Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 646
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета,

някой има ли отзиви за соларно студио Savana? Има много изгодна оферта http://napolovina.com/offer.php?id=203&city_id=1

Мерси за инфото в аванс! Simple Smile

Мисля, че повечето отзиви са положителни по-скоро,но си погледни по-назад Simple Smile
Аз съм след 3 процедури горна устна + брадичка,но още нямам кой знае какъв резултат.Имам още 3 процедури да правя..
От 13.07 ще излизат отпуска, но забравих до кога..

# 616
  • София
dessista, аз ходя в студио Савана  в Борово - на процедури с ваучери. Няма да спра да ги хваля, поне засега!  Peace Там целият екип е млад и мнооого възпитан. От качеството на работа също съм доволна, както и от реалната информация, която ми дават. (шот' аз много питам  Mr. Green
Момичето, което там прави епилация е голямо слънце и определено има опит. Внимателна е и пуска голямо количество импулси.

Последният път, когато ходих, тя ми каза: "Скоро ще пускаме и много изгодни ваучери за цели крака и ръце, да знаеш"  Питам я: "  #Crazy Ама как ще се справите с толкова много клиенти - виждам, че имате страшно количество оферти за какви ли не процедури!?!" (защото мънинко е студиото, де)
А тя се засмя много сладко и каза: "Няма страшно, аз работя денонощно!"

radi86, и аз правя горна устна, също имам 3 процедури. Резултатът, който виждам, е малък. Но още когато купувах ваучерите се поинтересувах и ми казаха, че горна устна се влияе най-трудно - заради светлите косъмчета. Затова си взех 9 ваучера, пък ще видим. Но правя там и други процедури за епилация и определено съм доволна от резултата, който виждам  Peace

# 617
  • София
Ето отговора на колектива на мейла, в който заявих връщане на парите:

"Говорили сме с доставчика на услугата и ще можеш да
си полсваш ваучера до септември. Срока на ваучера не трябва да те
притеснява, защото те ще те приемат. Ако все пак искаш ние ще ти върнем
парите."

Люлин, на теб кога ти казаха, че срокът е до 05.07.?

А ето и на мен какво са отговорили
Здравей,
имаше техническа грешка от наша страна и се наложи да променим
сроковете, но в последствие пради големия интерес на сделката решихме да
върнем срока на валидност до 14,09. Във ваучера ти срока не е оправен,
защото обновявахме нашата платформа и някои неща не са се коригирали.
Въпреки това ти ще можеш да го използваш до 14,09 и няма за какво да се
притесняваш. Доставчика на услугата знае за тази ситуация и ще приеме
твоя ваучер.

Поздрави,
Колектива

Сега се чудя дали да им се доверя или да си искам парите обратно

# 618
  • София
Леле, голямо мазало е станало с тоя колектив  ooooh!
И защо ви пишат на "ти", а не на "Вие"?  newsm78

# 619
  • в 1001-та нощ
kashmir  - мерси - не стоплих, че дермосоник е самата процедура - ще потърся инфо за нея  Peace

# 620

парите."

Здравей,
твоя ваучер.

Поздрави,
Колектива

Ще се радваме, ако ни се довериш, защото смятаме, че заслужаваме доверие.

# 621
  • София / Перник
Sandalka, много благодаря за информацията! Сега се чудя колко ваучера да си взема... Simple Smile

# 622
Здравейте дами,
ваучерите закупени до 12 юни, които са валидни от 14-ти юни имат краен срок до 14 септември.
Това е абсолютно сигурно, защото лично оставих в киното списък с всички ваучери и получих уверението на управителя на Синеплекс, че всички негови служители ще се запознаят със сроковете на валидност. На самия списък лично съм написала ваучерите от коя сделка до кога важат.
Не мога да си обясня каква е причината да получите такъв отговор. Но със сигурност няма да си "отнесете" нищо като потребители.
Причината, за да не можете да влезете през линка на сделката е, че след миграцията ни на нова платформа все още има известни затруднения при достъпа до някои сделки.
Колите и Хари Потър няма да могат да се гледат само на предпремиерните прожекции, което си е зададено като условие на самото предложение. След това вече няма причина да не може да го гледате.
Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, пишете ми на ЛС.

Това с Платформите взе да става много модерно.

Според мен не е никакъв проблем да ни пуснете коректни ваучери в Платформата с отбелязана дата м.09.2011 г., а не ние да се излагаме в киното и да се обясняваме с всеки един служител на смяна, как м. юли означава м. септември.

Благодаря!

# 623
Здравейте момичета,

някой има ли отзиви за соларно студио Savana? Има много изгодна оферта http://napolovina.com/offer.php?id=203&city_id=1

Спестяват се 90%? Не е ли съмнителна тая оферта, прекалено евтино ми се струва, работата на цели крака е поне час. Че и неограничен брой дават. Чудя се дали да си купя ваучери.

# 624
  • София

парите."

Здравей,
твоя ваучер.

Поздрави,
Колектива

Ами трудно ми е. Защо не отразите тази дата и в профилът ми. А и в събота като спорих на касата с момичетата от киното и уверението им, че независимо какво пише на ваучера той ще е валиден до 5.07, а и като добавя факта, че сте променили срокът в сайта без да ме уведомите (при положение че имам закупен ваучер и  след това е възникнала промяната) ми се струва меко казано непрофесионално, неетично и некоректно.
Сега каква ми е гаранцията, че като реша да заведа детето си на Хари Потър, няма да се окаже че ваучерите са ми невалидни и вече съм изпуснала срока да ги върна за да ми въстановите сумата по тях, отделно ще разочаровам и детето си.
Да не говориме че сума ти приятелки си взеха ваучери за да ходят децата заедно на кино, сега смятам ПОНЕ АЗ да им звънна да ги предупредя за тази промяна, защото не всички хора ползващи услугите на вашият саит четат тук.
Ужасно съм раочарована от недоразумението и не виждам смисъл повече да се варвам в такива приключения с пазаруване на ваучери.

# 625
  • Перник
аз да попитам за часовниците ice-watch,някой взимал ли си е ?

# 626
Здравейте момичета,

Спестяват се 90%? Не е ли съмнителна тая оферта, прекалено евтино ми се струва, работата на цели крака е поне час. Че и неограничен брой дават. Чудя се дали да си купя ваучери.

Те си преценяват за отстъпката..450лв. ми звучат доста по-съмнително:)) За съжаление дори и на тази цена не мога в момента да си позволя няколко ваучера...ако имах как нямаше да се замислям Simple Smile

# 627
  • Някъде на път....
Ох, много се изкушавам за един Апаратен СПА педикюр ‘Шоколад’ за 15 лв. вместо за 80 лв. от бюти салон ‘Бона Деа’...... Rolling Eyes
Ама пък с тия отрицателни отзиви за Бона Деа.....чудя се....  Thinking

# 628

парите."

Здравей,
твоя ваучер.

Поздрави,
Колектива

Ами трудно ми е. Защо не отразите тази дата и в профилът ми. А и в събота като спорих на касата с момичетата от киното и уверението им, че независимо какво пише на ваучера той ще е валиден до 5.07, а и като добавя факта, че сте променили срокът в сайта без да ме уведомите (при положение че имам закупен ваучер и  след това е възникнала промяната) ми се струва меко казано непрофесионално, неетично и некоректно.
Сега каква ми е гаранцията, че като реша да заведа детето си на Хари Потър, няма да се окаже че ваучерите са ми невалидни и вече съм изпуснала срока да ги върна за да ми въстановите сумата по тях, отделно ще разочаровам и детето си.
Да не говориме че сума ти приятелки си взеха ваучери за да ходят децата заедно на кино, сега смятам ПОНЕ АЗ да им звънна да ги предупредя за тази промяна, защото не всички хора ползващи услугите на вашият саит четат тук.
Ужасно съм раочарована от недоразумението и не виждам смисъл повече да се варвам в такива приключения с пазаруване на ваучери.
Отразили сме го в условията на сделката веднага след като предоговорирахме условието ваучерите да важат до 14 септември.
Колкото и трудно да бъде понякога да се вярва, но техническите проблеми не винаги могат да бъдат решени бързо. Задачата е е спусната към нашите дивелопъри и чакаме да го отразят. Вероятно заради миграцията промяната не се отразява в профилите и писмата с линк за ваучерите.

# 629
Искам да ви питам дали някой като мен си е купил от Задружно ваучери за екскурзията Родопска приказка, която не се състоя и дали има проблем с връщането на парите?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт