Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 604
  • 759
  •   1
Отговори
# 705

На мен ми се отваря сайта им,даже се зачудих за офертата им за Анталия       http://bg.kolektiva.net/sofia/

# 706
От Вип Оферта ние сме ходили в Троян /к-с Острова/. По-рано бях писала... Като цяло ОК.
Изпратихме приятели на медени 3 дни във Велинград х-л Рич пак с ВипО. Не са се оплакали, но не са се и похвалили... така че най-вероятно и там е било ОК.

Бих ползвала отново този сайт, с особено мнение обаче... Поради масовите отзиви за валшиво големи отстъпки.

Определено завишават процента на отстъпката  Wink , но пък какво от това, ако пак е изгодно и ако, разбира се, всичко друго е наред.  Peace Не са единственият сайт, който го прави.  Wink
Иначе да - имат много сполучливи оферти.

Те завишават процента, други намаляват грамажа и т.н.  Последните салати от Мама мия бяха наполовина.  Mr. Green

# 707
Kari2  не се хващай на такива оферти тип но наем хотел. Имам много горчив опит са такава оферта в която не беше посечено конкретно име на хотела - пак за Анталия. Бяха предложени 3 хотела все 4 * - уж някой о тях. ДА ама НЕ ! Пак беше 4 * но нямаше нищо общо с показаните хотели предварително съответно и нивото беше в пъти по-ниско, от агенцията ни казаха " ми какво искате пак е 4 * вие за 4* имате уговорка" . Местния тур.оператор се хвана за главата и каза, че това е измама от страна на бг. тур. агенция и че съм им казали да намерят някакъв хотел 4* за 20 евро на човек с ALL поставили си ги при свършен  факт съответно турска агенция беше успяла да договори такава цена само за този хотел където ни настаниха пак в Анталия, но нямаше нищо общо със стандарта за 4 * и ни развалиха почивката. Накрая се оказа, че този пакет е препродаден през 3 бг. агенции. и нямаше кой да подведем под отговорност.  Изобщо не мисля, че има реално някакво намаление те резервират най-лошите хотели и най-лошите стай които не могат да продадат.

# 708
Заповядай Simple Smile Само за южното Черноморие става.  http://dadeno.bg/team.php?id=41
Благодаря ти. Вчера го видях. Точно тази фирма, която го организира, съм я препоръчвала тук. Детето е много доволно от лагерите им. Ние се познаваме с тях от 3 години.  Grinning

При випоферта може и да има някое и друго реално намаление, когато се ползва пакета за двама човека. Но, ако става въпрос за семейство с деца, нещата се променят. Wink И цената става като без намаление. Колкото пъти съм питала, все така става.
И стига вече с това Банско, в презастроения курорт класическата цена на апартамент в комплекс е 60 лв. на вечер, а на места го рекламират толкова с отстъпките. Wink

# 709
Подозирах,че е така и за съжаление,ти потвърждаваш.
Явно не бива да се хващаме на подобни оферти, и други се оплакаха преди от некоректност,без да помня детайли ,разбира се.
В този ред на мисли да питам дали има вече завърнали се от почивката в Цевтат с Ники М /ваучери на Грабо/и какви са отзивите?

# 710
  • Някъде на път....
Люлин, коя точно е фирмата - Балкан Адвенчър ли?

# 711
Люлин, коя точно е фирмата - Балкан Адвенчър ли?

Да, те са. izlez.com

# 712
  • София
Ако междувременно не загина, утре отивам да оползотворя легендарния вече ваучър за Синеплекс и ще попитам персонала, на който попадна, до кога аджеба е уведомен, че е срокът. Вечерта ще докладвам.

Определено завишават процента на отстъпката  Wink , но пък какво от това, ако пак е изгодно и ако, разбира се, всичко друго е наред.  Peace Не са единственият сайт, който го прави.  Wink

Те завишават процента, други намаляват грамажа и т.н.  Последните салати от Мама мия бяха наполовина.  Mr. Green

Ех, дребнави душици.  <-- Mamma mia.

Иначе преувеличаването на намалението, както се сещаме всички, се прави с цел човек да се шашне от отстъпката и докато е шашнат, импулсивно да купи нещо, което не би купил без отстъпка или с по-малка отстъпка, гледайки го спокойно, без да му завъртат главата процентите. Дори сделката пак да си остава изгодна, говорим за умишлено заблуждаване. Нередно отвсякъде, че и дразнещо, особено когато много хитреци почнат да го правят и хората решат, че всъщност е в реда на нещата. Не е.  

# 713
Вкусни супички и сандвичи в Soupateria   chef  chef  chef  за 1,99лв.  Grinning Hug
http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=184
Сега идвам от там за без ваучер, ходих за първи път. Много ми харесаха супичките и боднах 4 ваучера  bowuu.

# 714
  • Майнатаун
Аз да се оплача с малко закъснение Sad Бях купила ваучер за "Тадж Махал" от Grabo.bg и решихме да отидем, защото това ни е много любимо място.В офертата беше казано че имаме право да ползваме консумация на стойност 56.92, а самия ваучер го купих за 28 лв.Направих резевация и отидохме в петък.Първо сервитьорката като разбра, че сме с ваучер ни изгледа сякаш сме втора ръка хора и беше така любезна да ни обясни че всъщност не може да си изберем от менюто, а има специално меню за ваучери от което получаваш две супи, две салати, едно основно, един ориз и два десерта, като нямаш право на избор, защото те са строго фиксирани.Ако искаш нещо различно от това си го плащаш отделно.В офертата на Grabo.bg си пишеше че е за двама човека,но никъде не я бяха споменали тази подробност с менюто.Не, че е лоша храната или нещо, но половината от нещата аз не ги ям и общо взето се обезсмисли цялата идея на ваучера.Другото което е, основното и ориза дойдоха преди салатите и супите, а десертите ги чакахме над 25 мин, почти всички чинии им бяха с изпочупени ръбове, а сервитьорката почни ни игнорираше през цялото време и се държеше ужасно.Най-вероятно вината за цялата работа е на самия ресторант, който аз лично страшно много харесвах и ходехме там често, но след тази случка едва ли ще повторя.  Crossing Arms

Sorry за дългия пост, надявам се да съм уцелила мястото където да се оплача   bouquet

# 715
  • София
От доста време ви чета, а и отдавна и аз ползвам тези сайтове. До сега нямах никакви проблеми, но да се оплача и аз. Купила съм си два ваучера за маникюр и педикюр в студио Ася Пиронкова. Е няма такъв педикюр - не повече от 20мин. Да не говорим, че нито хидратация, нито пилинг както беше описано в офертата. И маникюра се направи без съответните му глезотийки - ваничка, пилинг и т.н. Хубавото е, че алармирах Grabo и те реагираха на момента, пък да видим... Все пак имам още един ваучер за там.

# 716

Сега идвам от там за без ваучер, ходих за първи път. Много ми харесаха супичките и боднах 4 ваучера  bowuu.
[/quote]

Та в този ред на мисли - май е крайно време да се появи и сайт и с такова име  hahaha

# 717
Здравейте момичета.
Харесала съм си офертата за Троян,но ще си взимам ваучер за пръв път.Уж четох но да питам пак да не сгафя нещо.Първо трябва да звънна да си резервирам ,после да си купя ваучера и да платя с Изипей такава ли е процедурата.После трябва ли пак да звъня в хотела като получа ваучера newsm78.
Била съм в този хотел и мога да кажа че обслужването и храната са перфектни но си плащах на рецепция,а по този начин ще ми е за пръв път.

# 718
  • София-Младост
Аз да се оплача с малко закъснение Sad Бях купила ваучер за "Тадж Махал" от Grabo.bg и решихме да отидем, защото това ни е много любимо място.В офертата беше казано че имаме право да ползваме консумация на стойност 56.92, а самия ваучер го купих за 28 лв.Направих резевация и отидохме в петък.
Тази оферта точно си я спомням, даже сега я изрових от сайта им...има меню за съжаление и е написано
http://grabo.bg/sofia/meniu-za-dvama-v-indiiski-restorant-tadj-m … al-za-28lv-053q96
Там където пише : Разгледайте ястията oт менюто на Ресторант Тадж Махал.
И във въпросии отговори има подобни въпроси...
Иначе за отношението просто нямам думи...защо се получава такова разделение ... бих се оплакала.

# 719
  • Някъде на път....
От доста време ви чета, а и отдавна и аз ползвам тези сайтове. До сега нямах никакви проблеми, но да се оплача и аз. Купила съм си два ваучера за маникюр и педикюр в студио Ася Пиронкова. Е няма такъв педикюр - не повече от 20мин. Да не говорим, че нито хидратация, нито пилинг както беше описано в офертата. И маникюра се направи без съответните му глезотийки - ваничка, пилинг и т.н. Хубавото е, че алармирах Grabo и те реагираха на момента, пък да видим... Все пак имам още един ваучер за там.
Аууууу, недей така де....
Аз утре съм там по същата оферта. Офффф, дано не ме претупат така....много кофти....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт