Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 944
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • София
bubchen, благодаря!   bouquet   И аз все повече клоня към отказване  Wink.

# 406
Момичета, рових с търсачката както ме посъветвахте , но не видях мнения за този салон - Тифани, Борово.
Офертата е за Гелиш във промомакс http://www.promomax.bg/оферта/100181
Моля за мнения!

# 407
  • София
Някой да е срещал добра оферта за суши тия дни? Simple Smile

Някъде мярнах оферта на Nasko sushi, за съжаление, не си спомням в кой сайт беше, но беше някой от големите. Малко по-скъпичка беше като оферта, но аз съм била там без ваучер и горещо препоръчвам ресторанта!  Peace Нямат грешка. Въпреки, че са по-скъпо заведение.

Момичета, един въпрос. Относно всички тези "златни", "диамантени", "перлени" и пр. процедури. Някой знае ли, дали наистина се постига ефект? Или ако има някой козметик, медицинско лице сред вас да изрази мнение?
Защо на мен ми се струва, че това е малко... бла-бла. Правя си изводи, защото всички благородни метали се използват в медицината като интервенции именно защото благородните метали не осъществяват никакви химични реакции с организма. Златни, сребърни коронки, пластини и т.н. В такъв случай, тези метали не би трябвало да взаимодействат и с лицето, кожата  Thinking

# 408
А аз пък искам да се "оплача"  Crazy , че всичките привлекателни семейни почивки са за морето...  Confused
То хубаво, ама за хората с малки бебета/деца от София, които искат по-близка дестинация с външен басейн, детска площадка и т.н. /без СПА, масажи и бутилки вина  Mr. Green/, няма такива подходящи...
Искам да си поръчам такава, поръч, поръч  Laughing
Здравейте момичета,

Някои от вас искат почивка близо до София и да е достъпно, а не супер лукс място:) Видях че мои познати, които имат малък семеен хотел са дали линк във ФБ към оферта, която са пуснали с Промозона днес. Хотелчето е с голям ограден двор и малко басейнче, подходящо е за двойки с деца, стаите не са "по последна мода" но не са кутийки и баните са големи и удобни. Аз съм била там на барбекю, което сами си правихме в двора, но знам че има не лоши заведения наоколо, за който не му се занимава. Дано съм от помощ Simple Smile

Освен това искам да питам някой интересува ли се от ваучер за 3 бр. LPG процедури през Goldendeals за 45 лв., активен до средата на другия месец и ваучер за 1-месечни неограничени тренировки с подобен на Powerplate уред за 9 лв., че само дето си ги купих - все не стигам да се възползвам и ще изгорят Sad Пишете на лични ако ви интересува Simple Smile

# 409
  • София
Някои от вас искат почивка близо до София и да е достъпно, а не супер лукс място:) Видях че мои познати, които имат малък семеен хотел са дали линк във ФБ към оферта, която са пуснали с Промозона днес. Хотелчето е с голям ограден двор и малко басейнче, подходящо е за двойки с деца, стаите не са "по последна мода" но не са кутийки и баните са големи и удобни. Аз съм била там на барбекю, което сами си правихме в двора, но знам че има не лоши заведения наоколо, за който не му се занимава. Дано съм от помощ Simple Smile

Видях офертата, ОБАЧЕ важи само за делнични дни  Naughty.

# 410
Здравейте,

взех си 4 макарона Simple Smile надявам се да са по-удобни от поясите и по-издръжливи. Не виждам обаче как могат да се получат в друг град, не пише дали се изпращат или само на място могат да се вземат. Не трябва ли да го има в условията на сделката? И малко странно пише, че над 5 броя ти трябва резервация, не разбирам за какво  newsm78

# 411
  • София-в сърцата на моите деца
Sandalka  
, относно Дермабразиото аз досега съм ходила 3-4 пъти.Да ти кажа има ефект , но не се прави в топлото, а през пролетта или есента, защото ти свалят горният пласт кожа  на лицето и отдолу остава оня нежният и мекият, който трябва да си  го пазиш! Лично аз виждам страхотен ефект и след една процедура, но то зависи и от салона и от Дерматоложката и от машината Peace

# 412
  • София

Видях офертата, ОБАЧЕ важи само за делнични дни  Naughty.

А и важи само за двойна стая.
Никъде не видях опция за доплащане
за дете, а в хотела имат тройни стаи.

# 413
  • София

smile3515

Преди два дни получих първия си "абонаментен" имейл от някаква непозната за мен ваучърница, http://pestia.com/ - пиша абонаментен в кавички, защото дори не знаех, че съществуват, какво остава да съм се абонирала.

...

За случаи на непоискани търговски съобщения, копирай текста от този пост - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496490.msg15097663#msg15097663

Изпрати го до подателя с копие ДО ТВОЯ И-МЕЙЛ, за да имаш доказателство, че си ги предупредила.

Днес получих поредния спам от Pestia. Вероятно четат тук, защото към текста вече е добавено "Ако не желаете да получавате повече писма, моля, върнете ни отговор Unsubscribe". Тъй като вчера го направих и без да ме подканва някой, а резултат няма, действително ще се обърна към Комисията за регулиране на съобщенията. ПП - всъщност, току-що се обърнах.

Mahidevran, mi6ani, радвам се, че съм ви доставила радост. И вие така - на мен. Снощи пуснах съобщение по въпроса, но до днес беше изчезнало.

# 414
  • София
 Момичета, моля споделете мнения, впечетления за http://ofertomat.bg/offers/view/127.html  и
http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=270&aff_id=MTMwNDAyMzUyMjMw   bouquet

# 415
Привет,днес бях на маникюр и педикюр за 12лв вместо 40лв в салон Vi Vision на бул.Тотлебен-не мога да намеря линк към офертата.Много съм доволна-момичето определено се постара много и пак бих отишла Grinning

На мен пък ми отказаха час! Можело да си използвам ваучера от 1 септември до 30 октомври, защото сега нямали свободни часове!

Ами аз като запазвах преди един месец имаше само три свободни часа и аз избрах единият от тях

# 416
Понеже за пръв път си взех ваучер за педикюр и нямам опит в сайтовете за колективно пазаруване, искам да попитам като записвате час, казвате ли че сте с ваучер, или чак на място, след процедурата? newsm78 Защото има резон в някои случаи услугите да са по-калпави заради ниските цени, демек да не се вложи старание, щото няма да се плаща кеш и сме с прИмоцията Laughing
Да си побутна питането Embarassed Моля да ми кажете като записвате часове за маникюри, масажи, по телефона казвате ли че сте с ваучер или направо на място като отидете го представяте?

# 417
  • София
Взех ваучери за боулинг от Грабо, до момента са продадени 2300 близо  Shocked
Ще ходим и на хип хоп и зумба с приятелка. Дано останем доволни от инструкторите Simple Smile

Hrissy, аз досега винаги съм казвала, че отивам с ваучер  Peace

# 418
записче

# 419
Една мама беше останал доволна от фирма за почистване, която беше излиза всичко у тяк за около 75лв с ваучер, но не мога за намеря името името на фирмата. Или ако меже някой да ми препоръча фирма за почестване

Общи условия

Активация на акаунт