Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 955
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Така предположих и аз, че пишеше dss или бенефитс на места, ама да питам все пак.
Благодаря за отговора Peace

# 421
  Тука нали ми е късметската темичка, да се похваля, че днес ми повишиха заплатата с 0,50р на час. Аз треперя дали ще ме назначат, а те явно да не си тръгна  Laughing 

ев тоя вашия съсед чак и мен ядоса. Следващия път на английски го поздрави  #Cussing out като иска на английски да му говориш.

edamianova и аз като една от съфорумките тук, много обичам да давам акъл  Mr. Green Знам, че ще ти е много трудно да не се страхуваш (татковците са по-уплашени от нас:) Довери се на специалистите, те знаят кое е най-добре за тебе и слушай тялото си. Всичко ще бъде наред!
Хубав ден на всички от мен!

Това за мене беше предполагам  Mr. Green

Май, май съм аз  Mr. Green

# 422
Ха ха щом поемаш вината от раз,твоя е  Laughing
Абе жена как така вчера започна и вече ти повишиха заплатата,другата седмица очаквам да заемеш и шефския стол,явно много са те аресали  hahaha

# 423
  Аз на предната страничка казах, че много обичам да давам акъл  Mr. Green А за работата, представям си какви са били тези преди мене щом на мене така се радват  Laughing

# 424
Нека,нека само по-честичко да правят такива повишения  Sunglasses

# 425
  • UK
  Мис Файн да ти е честито повишението! Голяма кариеристка се извъди ти  Hug
  Мойта шефка вчера дойде на крака да ме види и да разбере какви съм ги вършила през първия месец. Каза, че е доволна, така че с чиста съвест си хващам самолетчето днес и право в Бургас. Още следобеда ще си топна д...то в моренцето  Party
  Впечатления от БГ - в писмен вид като се върна  Joy
  Hug Hug Hug

# 426
  Аз на предната страничка казах, че много обичам да давам акъл  Mr. Green А за работата, представям си какви са били тези преди мене щом на мене така се радват  Laughing
Miss Fine така беше. А на мене много смешно ми стана, щото аз съм същата... Laughing Между другото за работата си права - от гледната точка на мъжа ми говоря, защото мойта скромна личност няма и един работен ден (все още) там. Нескромно може да прозвучи, но той е адски добър в работата и работодателите му винаги харесват това, което е направил, но лаврите не винаги ги обира той.
svidni4ka приятно изкарване!

# 427
  А, мерси на всички пак  Grinning Ударник голям съм аз, мани мани  Whistling
  Тази нощ моята дъщеря ми стопи ударността, ставах има няма 200 пъти. Май ще се озъбваме нааайй-накрая. Дупе да ми е яко  Crazy И мъжо пък ми се прави на многострадален, бил едвам жив, не можел да се движи от умора, а той хърка в 70 процента от пътите, в който ставах  Twisted Evil
  Свидничка, весело изкарване. Поздрави на Бургас, морската и града са ги направили невероятни. Аз съм снаха там  Simple Smile
  Хайде, изчезвам, че почнах да ставам досадна тука  Mr. Green

# 428
  • Манчестър
Miss Fine така беше. А на мене много смешно ми стана, щото аз съм същата... Laughing Между другото за работата си права - от гледната точка на мъжа ми говоря, защото мойта скромна личност няма и един работен ден (все още) там. Нескромно може да прозвучи, но той е адски добър в работата и работодателите му винаги харесват това, което е направил, но лаврите не винаги ги обира той.
svidni4ka приятно изкарване!

Тук в Ук смятаи,че никога няма да обере лаврите...те са за босовете...

# 429
  • Soon London :)
Момичетааа, здравейте.
Толкова отдавна не съм писала, че чак ....
Адаптирам се успешно в UK, получих си НИН-а, не си спомням дали се похвалих. Междувременно започнах и работа, пуснах си документите за УТР.
Смело мога да заявя, че тук много ми харесва, липсва ми само дечко Cry, надявам се скоро да си стъпим на краката и да можем да я вземем тук.
Изчетох всичко, на тези, които заминават на почивка - приятно и весело изкарване, да се върнете отпочинали и заредени със слънце Simple Smile
Ще се радвам, ако някой пише за кафенце или разходка, живея в Тотнъм. Simple Smile

# 430
  • UK
  Мерси за пожеланията, момичета !
 Супер е да си на почивка  Mr. Green Пия си сега кафето до басейна   Laughing . Съседската котка идва  да пие вода от басейна сутрин, не знам това дали не е котешки алкохолизъм, все пак е бъкана водата с хлор. От трите ми страни има мини-хотелчета по на 5 етажа, но отпред се мъдри една стара къща, сигурно с две стайчета и двор, пълен с домати и чушки. Явно някоя баба още не се е предала на търговската вълна или пък няма внуци да й спонсорират строежа. Абе БГ идилия.
  Откакто съм дошла духа един вятър и все има облаци тук-таме, което хвърля в ужас повечето хора, гледам че бебетата са с чорапи и дълъг ръкав, а пък все пак е 30С. Аз дето идвам от 15С-ово Бирмингамско лято  Mr. Green направо съм се разхвърляла по бански, даже и не настръхвам  Joy
  Жалко, че само една седмица имам.

# 431
Момичетааа, здравейте.
Толкова отдавна не съм писала, че чак ....
Адаптирам се успешно в UK, получих си НИН-а, не си спомням дали се похвалих. Междувременно започнах и работа, пуснах си документите за УТР.
Смело мога да заявя, че тук много ми харесва, липсва ми само дечко Cry, надявам се скоро да си стъпим на краката и да можем да я вземем тук.
Изчетох всичко, на тези, които заминават на почивка - приятно и весело изкарване, да се върнете отпочинали и заредени със слънце Simple Smile
Ще се радвам, ако някой пише за кафенце или разходка, живея в Тотнъм. Simple Smile

Радвам се, че при теб нещата се нареждат едно по-едно.Когато дойдох аз също пристигнах без детето.Но сега вече е тук, имаме и второ детенце и нещата се нареждат вс епо-добре.Пожелавам ти скоро да се похвалиш.

Аз да си кажа за раждането.На мен не ми сложиха епидурална.Когато ме приеха бях с 3 см. разкритие и ми казаха, че трябва да е поне 4 см., когато пак поисках епидурална, разкритието вече беше 7 см. и ми казаха, че ще родя след не повече от 1 час.Така се отказах от епидуралната.И  първата си дъщеричка я родих без епидурална.Болките ги забравих на секундата естествено.Тук на раждането присъстваха съпруга ми и една приятелка.Аз очаквах, че той няма да издържи, но се справи.Каза, че това е най-великото нещо на света, да видиш как се ражда детето ти.

# 432
Хайде и нашето време дойде,утре пътуваме  Grinning ама голяма лудница тея багажи направо няма свършване.ще  ходим и на палатки за 7 дена в планината та и зимни дрехи съм помъкнала изобщо като бай Ганьо с дисагите сме  Laughing
Вчера ходих до нашата болница тук да се записвам като доброволец в родилното,е такова чудо не бях виждала значи,два часа попълвах форми,че и референси ми искат и пустата му машина на паркинга ми връщаше парите и ми издаваше тикет само за един час.бая нерви потроших.На връщане за да ги вкарам по местата минах през лидъла и си взех една кутия с шоколадови бонбони и до като не свърши не мирясах,че и в банята се крих от децата   Blush ужас.днес се меря на кантара,с кило и половина отгоре,язък,че миналата седмица ги свалих.Днес пия вода и ям череши и кайсии  Crazy

Свидничке,много малко твоя отпуск,чак не знам как си се навила за толкова кратко да се прибереш  Flutter

# 433
Имам нужда от навигация! Моля, дайте идея къде да ровна из огрооомната тема UK , за да намеря инфо за пътуване и пребиваване в UK на чужд гражданин със статут на постоянно пребиваваш в БГ. Извинявам се , че прекъсвам отпускарско-морските блянове Simple Smile

# 434
  • Bristol
Мария, това е мнооого индивидуално, зависи от националността. Аз само за руснаците постоянно пребиваващи в България знам, че им трябва виза.
Виж от тук дали ще намериш някакво полезно инфо http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucitizens/

Общи условия

Активация на акаунт