Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 694
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За киното: От колектива ми отговориха, че срокът е 5 юли.
Казаха, че на всеки клиент са изпратили мейл.
Но аз мисля, че е хубаво тези от вас, които няма да ползват ваучерите да си заявят своевременно връщането на парите, за да не "изгорят".

Определено не са пращали мейл.
Голяма излагация от страна на колектива.
Сега писах на FB стр аницата ... да видим какво ще отговорят
Писах им меил и си искам парите обратно - супер некоректни са.
Аз си разпечатах ваучерите веднага след като ги купих и там е посочена дата на валидност 14.09, а сега в профилът ми датата е сменена на 05.07.

П.П. Имам поглед над 6 акаунта и на нито един от тях не е получен меил с променените условия

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 13:03 от dioni

# 601
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  newsm78 Щото 12лв са ми далеч по-изгодни от 30лв.
И мен ме интересува какво се случва с тяхната оферта?  newsm78

и аз искам да знам много!!!

Thinking хммм, ами, момичета, не знам какво се е случило с офертата им, и аз нещо не я откривам в сайтовете, но сигурно пак ще пуснат скоро, защото аз като бях онзи ден и момичето се чудеше за каква процедура да пусне ваучер
  Grinning

# 602
  • София
Искам да се похваля, че започнах да виждам ефект след само една процедура фотоепилация на подмишници. Студиото, в което ходих е Belize и ми остават още 4 ваучера, та се надявам до есента да няма останал пукнат косъм.

# 603
  • в 1001-та нощ
Ехо, ето ме след втора процедура Дермосоник.  Жива съм!  Laughing Болеше си пак. Имам още синки, но жената каза, че е нормално при хора с по-чувствителна кожа. Хубавото е, че не боля повече от предния път.  Според нея, при мен, свен тези процедури ще са необходими още 3. Да ви кажа, не мисля че се заблуждавам, но вече виждам ефект.  newsm78 По-слабо видим целулит и някак си по-оформено дупе.  Crazy В този ред на мисли, не мога да открия поста на mahidevran за Бона деа?!  Thinking Нали там имаше оферта за Дермасоник. Може ли някой да ми даде линк?  Praynig

каква точно процедура си прави?  newsm78 Rolling Eyes

# 604
  • София

После що г-жа Александрова отиде, та се не видя.

Помним, че с достойнство прие незаслужените хвалби какъв грандиозен професионалист била и как добре Колектива се били справили с положението - интересно като се оказа, че всъщност не е така, със същото достойнство ще се върне ли да се извини, или по-скоро не.

Цитат

Такъв имейл при мене няма. В спам папката ми също няма. Но да, де - те и че са се предоговорили с киното казаха.

На хора, на които вече второ много уверено твърдение по един и същи казус им се оказва невярно (без да броим началната грешка), не може да се има доверие. Аз повече няма да ги ползвам.

# 605
Току що се връщам от Папая-та, бяха пуснали ваучери- парче торта, шоколадова напитка и 1 час игра в детския кът.
Обслужване 7/10
Качество на храната 7/10
Детски кът 10/10

Много неприятно се получи в началото, когато се наложи като някой просяк да ходя на обяснявам на де що има сервитьорка, защо нося с мен тези две листчета. Най-накрая от някъде се появи управител и въдвори ред. Може ли да не са предупредили персонала за тези ваучери? Много грозно. Останалите клиенти на заведението ни гледаха, все едно сме просяци. Пфу! Така тъпо не съм се чувствала скоро.

Консумирахме си нещата в детския кът и от там съм очарована. Пак бих завела децата да поиграят.
Иначе тортите бяха малко старички.

А за киното съм просто бясна! Изгубвам си ваучерите, защото няма как да отидем преди 10 юли.

# 606
  • София
Но аз мисля, че е хубаво тези от вас, които няма да ползват ваучерите да си заявят своевременно връщането на парите, за да не "изгорят".

колектива изключително грозно се омазаха с тази оферта. Току-що прочетох във Фейсбук , че в сряда техен колега бил в киното и обяснявал и чертал схеми докога да се ползват ваучерите, и настояват, че каквото и да пише на тях, валидността им е до 14.09. /но пък по незнайни причини не променят датитена ваучерите/. В същото време и от киното, и от самия сайт казват, че изтичат на 05.07.  doh
Заявих си връщане на парите.  Crossing Arms

ПП. Ние също не сме получавали имейли от тях /трима сме/ - нито когато тихомълком смениха датата, нито сега.

# 607
lil81 ОТВРАТИТЕЛНО, права си да си потърсиш правата - пиши на Vipoferta

Аз да кажа, че в събота бях на 3Д кино + пуканки /синеплекс/ от Колектива. На касата като взимах билетите ме попитаха имам ли още ваучери и когато казах че имам, ми обърнаха специално внимание за валидността им. Моите ваучери са разпечатани в деня на покупката им и датата на валидност е 14.09. Момичето на касата ми каза, че независимо какво пише на ваучера - валидността им е до 05.07 - шефовете им така наредили да казват на всички.
Иначе залата в събота вечер за прожекцията от 20 часа беше пълна на 1/3 от капацитета си.

И аз в кюпа... Не бях разпечатала ваучерите веднага.
Сега влизам - пише  - валидност - до 05.07. Sad
Ако знаех, че е толкова кратко - нямаше да взема най-вероятно Sad
Отделно, че тази оферта не се виждаше, а от препратен линк влизах в нея...
Явно по някакъв начин все пак са удължили предишната оферта - м. април, която беше...
Взмутена съм, сега трябва да бързаме да ходим:(

И да, когато ходих с предишните ваучери - имаше точно 5 деца (с родителите)...

# 608

Много неприятно се получи в началото, когато се наложи като някой просяк да ходя на обяснявам на де що има сервитьорка, защо нося с мен тези две листчета. Най-накрая от някъде се появи управител и въдвори ред. Може ли да не са предупредили персонала за тези ваучери? Много грозно. Останалите клиенти на заведението ни гледаха, все едно сме просяци. Пфу! Така тъпо не съм се чувствала скоро.

Винаги е така с "иновациите" - докато свикнат Simple Smile

# 609
  • София
Не е заради ваучерите. Simple Smile В Дон Вито /за нас кварталната пицария, посещавана от семейството ми хиляди пъти/ просто са си такива.

Ние сме ходили в Павлово и винаги са били така "любезни" Sick. Направо да се чуди човек как може да са толкова нацупени и незаинтересовани за клиентите си.

А ние бяхме много доволни. Както споменах преди 1-2 дни бяхме на ул. Иван Асен II. И двата пъти бяхме почти единствени клиенти и може би затова всичко е било ОК. Сервитьорите бяха любезни и нито за миг не сме се почувствали като "ваучери". Салатите - току-що нарязани. Пицата беше вкусна и топла(определено в пъти по-добра от тези на Мама миа и много други, които в последно време сме яли), спагетите също. Първият път нямахме представа за количеството и си взехме и някакви пилешки филенца в корнфлейкс. Много вкусни! Лошото е, че почти се наядохме с тях и салатите и после на пиците се "поизпотихме" и трябваше да нося по половин пица за в къщи. Затова и така се зарадвах на новите им оферти и купих и от двата вида.

За Картофите Грингос - явно и те четат тук  Laughing. Последният път премериха картофа пред мен преди да започнат да го пълнят. Освен това първият път беше изстинал и се бях оплакала тук, че е всичко друго, но не и "топъл картоф". Следващите 2 пъти пареше  Laughing.

И накрая, за да не си помислите, че от всички оферти съм доволна - преди известно време написах мнение, което не посмях да пусна, но си оставих записано:

Цитат
Бях решила да не се оплаквам, но тъй като ресторант Вратица често пускат оферти, реших да предупредя. На повечето места, където съм била дори съм се чудила защо им е нужнa реклама, но за този "ресторант" наистина е нужна  Laughing.

За храната нищо не мога да кажа, защото не стигнахме до нея. Наша грешка беше, че не резервирахме предварително, но тъй като обичаме да ходим на ресторант по никое време и винаги заведенията са празни, досега е било безсмислено. Дори когато сме се обаждали, не си правеха труда да запишат име или номер на ваучер и затова спряхме да се обаждаме.

Първото впечатление от "ресторанта" е потресаващо. Отдалеч се вижда табелата, но като се доближихме се видяха няколко къщи, с дворове пълни с боклуци, "прани гащи", строителни материали и др. гадости, а вратата на мазето стоеше отворена. Досетихме се, че е за нас. В мазето има няколко маси, от които само една заета и то с пушачи. Салон за непушачи няма. Масите стояха непочистени. Оказа се, че няма как да използваме ваучерите, защото пилешкото месо е точно толкова, колкото са резервиралите ваучери  Shocked. Явно зареждат на доста дребно. Времето не позволяваше да се използва градината. Тръгнахме си. Може в градината да става, но основната част - не, дори и за непретенциозни хора като нас. Може би няма да използваме ваучера. Не си заслужават транспортните разходи  Wink. Дори и да е вкусна храната, все пак трябва да има и някаква предразполаща среда.

# 610
  • софия
Вчера използвахме ваучер за тази оферта на Групово и Пицария Дон Вито.
Посетихме пицарията в Красна поляна. Ако трябва
да дам оценка по вече приетия тук начин по десетобалната
система - 5/10.
Отношението беше като към ваучери. Още, когато казах на
момичето, че сме с ваучери, получих леко иронична усмивка.
Поръчката ни пристигна бързо, но салатата беше от увяхнала
маруля. Пиците бяха сложени на масата безмълвно.
Накрая имахме за доплащане един айрян и една бира
и рестото ни беше оставено на масата с демонстративно
обръщане на главата настрани. 

Не е заради ваучерите. Simple Smile В Дон Вито /за нас кварталната пицария, посещавана от семейството ми хиляди пъти/ просто са си такива. А като качество- храната е на средно ниво, обслужването също независимо дали даваш 11 лв. за най-обикновена пица и салата, или ползваш 50% намаление. Вероятно заради ваучерите са приготвили предварително солидно количество зелена салата.  Mr. Green
Точно това и аз щях да напиша. За другите не знам, но в Красна поляна това си е стил на поведение. Аз и за това не купих нито 1 ваучер. Общо взето на обслужването точно там не обръщам много внимание, но храната е ... силно казано горе-долу. Peace

# 611
  • София
Ехо, ето ме след втора процедура Дермосоник.  Жива съм!  Laughing Болеше си пак. Имам още синки, но жената каза, че е нормално при хора с по-чувствителна кожа. Хубавото е, че не боля повече от предния път.  Според нея, при мен, свен тези процедури ще са необходими още 3. Да ви кажа, не мисля че се заблуждавам, но вече виждам ефект.  newsm78 По-слабо видим целулит и някак си по-оформено дупе.  Crazy В този ред на мисли, не мога да открия поста на mahidevran за Бона деа?!  Thinking Нали там имаше оферта за Дермасоник. Може ли някой да ми даде линк?  Praynig

каква точно процедура си прави?  newsm78 Rolling Eyes
Дермосоник.  Peace Ако погледнеш няколко поста по -рано рИвах колко ме е боляло и че съм цялата в синки.  Mr. Green Сега пак имам нови синки, ама, като гледам бързо минават. Утре съм на трета процедура.  Flushed

# 612
  • София
Ето отговора на колектива на мейла, в който заявих връщане на парите:

"Говорили сме с доставчика на услугата и ще можеш да
си полсваш ваучера до септември. Срока на ваучера не трябва да те
притеснява, защото те ще те приемат. Ако все пак искаш ние ще ти върнем
парите."

Люлин, на теб кога ти казаха, че срокът е до 05.07.?

# 613
lil81, много съжалявам за случилото се... Отдавна написах, че от випоферта нищо не бих купила. Не ми звучат офертите им, изобщо:naughty:
Пусни си жалба до КЗП.
Предполагам, че от випоферта ще вдигнат рамене и нищо няма да направят.

jijoya, ние с теб пак по нощите за 3Д ще си говорим. Simple Smile
Но г-жа Александрова не се появи да каже какво става.
Аз съм си заявила оше на 13.06 връщането на парите за 4 ваучера (с мъж ми взехме, искахме да са за "Колите" и за "Хари Потър").

Ето за жалбата в КТЗП. http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=26

Ето и линка на кеш версията, който ми даде сладурана12.http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jVrCk_SL394 … rce=www.google.bg
Здравейте дами,
ваучерите закупени до 12 юни, които са валидни от 14-ти юни имат краен срок до 14 септември.
Това е абсолютно сигурно, защото лично оставих в киното списък с всички ваучери и получих уверението на управителя на Синеплекс, че всички негови служители ще се запознаят със сроковете на валидност. На самия списък лично съм написала ваучерите от коя сделка до кога важат.
Не мога да си обясня каква е причината да получите такъв отговор. Но със сигурност няма да си "отнесете" нищо като потребители.
Причината, за да не можете да влезете през линка на сделката е, че след миграцията ни на нова платформа все още има известни затруднения при достъпа до някои сделки.
Колите и Хари Потър няма да могат да се гледат само на предпремиерните прожекции, което си е зададено като условие на самото предложение. След това вече няма причина да не може да го гледате.
Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, пишете ми на ЛС.

# 614
  • София / Перник
Здравейте момичета,

някой има ли отзиви за соларно студио Savana? Има много изгодна оферта http://napolovina.com/offer.php?id=203&city_id=1

Мерси за инфото в аванс! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт