Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 659
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,ако има още някой изгорял с офертата за комплекс Кабеи нека ми пише-мисля да ги нападнем и да си търсим правата.То иначе се обезмисля цялата идея за това колективно уж намалено пазаруване.Писна ми да ни правят на маймуни

# 586
някой има ли мнение за тази оферта? http://ofertite.bg/sofia/leten-sushi-set-ot-sushi-express-60-hap … -za-4160lv-0vunfv не сме много на ти със сушито, а ми се струва добра  Rolling Eyes

# 587
някой има ли мнение за тази оферта? http://ofertite.bg/sofia/leten-sushi-set-ot-sushi-express-60-hap … -za-4160lv-0vunfv не сме много на ти със сушито, а ми се струва добра  Rolling Eyes

Вкусно е сушито и е голямо количество, миналия месец имаше същата оферта.  Peace

# 588
  • София
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  ....

Да.

В Дон Вито и аз честичко съм ходила. Ваучери не бих взела.
Пиците им не ми харесват. Между другото, НЕ са постнички, просто... не са ми вкусни, някакъв по-груб им е вкусът. На увехнали салати често съм попадала... Sick
Иначе с обслужването не сме имали никога проблеми - винаги са били мили момичетата, явно е въпрос на късмет. Обслужват бързо.
В интерес на истината, в Дон Вито съм хапвала доста вкуснички манджички от останалата част на менюто им. Откак имах няколко лоши опита с пици, взимам си други неща и никога не съм се разочаровала.Особено препоръчвам едни запечени картофки с шунка и сметана  Peace

# 589

Вкусно е сушито и е голямо количество, миналия месец имаше същата оферта.  Peace

много,много благодаря   bouquet

# 590
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  newsm78 Щото 12лв са ми далеч по-изгодни от 30лв.

Обади се в салона  Wink

На мен май не ми върви с картофите Грингос  Laughing Споделих ви, че миналия път на мен и моята позната ни дадоха по 1/2 картоф. Сега пак със същата позната отиваме и си мислим каква ли ще е този път изненадата с грамажа. Подадохме ваучерите и се загледахме в девойката какво ще сътвори. Тя отвори фурната и извади две тарелки с вече намачкани картофи. Личеше си, че не бяха цели картофи - нещо изпльокано на дъното на тарелката Naughty Поне от салатите не пестяха. В интерес на истината картофа беше много вкусен, но много малко като количество.

Аз все още не мога да разбера защо се пускат оферти от този тип, след като те гледат на криво в случай, че решиш да се възползваш?

# 591
А ти кога ходи в салона с ваучер? И освен фр. маникюр друго правиха ли ти?

Ходих в салона в Неделя в 10 h ми беше часът. Ами то френския беше последното. Иначе преди това ми изпили ноктите, избута ми кожичките и ми ги изряза. И после нанесе основата, и ми направи френски след това. Линиите са прави и изглеждат много добре- много съм доволна! А иначе на краката- кисна ме в една вибрираща ваничка, после ми прави същите стъпки и на краката, но добави и масаж, който беше много приятен. " Цялата процедура трая около час и половина.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:17 от snejana_iankova

# 592
За киното: От колектива ми отговориха, че срокът е 5 юли.
Казаха, че на всеки клиент са изпратили мейл.
Но аз мисля, че е хубаво тези от вас, които няма да ползват ваучерите да си заявят своевременно връщането на парите, за да не "изгорят".

# 593
  • София

На мен май не ми върви с картофите Грингос  Laughing Споделих ви, че миналия път на мен и моята позната ни дадоха по 1/2 картоф. Сега пак със същата позната отиваме и си мислим каква ли ще е този път изненадата с грамажа. Подадохме ваучерите и се загледахме в девойката какво ще сътвори. Тя отвори фурната и извади две тарелки с вече намачкани картофи. Личеше си, че не бяха цели картофи - нещо изпльокано на дъното на тарелката Naughty Поне от салатите не пестяха. В интерес на истината картофа беше много вкусен, но много малко като количество.

Аз все още не мога да разбера защо се пускат оферти от този тип, след като те гледат на криво в случай, че решиш да се възползваш?

Да, Ninia, в края на краищата, това българско печелбарство ще срути целия пазар на колективно пазаруване в България... Защото днес ще сме прецакани ние, утре - други, вдругиден... няма да има кой... България е малка, потреблението не е като в Китай.
Когато няма да има голямо количество клиенти, сайтовете постепенно ще се изпозатворят, ще останат само 2-3, които ще кретат... няма да имат толкова печалби, както сега. Клиентите този път ще правят "кисели физиономии" на отстъпки от 50-90%, колкото и да им се усмихват отсреща... Ще се договарят директни отстъпки между редовния клиент и обекта, който посещава, така всички ще са сигурни в качеството и доброто отношение. Сайтовете за отстъпки сами могат да погребат бизнеса си, ако нещата продължават така.

Затова, хора, не пропускайте да пуснете един рекламационен мейл към сайта, ако не сте доволни от някоя оферта  Peace  Това ще ги накара да отсеят партньорите си, аз мисля така.

Аз не съм имала ужасяващ опит с ваучери досега, но бих дигнала шум до небето, ако това се случи  Laughing Я пък - ваучерът на практика е един вид договор между клиент и търговец, как така някой от тях няма да изпълни условията по него. Все пак, ние, клиентите, предплащаме услугата - именно затова получаваме такава голяма отстъпка. Това не е за подценяване!!!! Един бизнес получава голямо количество 'свежи' пари - не кредит! В никакъв случай такъв бизнес не е на загуба, стига да е продал повече ваучери. Аз съм пресмятала някои сделки. Такива клиенти най-малко те предпазват от фалит по време на криза! Да не говорим, че носят и печалба в доста случаи (особено ресторантите - там, вместо клиент да плати надценка от 300 %и повече, плаща ок. 100% надценка!) Дали обаче тези клиенти ще се върнат отново без ваучери - това няма как да стане, ако се отнасяш към тях като към навлеци.

# 594
  • София
Но аз мисля, че е хубаво тези от вас, които няма да ползват ваучерите да си заявят своевременно връщането на парите, за да не "изгорят".

Определено не са пращали мейл.
Голяма излагация от страна на колектива.

# 595
  • София
Влизам на бързо да споделя впечатления от почивката до Лидо ди Йезоло с ТА Земела. Много добра организация, през целия път с автобуса екскурзоводките обясняваха от къде минаваме, какви забележителности има и т.н. Това за първи път ми се случва и може би затова ми направи много добро впечатление. Във Венеция беше супер, пак по пътя до Венеция ни обясняваха за история, забележителности... Заведоха ни до два острова близо до Венеция - Бурано и Мурано. Много съм доволна Simple Smile Сега сме в Лидо, пясъка по плажа е толкова ситен. Лошото е, че морето днес беше доста бурно заради вятъра и имаше вдигнат червен флаг, но се надявам, че времето ще се оправи за да си изкараме една добра почивка.
Между другото видях реклама на нов сайт - www.promosdelka.com. Пише, че ще стартират със оферти за София, Варна и Стара Загора, изглежда обещаващо.

Супер, а в кой хотел сте? И на база само закуска, или закуска и вечеря ползвате Hug

# 596

Определено не са пращали мейл.
Голяма излагация от страна на колектива.
Сега писах на FB страницата ... да видим какво ще отговорят

# 597
  • София
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  newsm78 Щото 12лв са ми далеч по-изгодни от 30лв.
И мен ме интересува какво се случва с тяхната оферта?  newsm78

и аз искам да знам много!!!

# 598
  • София
Ето Ви поредното доказателство, че ГРАБО са големи мошеници! Преди 2 седмици Ви писах именно за тяхната оферта за Гранд хотел Варна (х-л Лебед), където бяха сложили намаление на УЖ 50% от цената за 2 нощувки на база Ол Инклузив Класик. Бяха написали реална цена 152лв., след лична проверка им сигнализирах, че това не е истина и че това е цената за друга база (Ол инклузив Премиум, а не Ол инклузив Класик!)!!! ...и получих ироничното им отношение и опит да ме направят на глупак, като се опитваха да ме убедят, че се заблуждавам...абсурдно и смехотворно е за какви идиоти ни мислят!!!
Ето Ви сега нова  гореща оферта от самия сайт на Гранд хотел Варна, че току виж тия дни и някой друг "шмекерлив колективен сайт" си преписал сензационно лъжливо намаление като монополист!

http://www.grandhotelvarna.com/special_offers/13/%D0%9F%D1%80%D0 … 8E%D0%BD%D0%B8/bg

Може  пък някоя от Вас да се възползва от тази хубава офертичка! На нас много ни хареса всичко- ходихме от 03 до 5 юни там- с лъжливия ваучер от Грабо (бях го закупила преди да разбера, че всъщност ме лъжат и въпреки това пак ми беше много изгодно де) Simple Smile

# 599
  • София
Влизам на бързо да споделя впечатления от почивката до Лидо ди Йезоло с ТА Земела. Много добра организация, през целия път с автобуса екскурзоводките обясняваха от къде минаваме, какви забележителности има и т.н. Това за първи път ми се случва и може би затова ми направи много добро впечатление. Във Венеция беше супер, пак по пътя до Венеция ни обясняваха за история, забележителности... Заведоха ни до два острова близо до Венеция - Бурано и Мурано. Много съм доволна Simple Smile Сега сме в Лидо, пясъка по плажа е толкова ситен. Лошото е, че морето днес беше доста бурно заради вятъра и имаше вдигнат червен флаг, но се надявам, че времето ще се оправи за да си изкараме една добра почивка.
Между другото видях реклама на нов сайт - www.promosdelka.com. Пише, че ще стартират със оферти за София, Варна и Стара Загора, изглежда обещаващо.
Пожелавам ти весела почивка и още много хубави моменти!Моля те сподели за условията в хотела и храната.Аз ще пътувам през август със същата оферта. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт