Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 729
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Какво ще кажете за тази процедура http://www.lapni.bg/offer/361/САМО-СЕГА-Извайте-силуета-си-с-УНИКАЛНИ-Антицелулитни-процедури-ЗА-ЦЯЛОТО-ТЯЛО-с-технологична-иновация-от-последно-поколение-LPG-Cellu-M6-Integral-–-ДВЕ-ПРОЦЕДУРИ-само-за-44-лв.-в-салон-за-красота-BELIZE
Някой правил ли е такава досега? Има ли ефект?

# 436
  • София
Здравейте!
И аз да попитам за мнение за този салон в Люлин?
http://www.deals.bg/deal/id/3423/72df11/1 Hug

# 437
  • София
Аз ходих там по предишната оферта - измиването и ампулата беше ОК, подстригването беше ужасно - още не мога да се вкарам в ред. Сешоара беше ОК точно 1 час след като излязох от салона. Да не говорим, че в къщи никога не можеш да догодиш такава прическа. Маникюра беше доста приличен - момичето работеше бързо и уверено, направи ми впечатление обаче че не рисува по ноктите - едноцветен маникюр или френски - това е.

Снощи бях в La Donna - салонче в Люлин 10 по оферта за маникюр или педикюр с магнитен лак. Салона е в блок и в приспособен  апартамент, столът за педикюр се клатеше (явно имаше нещо счупено), но момичето е доста симпатично и старателно. Доволна съм.

# 438
  • София
Защо почти всички масажи, които се предлагат напоследък са антицелулитни ooooh!

# 439
Да споделя с вас за офертата за Гранд хотел Велинград  в Колектива.
В офертата пише, че:
"Лица над 12 години на допълнително легло – 40 лв. на вечер на база нощувка със закуска. "

Според служителите в хотела обаче, ако искате да се настаните 2 възрастни + 1 дете трябва да се закупят 2 ваучера... Shocked, т.е. офертата излиза по-скъпа от нормалните цени, обявени на сайта им. Е, хайде, имате бонус шоколадова терапия...

# 440
Благодаря за сушито   bouquet

# 441
Нещо напоследък и качеството на офертите не е кой знае какво, затова ли така забави темпо темата?

# 442
  • София
Нещо напоследък и качеството на офертите не е кой знае какво, затова ли така забави темпо темата?

Сигурно и затова. Нещо вече не виждам оферти за солариуми например...

# 443
  • в 1001-та нощ
ами аз много не питам преди да купя, а давам отзиви само при запитване  Hug иначе съм ползвала доста ваучери, но не споделям без питане  Hug

# 444
Някой има ли линк към прословутата оферта за кино на Колектива? Мислех да я отворя през ваучерите ми, обаче няма такава възможност. Исках да проверя дали действително е удължен срока. На ваучерите си седи 5 юли.
Г-жо Александрова? Има въпроси, които останаха без отговор.

# 445
И аз винаги казвам още по телефона при записване на часа, че съм с ваучер. Сигурно защото искам да знаят от началото и да се настроя и аз, а не после да ме погледнат накриво...де да знам...Днес звъннах в АТИНА да запиша час, момичето беше много учтиво, записа ме за понеделник. Ще дам отзиви после. Взех си и пиците от Италианската пица в Мол Сердика, бяха много любезни момичето и момчето- доволна съм, но ние си ги хапваме и без ваучери.
А на последния ваучер за сладоледите Джелато попаднахме на ново момче, което беше много любезно и ни сложи нормални топки- доволно!

# 446
  • София
Някой има ли линк към прословутата оферта за кино на Колектива? Мислех да я отворя през ваучерите ми, обаче няма такава възможност. Исках да проверя дали действително е удължен срока. На ваучерите си седи 5 юли.
Г-жо Александрова? Има въпроси, които останаха без отговор.

Ето го линка, но както ще видиш, офертата явно е била изтрита.  

# 447
Люлин, ето ти кешираната версия на офертата, защото от сайта са се постарали да заметат всички следи. Аз лично не съм оптимист за тази оферта, въпреки че тук доста хора побързаха да благодарят, пък имаше и призиви да се "пазела гората". След 05.07. ще става весело

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jVrCk_SL394 … rce=www.google.bg

# 448
jijoya, точно на това попадах и аз, и от линковете в темата, и от гугъл. Затова попитах.
Благодаря ти.

Очаквам с нетърпение какво ще каже Колектива.

сладурана
, благодаря

Не знам кой кого завлече, колектива киното или киното колектива, но си направиха взаимна мечешка услуга...

# 449
Какво да кажат Laughing
Преди 2 страници имаше мнение, че от киното признават само датата посочена във ваучера, а госпожата от Колектива призова да сме пазели горите, което по принцип наистина не е лошо, но само по принцип, което пък означава, че офертата си остава със срок - 05.07.
Моите ваучери обаче са със срок до 14.09. и усещам как ще стават големи циркове Mr. Green
Аз препоръчвам да се чете страницата на колектива (нарочно е с малка) във фейсбук, където има доста интересни коментари. Само за последните 2 дни - това са очилата и офертата за Велинград.

Общи условия

Активация на акаунт