Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 645
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Ловеч
Много хубава тема!! Как не съм я видяла до сега...

Аз се целя на тази оферта - От 50% до 53% намаление на пакети за двама в Хотел Ренесанс, Риб …  закуски и вечери , но още се колебая.
Не мога да намеря никакви отзиви в интернет за този хотел... някой ходил ли е ?

и аз я загледах - мъжът ми са имали там фирмени партита и споделяше много хубави отзиви  Peace

Laughing И ние й се чудим ... единствено ме спира, че няма басейн  Crazy

Пише, че има басейн ; ))))

# 61
  • София
Дами, отзиви за този ресторант?
http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju. … mp;a_bid=5da60ad4

И пак да попитам-ваучерите само за обяд ли са или и за вечеря стават?

# 62
Току що си купих ваучер за тази оферта за Кола Маска. Ще споделя след това как е било.  Peace

Попаднах и на тази оферта в същия сайт. Някакви мнения за въпросното заведение?  50% отстъпка за Чудесната Италианска Кухня от Цялото меню храна  … ете само 7.50 лв.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 18:52 от MammaMiaa

# 63
Дами, отзиви за този ресторант?
http://bg.kolektiva.net/sushi-objad-za-dvama-goljamo-maki-menju. … mp;a_bid=5da60ad4

И пак да попитам-ваучерите само за обяд ли са или и за вечеря стават?
Би трябвало да стават за вечеря.Пише след 11.30,не пише докога.Обади се в р-та,ако толкова те притеснява,но не може да има проблем,след като не пише краен час.Но пък могат да кажат че са го пропуснали по погрешка и да го поправят като почти всички са си платили ваучерите,знае ли се,доста номерца се опитват да правят някои.

# 64
 Не ви ли се струва,че цените на офертите са всъщност нормални цени с нормална(даже в някои случаи пак висока)надценка и такива трябва са да стандартните цени по принцип в БГ.Почва много да ми писва от всички търговци.Подстригване с "намалението" 10-15,че то и в квартала е толкова и по-малко без намаление и се стараят за да имат редовни.Фотоепилация- 1 щракване излиза около 3 ст - 5 светвания 8-9 лв (подмишници) със суперголямо намаление (80-90%).Суши "на оферта" с поне 500% надценка.Кола маска цяло тяло,може би не излиза и левче(един пълнител не помня колко време вече го ползвам) 20 лв на оферта със супер отстъпка...и тн.Да,трябва да се плащат заплати наеми и тн,но не виждам логиката да ти седи празен салона/ресторанта/хотела и ти да пускаш нон стоп оферти и да плащаш и на сайтове и да чакаш после някой да дойде на високите цени,защото е доволен,ами ако не може да си го позволи? Да си свалят цените, всички ще ходят нон-стоп на всякакви разкрасителни процедури,ресторанти,почивки и тн.

# 65
Напълно съм съгласна с теб. Има много оферти, които уж са с голяма 60-70-80% отстъпка, а то всъщност това е само трик и всички се лепят. Намалената цена всъщност си е нормалната цена. Но трябва да се отбележи, че това е само за някои оферти, други наистина са с голяма отстъпка.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 18:45 от MammaMiaa

# 66
 Laughing Ох, голяма съм ....  Crazy
Говорех за една друга оферта... иначе се чудим между тази и една в Банско много готин комплекс, но е без вечеря и по-скъпичко....

Гледахме за Копривщица - тя е без басейн  Grinning

# 67
Още един сайт се появи - Hito.bg. В момента имат игра за всички новорегистрирани - Всеки печели с HITO

# 68
  • София
Пак са пуснали оферта за солариум в belize, 40 мин. за 15 лв, през lapni.bg

# 69
Наскоро ми попадна оферта за ресторант- плащаш 10 лв., консумираш за 20. Ми то хубаво де, ама първо беше нещо като малко по-лукс квартално ресторантче, второ, една салата вървеше към 7 лв. най-евтината...Ако това са нормални цени, за обикновени ястия.  Stop
Маникюр за 15 лв.- а колко трябва да струва по принцип в квартален салон една такава услуга?

# 70
  • София

Маникюр за 15 лв.- а колко трябва да струва по принцип в квартален салон една такава услуга?

Около нас без отстъпка е 12-15 лв  Mr. Green , пак с ОРI, че даже и с новите колекции.
Аз скоро ходих във Флимми, за маникюр и рисуване с Марвана, Марвана нямаше, иначе Деси беше много мила и внимателна, но си избрах най-новия лак, който не беше от скъпите. Другите ми се видяха старички. Доволна съм, защото беше 5 лв.

# 71
И аз да се включа с потвърждение на подозренията ви(вече и мои) относно намаленията. Закупих си ваучер за почивка през Грабо още през април  Адриатическа ривиера - 10 дневна почивка с транспорт! Седем нощувки в хотел на плажа, седем закуски и седем вечери на блок маса! Капарирай сега 120лв. а останалото - до 9-ти Май ,общата сума беше 399 лв.
http://grabo.bg/adriaticheska-riviera-sedem-noshtuvki-02zvk

Ето на какви цени се предлага същата почивка от същата фирма  http://www.nickym.com/index.php?level=0&show=1119455253&lang=1 - отгоре е опцията- в последния момент- юни- 360 лв(когато и ние ще ходим), а по надолу при натискане на опцията -Почивки 2011 от 06.06 до 28.09.2011 - отпътуване всеки понеделник. ВИЖ ТУК ПРОГРАМА  цената е 419 лв.

А ето я същата почивка и в друга фирма http://www.balkanikatravel.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0% … hotel-mimoza.html Отново 360 лв , а даже в началото на юни е била 290 лв . 

За в бъдеще  ще гледам да се въздържам от пазаруване. Ще помоля, ако някой е закупил ваучер и се върне преди 29-ти юни да сподели как е било  bouquet

# 72
VISION DENTAL - да изкажа мнение за тяхна изтекла вече оферта за почистване на зъбен камък.
Въобще не съм доволна, претупа ме на бързо, напраиха се на важни и това е.

# 73
  • София
Да дам отзиви от Педикюр с водна пила в Бона деа  http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=89 - Аз салончето си го харесвам, но от педикюра не съм възхитена. Отгоре на всичкото си размазах и лака (маникюристката не е виновна, разбира се) нищо, че изчаках едно 15 минути преди да се обуя.  Tired Това, от което не съм доволна е, че въпросната водна пила хич не се справи с загрубялата ми кожа. Петите ми са все едно не са били на педикюр.  Tired То и аз мога да си лакирам ноктите. Да, изряза ми кожичките и да, беше приятно в ваничката + масажния им стол. Но дотам.

Стъпки: 3.Омекотяване на кожичките и кожата на краката със специална защита, която е включена в СПА – педикюр комплекта.
4. За предварително третиране на кожичките  се използват специални допълнителни средства за омекотяване и частично отстраняване на епидермиса

6. Повърхностен пилинг – Прилагане на агент -специален гел, който произвежда повърхностна пилинг площ на старите клетки на кожата и я подготвя за същински пилийнг.
7. Масаж и дълбока хидратация – с помощта на специален крем. Този етап дава еластичност и гладкост на кожата на краката.
Липсваха!
Във ванатa сипаха нещо, но какво не знам. А относно масажа, имаше леко намазване с олио и дотам.  Naughty

За 12лв. добре. Ама за 80лв?! Shocked Naughty Айде нЕма нужда! Stop Няма да повторя. 6/10

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 00:02 от kashmir

# 74
Радвам се че ви намерих  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт