Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 669
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Днес отидохме в Сердика, мислех да оползотворя няколко ваучера на едно място...
1. Италианската пица- оказа се, че ваучера е валиден след 13.06...  Crossing Arms вината си е моя, че не погледнах...иначе момчето беше любезно.
2. Момчешки шапки на Фокс не мож Crossing Armsх да харесам там, момичето беше любезно обаче. Купих ги от магазина в Мол СТамболийски, там също бяха много любезни. Шапките са точно като за 5лв. обаче, а детската всъщност е 15лв, а не 17, както е обявено.
3. СЛадоледите- оферта на Ниесме.бг. Пълно разочарование. Първо момчето каза да се обърнем вътре към сервитьорите, че задължително трябвало да седнем вътре... Thinking После един след друг бармани и сервитьори обясняваха различни изисквания, накрая казаха, че няма проблем да ни ги сложат в чашки...Исках няколко чашки за 10 топки общо...ФИналът беше, че топките са по 40гр. , а не по 60гр. Е, защо така ни правят на глупаци тия хора бе? Не ми е за няколкото гр. по- малко, ама защо не го пишат...тъпо ми стана...Какво се прави в такива случаи, някакви оплаквания, недоволства...да пиша на сайта ли?
Радвам се, че има + отзиви за "Атина", надявам се и аз да споделя нещо хубаво.
Ми..оплаках се...лека нощ сега...
Благодаря за темата- не на последно място...  bouquet

# 76
Аз току що си купих ваучер за фотоподмладяване за три процедури, но се оказва че няма смисъл само от три, и то ако не се правят в поредни дни. Няма как да ги направя, някой ако има намерение да си купува такъв ваучер мога да му дам моя-9 лв струваше  Embarassed Sad
Нали бързам се като пуле пред майка

# 77
  • Sofia, BG
VISION DENTAL - да изкажа мнение за тяхна изтекла вече оферта за почистване на зъбен камък.
Въобще не съм доволна, претупа ме на бързо, напраиха се на важни и това е.

Офф много тъпо!  Confused Аз от толкова много оферти точно на тях се спрях... Че и миналия месец ме записаха за след месец и нещо, което никак не ми допадна, защото имах съвсем други планове за зъбите си. Чак не ми се ходи, но няма да им подаря парите си  #2gunfire Аз досега разочароващ ваучер не съм имала, но никога не е късно  Rolling Eyes

# 78
Прехвърлям тук цитати от темата за детските клубове.
Вижте случая, след това й "оправданието" на собствениците.
Възмутително е.

[quote ]

Искам да попитам собствениците на "О'кафе" или "o'cafe" каква е цената да натъжиш дете на неговият Рожден Ден? Да му кажете на него и неговите родители, че техният празник в живота-премислен, очакван, единствен няма да се състои, защото имате по-важно парти? Има ли сума, която би накарала нормален човек да просълзи дете? Как е възможно да зачеркнете рожден ден в неделя следобяд, при положение, че е капариран и уговорен за понеделник?? Вие обичате ли децата? Има ли нещо, което би ви трогнало? Сърца имате ли или там стоят портмонета? Искрено се надявам много хора да разберат какво търсите във вашата работа! Защото, когато човек не работи за децата със сърцето и цялата си душа, то той не заслужава да го прави! Толкова съм потресена и възмутена от случая, че не мога и да намеря точните думи да ги напиша в тази тема!

[quote ]
Здравейте,
съпруга съм на един от собствениците на  O'cafe, и бих желала да коментирам случая с отменения детски рожден ден, който предизвика бурни нападки към заведението и към нас като собственици. Хубаво е като има оплакване или някакво изключително неприятно стечение на обстоятелствата (както в случая), все пак да се спомене и какъв е бил отговорът на ответната страна. Разбира се, че детската усмивка няма цена, ние също сме родители и си даваме сметка за причиненото страдание. Знаете, че колкото и да не ни се иска понякога се случват и неприятни моменти, въпреки нашите усилия и желание.
Става въпрос за закупен ваучер за рожден ден от сайт за групово пазаруване, на дамата са поднесени неколкократно извинения за неудобството, предложен й бе по-ранен час на празненстото или друг ден, след нейния отказ й бе възстановена сумата по закупения ваучер на 100 % (макар, че при сайтовете за групово пазаруване половината от цената би трябвало да бъдете върната от сайта) и разбира се, управителят на O'cafe бе освободен, за което можете да се уверите сами.
Още веднъж изпозвам случая да ви уверя, че правим всичко възможно да се чувствате приятно и уютно при нас!

Желая на всички слънчево настроение в този буреносен четвъртък!
[/quote]

Аз досега лош ваучер не съм имала. Големи проблеми с организацията за плуването, но там пък децата се чувстват отлично.

# 79
  • София
Суши от Да Бар по оферти от Грабо и Лапни- отново вкусно и навреме.  Peace

# 80
  Бяхме на плуване в Германи и сме доволни-учтив персонал,атмосферата е страхотна,а малката е много развълнувана.След два дни има рожден ден и пожела да го празнува там-ако и Германи пуснат една оферта за РД ще е супер!!! Laughing

Доволна съм и от този фитнес-малко е тесничко,но е спокойно и вниманието не е като към ваучер!
http://www.imasdelka.com/mesechna-karta-za-fitnes-s-neogranichen … im-za-25lv-f6dnhh

# 81
Здравейте момичета
Да кажа по повод бутона "извести", не го бях видяла, мерси за инфото Peace
Аз се заредих с ваучери от Белиз за фотоепилция на мишници, но след вече 4ри процедури, няма голям ефект, може ли някои да сподели при него как се развива резултата от процедурата Peace
Люлин не мога да повярвам, че това се е случила, а още повече се чудя и мая на отговора които си получила Shocked

# 82
  • в 1001-та нощ
аз си правих в пауър фитнес (с ваучери) при София - интим и мищници - от началото на пролетта, с първата процедура на мищниците нищо не остана (но имам процедури преди 3г), а на интима паднаха около 70% и с втората процедура всичко се довърши

сега виждам леки мъхчета тук-там - по най-деликатните зони  newsm78 - където най-много боли; иначе триъгълникът е идеално почистен newsm78

тъмни косми, светла кожа, през 20 дни до 30

# 83
  • Някъде на път....
аз си правих в пауър фитнес (с ваучери) при София - интим и мищници - от началото на пролетта, с първата процедура на мищниците нищо не остана (но имам процедури преди 3г), а на интима паднаха около 70% и с втората процедура всичко се довърши

сега виждам леки мъхчета тук-там - по най-деликатните зони  newsm78 - където най-много боли; иначе триъгълникът е идеално почистен newsm78

тъмни косми, светла кожа, през 20 дни до 30
А ти с коя технология ги прави - IPL или PTF?

# 84
a.l.e.n.a
Това значи, че при мен направо няма резултат Shocked

# 85
  • в 1001-та нощ
IPL  Peace

ами така излиза  Tired  ти какви зони правиш? цвят на ксомите и кожата?  newsm78 през колко време  newsm78

при мен и преди 4г-  с някакъв по-допотопен апарат - пак ефектът беше същия  newsm78 но не правих поддържащи процедури и се наложи 2009г да повторя, обаче забременях и отложих за след спиране на кърменето

# 86
Firegirl две-три седмици след 4-та процедура забелязах видим ефект  Peace

Мен бутон извести не ми е удобен, защото получавам известията на мейл, пълни ми се кутията и.н.

За о кафе и детското парти ..... как може да има толкова безсърдечни хора  ooooh!

# 87
  • СОФИЯ
Да следя

# 88
Само да поясня, случаят с о кафе го четох в темата за клубовете, не се е случило на мен. Peace
Пуснах го, защото става въпрос за отношение към "ваучер".

# 89
Момичета, кажете има ли доволни от масажа и струва ли си да го закупя?

http://grabo.bg/burgas/53-otstapka-ot-antitzeluliten-masaj-s-mor … -i-kofein-0w934dg

Общи условия

Активация на акаунт