Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, мерси за отзивите за Дермосоника в Бона Деа, макар че съвсем ме объркахте.  Laughing Hug И отново да попитам - изтрит ли е поста с офертите за Бона Деа и съответно банковата им сметка, че не го откривам?  newsm78 Щото 12лв са ми далеч по-изгодни от 30лв.

Не го откриваш, защото на следващия ден поста, както и всички коментари по него бяха затрити. За причините мога само да правя догадки.  Tired

За мен си беше жестоко огорчение, защото хвърлих много старание и добра воля в това. Понеже явно съм криво разбрана/оценена, съм и твърдо решила да се въздържам повече от публикации тук. Все пак, ако се интересуваш, пиши ми на ЛС, за да дам детайли. Simple Smile

# 661
Искам да ви питам дали някой като мен си е купил от Задружно ваучери за екскурзията Родопска приказка, която не се състоя и дали има проблем с връщането на парите?  Crossing Arms

Аз имах за Родопската приказка, но няколко пъти не се събира група. "Задружно" обещаха да ми върнат парите, но понеже вече са платили на организаторите, трябва първо да си ги получат от тях. Дадоха ми срок една седмица. ако до петък ги няма - ще хвърчи перушина!  Crossing Arms
същата история и при мен...
само че аз съм платила на задружно и не ме интересува те как ще се оправят с техния партньор
след като не са ми предоставили услугата, за която съм платила си искам парите обратно и то в кратък срок
на мен също ми казаха до края на седмицата, но ако ги няма директно ще звънна в комисията за защита на потребителите
един банков трансфер, дори да премине през три банки, не отнема повече от два дни
щом могат да вземат пари, трябва да могат и да ги връщат нали така  #Cussing out

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 07:26 от anbibian

# 662
  • в 1001-та нощ
Мahidevran   Hug не се огорчавай, всички оценихме усилията ти и желанието да си полезна  Hug

тук правилата са такива и е неуместна реклама

надявам се да допуснат - ако офертата е качена някъде - да остане ан 1 страница в 1 пост, като линк; защото там се рекламират сайтоете, а тов ае нещо подобно  newsm78

# 663
Пак оферта на Cineplex-a http://grupo.bg/bg_BG/софия/билет+за+кино+и+400ml+наливна+кола+от++cineplex++пица+до+10+лв+от+ресторант++fancy+само+за+999/284, но вече не бих си взела ваучер. Crossing Arms И без това там никога не ние харесвало киното, може да си задържат промоциите. Stop

# 664
Здравейте момичета. Чета ви редовно, и много често получавам необходимата ми информация. Използвала съм доста ваучери за какво ли не и да чукна на дърво, не съм останала разочарована до сега. Последния беше вчера в салона Дарлин за 4 подстригвания, ами всичките подстригани останаха доволни, но салончето е малко, тип гаражно и за козметичката нищо не мога да кажа. Намерих в един руски сайт много ценна информация за козметичните процедури през лятото, поне за мен беше така,надявам се и на вас ще е полезна. Между другото има и интересна информация за различни видове епилация    bouquet   http://www.jv.ru/blog/entry/25840

# 665
  • София
Понеже явно съм криво разбрана/оценена

Не е лично срещу теб, а срещу Бона Деа и това, че са разчитали на безплатна реклама, каквато тук от години не се търпи обаче (нищо, че тая оферта малко или много идва след молби от форума). Иначе ми е ясно колко ти е досадно предвид хвърления труд.

Цитат
, съм и твърдо решила да се въздържам повече от публикации тук.

Сакън, недей, хубава работа...

# 666
Мahidevran, наистина ли само на догадки го караш? Та това тук по принцип е една огромна тема-реклама. Нормално е чистата такава да бъде трита.

Някой да има мнение за " СПА терапията за коса “Маракеш разул" в Бона Деа".

# 667
Има ли някой, който да е взимал ваучер от limonite.eu? Питам, защото са ми малко съмнителни тези малки сайтчета.

# 668
Забравих да подчертая, че не го рекламирам.

# 669
  • София
[
Цитат
, съм и твърдо решила да се въздържам повече от публикации тук.

Сакън, недей, хубава работа...
[/quote]

Peace Peace

# 670
  • София
Има ли някой, който да е взимал ваучер от limonite.eu? Питам, защото са ми малко съмнителни тези малки сайтчета.

tania, аз веднъж си купих оферта от 'малък' сайт, е, не точно лимоните, но подобен  Laughing
То и моя си беше вината, че не бях погледнала, но се оказа, че не пишеше срока на валидност на ваучера, видях това чак след като си го получих и се шокирах от краткия срок - до края на месеца!  #Crazy Писах им и в коментарите, и по мейл - отговор никакъв...
За сметка на това пък съм доста доволна от услугата, която получих. Взех я хипер изгодно като цена, а качеството си беше страхотно, отношението на хората - също  Peace

Та така малко ми се поизпариха лошите първоначални впечатления. Затова пък след това чета всяка запетайка по офертите  Mr. Green  Гледам, че в лимоните има срок за крайна дата... но пак - четете внимателно  Hug

# 671
  • София
Aisha, не оспорвам казаното от теб, просто изясних какво влиза и какво не в процедурата, за да няма недоразумения.  Peace
Ако пак пуснат ваучери за тези рибки в Слатина с радост ще отида за да сравня и аз салоните Simple Smile Иначе аз бях изключително доволна от момичетата в Студио Нова, даже се смяха заедно с мен на реакциите на приятелката ми  Mr. Green
wily, ужасно! В офертата никъде не видях да е опоменат максималната продължителност на процедурите. Ако бях на твое място бих сигнализирала в сайта за КП и бих отишла да се разправям в салона.

# 672
Аз пък да подсетя сайтовете, че ще се ходи на море.
Проявете малко фантазия и инициатива, дайте хубави оферти за отпуските!
Нямам предвид настаняване, а различни забавления и развлечения.  bouquet

# 673
  • София
Аз пък да подсетя сайтовете, че ще се ходи на море.
Проявете малко фантазия и инициатива, дайте хубави оферти за отпуските!
Нямам предвид настаняване, а различни забавления и развлечения.  bouquet

И аз ще чакам!

# 674
Има ли някой впечатления от СПА педикюра в BELIZE?
Интересно ми е дали съвпадат с моите  Thinking

Че е педикюр, педикюр е, ама кое му беше СПА-то не знам Whistling
Иначе девойката беше много мила. Салонът е приятен. Но услугата не беше на особено ниво  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт