Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 774
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Цитат
Поради човешка грешка, бе допусната техническа такава. Крайната дата за използване на ваучерите е  5 юли, а продължителността на валидността на ваучерите е 3 седмици, а не 3 месеца.
Служителят, който удължи срока на сделката в нейните условия, без да е подписан договор за това, е уволнен.

Госпожо Александрова,
когато един клиент купува определана стока/услуга, той го прави при определени условията, които важат към момента на покупката. Ако е допусната грешка при тази оферта, то е допусната от страна на фирмата и е редно фирмата да понесе отгоровността за допусната грешка. Мен не ме интересува дали служителят  XYZ ще остане без работа или не, вътрешнофирмените ви отношения не ме интересуват като потребител, а единствено искам да получа услугата, за която съм платила. Плоско и обидно към нас е да се извинявате с действията на служител на фирмата, който, всъщност, представлява тази фирма.
Дори и да е допусната грешка, в което имаме основание да се съмняваме, то не би ли било по-достойно да оставите срока за ползване на ваучерите такъв, какъвто е бил?
...
newsm10

П.П. Браво, колектива! Ето това е адекватна реакция!  smile3501

# 271
  • София
Браво!

# 272
  • софия

zvanche, пиши моля те от къде купи четката и на какви парички?
Двата щъркела (дано не стане голяма реклама). 12 лв. и мисля 3 лв. беше специално гребенче за почистване, защото без него наистина не виждам как ще се чисти четката. (btw в този магазин има страхотни неща. Аз много си падам по разни домакински аксесоари и от там съм имала много добри попадения. И днес не се разминах само с това, за което отидох Crazy)

# 273
  • София

zvanche, пиши моля те от къде купи четката и на какви парички?
Двата щъркела (дано не стане голяма реклама). 12 лв. и мисля 3 лв. беше специално гребенче за почистване, защото без нея наистина не виждам как ще се чисти четката. (btw в този магазин има страхотни неща. Аз много си падам по разни домакински аксесоари и от там съм имала много добри попадения. И днес не се разминах само с това, за което отидох Crazy)

Благодаря ти, аз съм купувала пинсета от там, има много готини неща   bouquet

# 274
Наистина е похвално, че сте помислили за клиентите и сте успяли да се договорите с киното, но идеята ми е, че доста недоразумения се получиха в един и същ ден с един и същ сайт и е доста изнервящо и подозрително, та за това мисля, че всички се дразнят.
Наистина, моля ви да оповестите кога се очаква да работи сайта

# 275
Значи можело все пак ...

Копирано от FB профила на Kolektiva Bulgaria:
Приятели, направихме необходимото и бихме искали да ви съобщим, че ваучерите за сделката с 3D ще могат да се ползват до 14 септември.

# 276
  • София
.....
Като гледам и колектива отиват по стъпките на bueno, само да не изгорим с вече платените ваучери, че после ходи ги търси в Хърватска. Само веднъж да пуснат сайта да си разпечатам ваучерите и повече няма да ги посетя НИКОГА.

suzi85, Може ли да попитам какво стана с този сайт bueno, ако знаеш?
Аз, като излязоха, на доста техни оферти се облизвах, но така и не можах да си взема нищо.
А сега гледам, че нямат нови сделки...  Thinking

На Колектива браво за хубавата им реакция към клиентите!   bouquet

# 277
Имаме уверенията на колегите от ИТ департамента, че днес до обяд, ранния следобяд, сайтът ще функционира съвсем нормално.

# 278
.....
Като гледам и колектива отиват по стъпките на bueno, само да не изгорим с вече платените ваучери, че после ходи ги търси в Хърватска. Само веднъж да пуснат сайта да си разпечатам ваучерите и повече няма да ги посетя НИКОГА.

suzi85, Може ли да попитам какво стана с този сайт bueno, ако знаеш?
Аз, като излязоха, на доста техни оферти се облизвах, но така и не можах да си взема нищо.
А сега гледам, че нямат нови сделки...  Thinking

На Колектива браво за хубавата им реакция към клиентите!   bouquet
Здравей,
не знам какво се е случило, но е странно след огромната реклама по нова тв да оставят сайта така. Поне можеше да го свалят от интернет или да сложат инфо че прекратяват дейност, а сега си седи все едно е работещ, но няма активни оферти. Много ми е странно и на мен

# 279
При мен Kolektivа вече се отваря.

# 280
.....

Сандалка, защо мислиш, че подобно нещо въобще ще се случи? Мигрираме, защото нашите потребители се увеличиха, увеличиха се и поръчките от нашия сайт, и затова ни трябва по-голяма платформа, която да позволява по-бърз достъп, повече приложения и възможности, за които всички питаха, искаха и предлагаха.

# 281
Колектива само ще спечели от това, че повече няма да го посещават устати жени. Дано сте от хората които никога не грешат, защото точно от това имаме нужда! Хората ви се извиниха и ви предложиха да ви върнат парите, явно очаквахте с друго да ви компенсират!

# 282
atera , всички похвалиха Колектива за адекватната реакция, Адмирации и от мен.
Но ако не се беше вдигнало шум, дали щеше да стане ? Така че силата на общественото мнение е голяма, и трябва да се уважава. Всеки може да греши, но трябва да може да поеме вината за грешките си. Колектива го направиха и браво, но това не значи, че трябва да се мълчи.
Така че не прави анти реклама на Колектива, точно оправиха положението!

# 283
  • София
atera , всички похвалиха Колектива за адекватната реакция, Адмирации и от мен.
Но ако не се беше вдигнало шум, дали щеше да стане ? Така че силата на общественото мнение е голяма, и трябва да се уважава. Всеки може да греши, но трябва да може да поеме вината за грешките си. Колектива го направиха и браво, но това не значи, че трябва да се мълчи.
Така че не прави анти реклама на Колектива, точно оправиха положението!

И аз съм на същото мнение.
Ако не вдигаш шум - оставят те, на кого му пука за недоволните? Mr. Green

# 284
Уважаеми дами,
във връзка със сделката на Колектива България за ЗD киното в Синеплекс, бих искала да предоставя следната информация:
Поради човешка грешка, бе допусната техническа такава. Крайната дата за използване на ваучерите е  5 юли, а продължителността на валидността на ваучерите е 3 седмици, а не 3 месеца.
Служителят, който удължи срока на сделката в нейните условия, без да е подписан договор за това, е уволнен.
Молим да ни извините за предизвиканите неудобства и създадената ситуация, в която сте поставени всички вие, които имате ваучери за кино. Ваучерите ще могат да се ползват до 5 юли.
Ако имате някакви въпроси или бихте искали да ви възстановим парите за закупените ваучери, моля напишете email на info.bg@kolektiva.net.

atera, хайде моля без обиди - това е пуснато само преди по-малко от 2 часа.
Ако ги нямаше т.н. от Вас "устати" жени, един голям процент от хората закупили си този ваучер нямаше и да разберат какво се случва и дори смятам, че Колектива могат да благодарят на тези "устати" жени, защото те предотвратиха още по-голям скандал след 05.07., когато същите тези хора щяха да научат че ваучерите са им изтекли без време !!!

П.с. И още нещо - 1 "устата" жена обикновено влечи след себе си по поне още 10 "неустати", ако изобщо имате понятие за какво иде реч Laughing

Общи условия

Активация на акаунт