Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 891
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
eva_82 браво наистина много хубава снимка.Аз много уважавам хората с талант.Бях писала веднъж че моите баба и дядо са фотографи също кръстника ми и кръстницата, но за жалост явно от всички в семейството аз се оказах с двете леви ръце.Баба ми по майчина линия пък такива плетива правеше не е истина.Остави ми за чеиз много красиви покривки на една кука.Няма как вся някъде някой в семейството трябваше да е издънката  Mr. Green.
Да ви се похваля малко.Май месец бяхме на благотворителна вечеря за спонсориране на училището в нашето село.Снощи се обадили на мъжлето и му казали че видели наша снимка във списанието Даубиша Лайф.Така че днес ще търча да го купувам.Миналата год пак ни имаше но за тази бях подочула че ще има и само моя снимка защото аз която никога хазарт не съм играла хазарт завърших втора на масата за Блак Джак(дали пък това не ми е таланта  Blush)
eva_82щях да пропусна щом си на здравословно хранене защо не опиташ EASIYO прави страхотно кисело мляко а също и за пиене прави още сладолед,чийзкейк и мус.Аз си го купих точно по време на размириците моето и съм супер доволна. Peace

# 661
Магдалена_79 -В коя ерия живеете ?
в ealing, близо до ийлинг бродуей Simple Smile

Е, здравей комшо Laughing
Аз още съм си в БГ ,но като си дойда може да сръбнем по кафе Peace

супер! ще ти напиша телефона си на лс Simple Smile ние септември ще си ходим до бг за 10 дена, иначе сме си тука Wink

# 662
Благодарности на всички, които ми писаха толкова бързо.

bouquet

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 21:12 от zlatnata tolumba

# 663
Здравейте и от мен.

Отдавна не съм писала, но ви чета редовно.

ASIA честито бебе!

Ева82 прекрасна снимка, благодарение на снимките ти от Waddesdon Manor планирам разходка там!

Коментирате училищните униформи- моето дете започна училище ноември- нямаше нищо по магазините, едва намерих 2 панталона и бая време кара само с тях докато намеря още. Даже първата седмица ходеше с нормални дрехи, учителките проявиха разбиране. Та каквото можете да купите сега купувайте.
Аз бели поло шъртс без емблема слагам само под джъмпера с емблемата- иначе трябва да си е тениска с емблема Rolling Eyes И цвета на панталоните ни е много смотан- тъмно синьо- има го само в М и С  Crossing Arms

За ЕТИКЕТИТЕ- аз по спешност съм взимала от Асда, надписваш гладиш и готово. Струваха не повече от 2 паунда.

Аз съм безкрайно щастлива- преместихме се миналата седмица . Някой ако помни пакистанската история- разделихме се по живо по здраво. И целия депозит си ни върнаха, че и референция ни написаха, какви примерни сме били  Laughing Сега отново живеем на село , тишина , спокойствие, зелено....ох много ми харесва.

Момичета дайте съвет или споделето опит как си подобрявате английския. Освен с четене на книги не ми остава време за друго. Иска ми се да вдигна още едно ниво, имам малко учебници- трудно ми е сама, а за курсове никак нямам време.

# 664
http://www.ebay.co.uk/itm/50-IRON-ON-NAME-TAGS-LABELS-PEN-CLOTHE … 929#ht_7983wt_932
Момичета това ли са етикетите за които говорихте  newsm78

# 665
kremena, благодаря! Hug

Ох да се оплача! Още чакам един чек да се осребри вече цяла седмица! На мен не ми е за парите им, то те са за една картина, а купувачите настояват да им я пратя. В договора на прадажбата, който са подписали пише ясно, че докато не се осребри чека, то няма да бъде пратена, но те пак настояват!!!  #2gunfire

# 666
kremena не знам какво да те посъветвам освен да се събираш ако имаш комшийки англичанки или пък да ходиш по детски групи с детсата си ако са разбира се във възрастовата група Peace
A.S.I.A. защо не се обадиш в банката да видиш защо се бавят  така.Щом имаш договор и е подписан ще чакат къде ще ходят  Peace

# 667
В понеделник ще я свършя тази работа. Решх да изчакам, защото понякога през уикенда се бавят транзакциите. Но онези много почнаха да ме дразнят. Някакви араби с някакъв смешен акцент. И се пазарят. Не съм растист, или може би съм, не ми пука, но приключа ли с тях, то повече няма да правя бизнес с араби.

# 668
Четох някъде за такива само че от Нигерия ей така по същия начин и натискали за стоките които купували да им се доставели възможно най-бързо и после познай.Ни пари ни дяволи.Така че не им се давай колкото и да натискат да не са подписвали договор.Колкото и грубо да звучи като не им се чака да си платят неустойките по договора и им връщай чека.
С араби не съм си имала работа но недей така все пак на всички парите им са еднакви.Не ги знаеш тези дали не са някой които искат картината без да платят.
Между другото те не предложиха ли да звъннат в банката и да проверят защо не са им осребрили чека.
 Peace
Сетих се четох го в сайта на Али баба не знам дали си го чувала този сайт

# 669
  • Лондон/Пловдив
pavleta-reni ето такива аз поръчах направо надписани и само с ютията се действа  Mr. Green
http://www.ebay.co.uk/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-N … sh=item415c02f656
A.S.I.A.  докато не си видиш парите не пращай
И аз имам въпрос за някой който разбира от бенефитите ако има такъв моля да съвет на лични (такс и чайлд такс кредит)   bouquet
П>С - къде мога да намеря шишчета за месо да си направим на барбекюто проверих в теско ,но няма .Ама и аз едно обяснение им дадох може и да не ме е разбрало момчето не знам как точно се казва на английски  Blush .

# 670
Няма да пращам.
Знам, че от човек до човек има разлика, но манталитетът им е някак много еднакъв. Не са първите, които настояват, имала съм и други настоятелни, пак араби, но поне техните плащания бяха бързи и точни.
Нищо не са предлагали само изискват. Чека го получихме на 15 Авг, беше занесен в банката още в същия ден. Сега е 20 Авг. Те започнаха да звънят още на 16 да питат дали е пратена картината. Аз не работя сега, така че асистентката ми се занимава изцяло с това, но вчера след н-тото обаждане от тях аз им се обадих и ги помолих да бъдат търпеливи така както аз съм търпелива. И им напомних за договора. Човекът, с когото разговарях, пелтечеще нещо и след всяко изречение казваше Right, Alexandra? с една типична интонация. Повтори ми името повече пъти от колкото мъжът ми го казва за ден! А дори не съм се представила с първото си име, още повече, че дори не съм ги срещала на живо, договорът и всички документи са били изготвени от асистентката ми, която винаги се е занимавала с това специално, а и всичко беше проверено от мен. Казах, че не желая повече да бъдем безпокоени и, че ще си получат картината, когато аз си получа парите. Отговорът беше Ok, Alexandara, we shall see. И затвори. Аз по принцип държа спокоено тон винаги, а и имах свидетели на разговора, който се проведе на говорител и е записан.

# 671
 kremena радвам се, че при вас са се развили добре нещата  Simple Smile Честито ново местенце...все така да ви зарежда положително!
Waddesdon Manor е много красиво имение...всяка година променят градината, аранжировката... трансплантирани са дървета...казват, че е много скъпо да живееш в Waddesdon town... Rolling Eyes
малко история http://www.waddesdon.org.uk/plan_your_visit/history.htm
А това е самия сайт: http://www.waddesdon.org.uk/
Вътре също е много красиво, но не дават да се снима  Crossing Arms
aniji мама на Джозеф и Кейт едни приятели продават  закваска за кисело мляко....който го е опитал казва, че става невероятно вкусно  Rolling Eyes аз само веднъж се пробвах да подкваса мляко и не стана... и се отказах да се занимавам с подкваски  Crazy
Аз си взимам от това http://www.yeovalleyorganic.co.uk/#/products/yogurt/categories/w … lk-natural-yogurt на мен ми харесва...
Толумбичка всичко наред ли е при вас...дано каквото и да е да е отминало!
А.S.I.A. и аз мисля е по-добре да изчакаш..
Приятен слънчев уикенд на всички  Hug

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 23:45 от eva_82

# 672
eva_82 аз това съм го вземала за децата преди.Сега с новото е по лесно и нищо не се заквасва.То е в пакети в прахообразна форма и се смесва със студена вода и се оставя да престои в термос със вряла вода (дано да съм го обяснила правилно)между 8-10 часа и е готово.Да заквасвам сама не съм и пробвала щото си е деликатна операция но това е толкова лесно и вкусно.Вчера правих Гръцко био със мед (ямямям)
A.S.I.A. не си хаби нервите заради малоумници.Аз такива много ги обичам като вземат да ми звънят и ме наричат по малко име.Обади се в банката в понеделник и после може би ще е хубаво да звъннеш на адвокатската фирма която ви е изготвила договора просто за съвет.
А защо не и след като се чуеш с хората от банката да звъннеш и на полицията да ги види дали са легитимни тези хора и ли са някой ..... Peace

# 673
Аз вече говорих с адвоката. Именно той присъства на разговора ни.
Също така той ме посъветва, ако няма пари в понеделник, а те пак звънят и настояват, то да му звънна и той да поеме нещата и с неспазването на договора, и с личното безпокойство, което ни налагат тези хора.

# 674
и аз купувам на yeo valley киселото мляко и сметаната. някой пробвал ли е да подквасва с това кисело мляко? доколкото разбирам от етикета, то няма от българските полезни бактерии лактобацилус булгарикус, но пак има някакви други живи култури. вкусът му е по-мек и е по-кремообразно, докато българското киселее повече. някой знае ли хубаво органик кисело мляко, което може да се намери тук и да прилича на българско?

Общи условия

Активация на акаунт