Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 720
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Сладурана, нали знаеш, че ако постнеш нещо във ФБ после и да го изтриеш то е в мейла на някои потребители? Ето един такъв пост:
Kolektiva Bulgaria wrote: ""Излъгани", "измамени", "некоректно отношение" са прекалено силни думи за реалната ситуация. Много хора са вложили доста усилия, за да може такава ексклузивна оферта въобще да съществува. Става въпрос за объркване. Дори и с такъв срок, сделката пак е адски изгодна. Всеки един от вас има право на не повече от един билет. 3 седмици, за да се изгледа един филм е предостатъчто време. Ако някой се чувства "излъган" парите му ще бъдат върнати възможно най-скоро. Ангажиментът ни към Синеплекс е до 5 Юли. Грешката беше, че пуснахме старата оферта от Май месец без да променим условията съответно реалните обстоятелства, за което се извиняваме."

14 юни 10.39 часа

# 451
Конкурентите на НОВА Телевизия дали ще се зарадват, последните в какво приключение се включиха?

# 452
  • София
Замитането не ме учудва. Очаквам да се случи откакто заговорихме за КЗП и за препращането на линка към офертата до тях. Иначе новата платформа на Колектива заработи - ако онова, което написаха във ФБ е вярно (и го помнят), би трябвало датата върху ваучърите да я сменят всеки момент.

Нова телевизия няма да се учудя, ако не са наясно със станалото. Но няма да е вредно, ако някой конкурент отвърне, като се договори с Арена, да речем Wink

# 453
  • София
Понеже вчера госпожа Александрова не отговори на молбата ми да поправят датите на ваучерите, днес писах мейл на колектива и ми отговориха, че датата е коригирана. Но не е.

# 454
Оправданието за техническа грешка е меко казано абсурдно, но да приемем, че са прави за това че оператор е сбъркал вместо 3 седмици  и е написъл 3 месеца. Как обаче ще обяснят другата по-фрапантна грешка в тази оферта, че ясно и четливо във ваучера е написано, че той важи за Колите 2, а дефакто с уж сгрешения срок, този филм няма как да се гледа  Laughing
На това му се вика лъжлива реклама и доста хора от ТВ пазара, ще се зарадват на участието на 3-тия национален канал в нея Mr. Green

# 455
  • София
Можете ли да ми кажете какво означава домашно избелване на зъбиLaughing  Нещо като комплект "направи си сам"?  Mr. Green

# 456
  • София
Можете ли да ми кажете какво означава домашно избелване на зъбиLaughing  Нещо като комплект "направи си сам"?  Mr. Green

Означава, че няма да ти избелват зъбите в кабинет, а ще ти дадат комплект за избелване  - шина /в случая индивидуално изработена/  и гел за избелване и сама ще си правиш процедурата вкъщи.  Peace

# 457
Това студио как е? Защото е на удобно място.
http://ofertomat.bg/offers/view/131.html

# 458
Това студио как е? Защото е на удобно място.
http://ofertomat.bg/offers/view/131.html

Утре съм по друга оферта там,но съм си запазила един ваучер за маникюр за всеки случай...Ще споделя:)

Редактирам се.Току що в темата с впечатленията намерих отзив Студио за Красота Flimmi: SPA маникюр „Специална грижа”+подхранване на косата с кератинова маска (”SPA маникюр „Специална грижа” (на OPI) – прави се нежен пилинг (такова нещо не ми правиха направо крем и овиване на ръцете с кърпи, които после прилежно сгънаха за ползване от следващия клиент), след това нанасяне на маската и затопляне на ръцете за около 20 минути. Маникюра има форма все едно аз съм го правила, че и по зле. Никаква форма, все едно с трион съм го рязала. За чистене на кожичките и дума не стана, … .Подхранване на косата с кератинова маска  за повече жизненост и блясък. Сложи ми маската, изми ми косата с шампоан, доволна съм от ефекта. Но не бих повторила само за една маска там, не е нещо специално”

# 459
  • Перник
за хората,които чакат прословутите силиконови часовници от колектива-днес получих мейл за пратка

# 460
  • Sofia

Аз съм избелвала зъбите си с такива и шини,но е много важно да е почистен зъбния камък и задължително профилактичен преглед да нямаш някое кариесче  Peace Имай едно наум,че ако имаш мъртъв зъб или изкуствен не се избелва с останалите и идва разлика,а също така използвай задължително паста за чувствителни зъби,че става страшно  Tired

# 461
Можете ли да ми кажете какво означава домашно избелване на зъби?  Laughing  Нещо като комплект "направи си сам"?  Mr. Green

Означава, че няма да ти избелват зъбите в кабинет, а ще ти дадат комплект за избелване  - шина /в случая индивидуално изработена/  и гел за избелване и сама ще си правиш процедурата вкъщи.  Peace

Искам да се включа за това избелване за зъби. Проверете точно за какво става дума, защото ако е това със гелчето и уредчето с ултравиолетова светлина...ами 69лв са просто абсурд.
Аз си го купих от ибей, за смешните 3-4 лири. Не върши особена работа, ама аз не съм постоянна, слагам го от време на време, и рядко седя по 10 минути. Ще дам линк, ако е това не давайте 69 лв, а може и да е друго, не знам, ама аз да си кажа  Twisted Evil
http://cgi.ebay.co.uk/TOOTH-WHITENING-SYSTEM-Whiter-Teeth-White- … sh=item2564c11500

ПП. Сега чета по-задълбочено, май става дума за нещо различно  newsm78

# 462
  • София
Домашното избелване включва изработка на индивидуална  силиконова шина + комплект гелове с перокисид.В офертата не е споменато с коя система работят, а е важно.
Иначе цената преди намалението е реална, даже е в ниския диапазон.
Ама зависи колко гелчета дават де.Те по принцип са по 3 в комплект, ако на клиент дават по 1...  Mr. Green
Ще разуча и може и аз да си купя, защото ми трябва нова шина.

# 463
Моми4ета,само на мен ли ми дава за тази оферта,4е трябва да купя минимум 6 ваучера
http://bg.kolektiva.net/sofia/momentalno-premahvane-na-petna-s-p … esto-za-6-lv.html
Колектива прекаляват ве4е  Crossing Arms

# 464
Моми4ета,само на мен ли ми дава за тази оферта,4е трябва да купя минимум 6 ваучера
http://bg.kolektiva.net/sofia/momentalno-premahvane-na-petna-s-p … esto-za-6-lv.html
Колектива прекаляват ве4е  Crossing Arms

В офертата пише максимум 6, къде ти дава минимим?

И нещо смешно, след офертата за гинеколог, не помня от кой сайт, отново една различна оферта за дамите - "Мъж под наем". 3 часа услуги по условията на "Co …  вместо за 45 лв!. Какво ли ще прави тоя човек за 3 часа?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт