Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 748
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Никой ли не знае дали са качествени бижутата на тази фирма "Стилно бижу с кристали Swarovski за 19.90лв, вместо за 70лв. от Swarovski-Elements"
http://grabo.bg/stilno-biju-s-kristali-swarovski-za-1990lv-0uf6kh
Изглеждат хубави, но не знам дали са качествени?

Сега видях, че има цели 1,300 бройки купени - направо не знам от къде ще ги извадят да ги продадат  Shocked

Аз пък не нося Сваровски (не ми е в стила), но точно затова се въздържам да купя за подарък, защото имам чувството, че заради многото предложения скоро всяка втора дама ще лъсне с колиенце в позната формичка... става банално някак...

Мahidevran, браво и от мен Peace
Аз тъкмо влизам да ви питам за този салон (видях днес доста техни офертички), и то - цоп! - спешъл презъъъънт  Laughing

# 391
Привет,днес бях на маникюр и педикюр за 12лв вместо 40лв в салон Vi Vision на бул.Тотлебен-не мога да намеря линк към офертата.Много съм доволна-момичето определено се постара много и пак бих отишла Grinning

# 392

Нова цена: 12 лв.  Намалено от 120 лв.  Joy

и аз да предложа  Laughing

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 22:31 от sladurana12

# 393
# 394
  • София
Mнения за хотел Холидей парк - Златни пясъци? И тъй като от години не сме били на нашето море да попитам, а пък вие може да ми се смеете  Wink - плаща ли се входна такса за плаж ако не искаме да ползваме чадър и шезлонг? Посочили са като най-близък плаж този на Ривиера, но и информация за Златните пясъци ще е добре дошла.  Blush

# 395
Някой да е срещал добра оферта за суши тия дни? Simple Smile

# 396
  • София-в сърцата на моите деца
Ей на тази оферта бях-Отслабваща и антицелулитна терапия с инфрачервени лъчи и вакуумен масаж с революционния уред SLIMMING SYSTEM + дрениращ механичен масаж на една зона за 12лв. вместо 35лв. в Център за красота и здраве „Атина”.
Доволна съм-салончето е чисто, момичето е много мило и учтиво и се справи перфектно.
Препоръчвам Peace

# 397
Някой да е срещал добра оферта за суши тия дни? Simple Smile
Като че ли имаше доволни от Магнито, аз лично не съм го пробвала, но и този сет ми се въжда скъпичък в сравнение с подобни в други ресторанти. Иначе офертите на Кабуки Чадо си вървят постоянно Peace

# 398
  • София
Mнения за хотел Холидей парк - Златни пясъци? И тъй като от години не сме били на нашето море да попитам, а пък вие може да ми се смеете  Wink - плаща ли се входна такса за плаж ако не искаме да ползваме чадър и шезлонг? Посочили са като най-близък плаж този на Ривиера, но и информация за Златните пясъци ще е добре дошла.  Blush

За плажа на Ривиера не знам, но този на Златните поне преди 2 години беше безплатен, плащаше се за чадър и шезлонг, ако искаш да ползваш. Но самият плаж е доста малък и имаше някакви ужасни мушичци Sick Отделно и спасителите не даваха да се влезе на повече от 1,5 м дълбочина... Въобще - едно от най-ужасните ми морета Naughty

# 399
Това е линк към предишната им оферта и може да прочетеш коментарите.
http://oferti.data.bg/sofia/izmivane-terapiia-za-kosa-podstrigva … i-manikiur-0t73ts
На мен ми хареса как ме постригаха и си взех още един ваучер. Жалко, че няма и маникюр. 

# 400
http://oferti.data.bg/sofia/izmivane-terapiia-za-kosa-podstrigva … i-manikiur-0t73ts
На мен ми хареса как ме постригаха и си взех още един ваучер. Жалко, че няма и маникюр. 

А как беше със запазването на час, защото гледам, че доооста ваучери са закупени?

# 401

А как беше със запазването на час, защото гледам, че доооста ваучери са закупени?

Аз ходих в края на април. Мисля, че се обадих предния ден и нямаше никакви проблеми.

# 402
  • София
Привет,днес бях на маникюр и педикюр за 12лв вместо 40лв в салон Vi Vision на бул.Тотлебен-не мога да намеря линк към офертата.Много съм доволна-момичето определено се постара много и пак бих отишла Grinning

На мен пък ми отказаха час! Можело да си използвам ваучера от 1 септември до 30 октомври, защото сега нямали свободни часове!

# 403
Момичета, кавитация или RF лифтинг - много се чудя, щото искам на лице да си направя. Моля някоя от вас, която се е подлагала да сподели. Кое от двете е по-ефективно? Моля, моля, моля

# 404
И на мен ми отказаха час във Vi Vision, макар че се обадих да запиша преди 20 дни Sad Наесен ще джапам в дъжда с перфектни крачка...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт