред в бъдещето  Simple Smile първо сме си набелязали кола  Simple Smile че до момента не ни и трябваше, живеем на центъра и автобусите са ни удобни и близо и  без пари  Laughing

# 327
Днес местим багажа на аланглето.
Мисля, че вече ме мрази  Mr. Green

Miss Fine, eva_82, пожелявам ви бърза реализация..
Най-важното е да не се отчайвате при евентуален отказ и да губите увереност...

Толумби,честито ти постижение и на теб  Hug

Благодаря.  Аз сега съм в етап втори... Ошашкала съм се дали ще се справя...
Най-се притеснявам как ще се оправям с помощниците-ТА-тата.
И дълбоко страдам, че няма да има повече прекрасни рокли и обувки Crazy

# 328
Толумбичке,явно изпускам нещо...ти  някаква съвсем различна работа от общиснката ли започна и защо местите багажа на аланглето?

# 329
Здрасти момичета!

Искрено блазе ви на тези които са на моренце  Heart Eyes

Аз влизам с въпросче Simple Smile Спомням си, че бяхте дискутирали монтирането на сателитна българска телевизия, но подробности не помня. Може ли да ми кажете, как бихме могли да си пуснем българска тв?

Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт