Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 714
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Преди седмица бях на маникюр и педикюр от Задружно в салон Envie moi - много съп доволна! Някой е да е ходил на антицелулитни масажи в салон Микс от офертата на Грабо?

# 91
Ами така или иначе съм почнала, няма да се отказвам, но мога да сменя салона евентуално.
Аз съм с бяла кожа и светли косми, но момичето ми каза, че не са от най светлите и щяло да има резултат.

# 92
  • в 1001-та нощ
това е вероятна причина да става по-бавно  Peace

ти къде ходиш?

# 93
В Белиз, вече си купих още 5 ваучера, така, че трябва да ги използвам, дано след толкова процедури се появи резултат

# 94
# 95
В момоента тече оферта за shellac за 14 лева, поставяне и сваляне, но в това май не влиза оформяне на ноктите. Това според мен е прекалено завишена цена. Ако си взема ваучер ще трябва на място да си доплатя за оформяне на ноктите, нали така?

# 96
Само да споделя. Виждам, че пак са пуснали една оферта, от която аз се възползвах преди около месец и останах изключително доволна. 75 % отстъпка за Нежното Индийско Докосване с Аюрведическа проце … само за 19.80 лв.

Аз лично посетих салона на Пиротска, момичето беше изключително любезно, а масажа божествен.  bouquet

# 97
VISION DENTAL - да изкажа мнение за тяхна изтекла вече оферта за почистване на зъбен камък.
Въобще не съм доволна, претупа ме на бързо, напраиха се на важни и това е.

Количеството на зъбният камък е различно, също и образуването. Аз например като ми изчистят зъбния камък малко след това  се образува пак  и това ме кара да ходя по-често на 3 месеца, понякога и на ръчно чистене, което е по-трудоемко и бавно. Не се притеснявай те, че са ви претупали може би при вас зъбният камък да е крехък и мек, което е по-добре от твърд  и трудно отстраняем.

# 98
В момоента тече оферта за shellac за 14 лева, поставяне и сваляне, но в това май не влиза оформяне на ноктите. Това според мен е прекалено завишена цена. Ако си взема ваучер ще трябва на място да си доплатя за оформяне на ноктите, нали така?
Ако не включва оформяне не е изгодно. Повечето оферти са със СПА терапия, оформяне на маникюр и евентуално сваляне. Цените са м/у 15-20 лв.
Около плиска гледах цените в един не много евтин салон и там поставянето на лак беше 15 лв. свалянето е 5 лв.

# 99
Някой ползвал ли е услугите на Вачева дентал за зъния камък

# 100
  • София
Само да споделя. Виждам, че пак са пуснали една оферта, от която аз се възползвах преди около месец и останах изключително доволна. 75 % отстъпка за Нежното Индийско Докосване с Аюрведическа проце … само за 19.80 лв.

Аз лично посетих салона на Пиротска, момичето беше изключително любезно, а масажа божествен.  bouquet

Да, ама 20 лв. с отстъпката за масаж, който трае 25-30 мин. ми се вижда множко! Rolling Eyes

# 101
  • София
Закупих ваучер за почистване на лице,но мисля да го използвам към края на месеца
http://grabo.bg/sofia/dalboko-pochistvane-na-litze-i-ampula-za-l … -0qv9dt#topscroll

# 102
Закупих ваучер за почистване на лице,но мисля да го използвам към края на месеца
http://grabo.bg/sofia/dalboko-pochistvane-na-litze-i-ampula-za-l … -0qv9dt#topscroll

Сподели как е било след това Simple Smile

Да, ама 20 лв. с отстъпката за масаж, който трае 25-30 мин. ми се вижда множко! Rolling Eyes

Може и така да е, всъщност за пръв път се възползвах от такъв тип масаж и не знам как варират цените, но просто 20 лв не ми се видяха много Simple Smile

# 103
Значи офертата за shellac е измамна, май ще я пропусна

# 104
Благодаря за новата тема  Hug

А някой ходи ли вече на квантов аналаизатор в 13 поиклиника в Лозенец  newsm78
  Вместо запис в темата да кажа, че аз съм се записала за понеделник - 13.06. После ще дам отзиви. Купила съм си и почистване на зъбен камък и плака с ултразвук. Кабинета беше пак някъде по Черни връх. И за него ще пиша после.
Сега съм се захласнала по офертите за почивка за двама  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт