На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета Wink Влизам да ви попитам,че нещо са ни нападнали мравки ...можете ли да ми кажете някакво ефикасно средство #Cussing out Хубав ден ви желая....... Hug

Фронтлайн, ма е много скъп  Tired Иначе аз ги трепя с Биокил, към 10лв  е в аптеките. Успех!

Тани, честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет!

Леле, момичета, ужас! Значи това си е нормално за тук.
Ами да, ужасно е. Децата ни играят във фасове. Техните също,
но явно не им пука.
Бобче, да, за къмпинг Градина на Черноморец.
Не знам къде е тази база, но е много застроено.
Дори и на Сокиня е вече с хотели.

Олелееее  ooooh! като малка така обичах южното черноморие, детството ми е минало в спортни лагери на Равда. А сега има 5 линии с хотели там и няма кьораво бунгало. в Последните 4 години ходиме на Иракли, там само бетонните основи на ония тъпнари Баневи стоят, чакат ги да им станат саркофази  hahaha
Но миналото лято имаше много хора, дошли от Слънчев бряг - казаха, че там е ужас, били правостоящи на плажа, толкова много народ имало...  Хареса ми на мен в Ахтопол - запазила се е атмосферата на малкия град и хората с неголеми възможности и претенции, които ходят с карта на почивка. Дано скоро не им оправят пътя до града, за да се ограничава, доколкото е възможно, потока от туристи натам.

Казвате мръсно било по градинките... ние нали сме в къща, аз за това си седя вкъщи и не ходя много по паркове и градинки. нещо се изнежих и мръсотията ми идва в повече  Tired

# 481
Колко често правите секс? Очакваме коментари в поста Smile
Хванах паяжина    - 7 (9.7%)
Веднъж на няколко месеца    - 3 (4.2%)
Веднъж в месеца    - 0 (0%)
Два пъти в месеца    - 8 (11.1%)
Три пъти в месеца    - 5 (6.9%)
Веднъж седмично    - 17 (23.6%)
Два пъти седмично    - 11 (15.3%)
Три пъти седмично    - 4 (5.6%)
По-често от три пъти в седмицата (посочете колко)    - 5 (6.9%)
Винаги когато децата разрешат и половинката е будна    - 12 (16.7%)
   Изтрий глас
Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата
Общ брой гласове: 72

# 482
Днес си изкарахме супер! Party Party Запознах се с мама Илка и бебе Йоси Heart Eyes . Страхотни са и двамата Hug . Йоси много сладко и кротко бебе Laughing .

Хайде, да напомня, утре в 11ч. на езерото Ариана, на чешмичките след батута.

На мен на северното черноморие ми е много хубаво, но и тази година ще пропуснем Cry . Дано догодина да ме огрее Praynig

Цвети, честита годишнина! Бъдете дълги години влюбени, да се обичате както в деня на сватбата и да слушате много детски смях!

# 483
Добре,кажете ми какво е това имаме само темп.,едната лекарка ми казва леко зачервена сливица,педиатърката-не мога да преценя какво му е,но най-вероятно вирусна инфекция,а може и зъби да са #Cussing out е как така незнае.Изписа ми едни капки,имуностимулатори и при темп да давам Панадол,ако до утре има темп почваме антибиотик Tired.Иначе детенце си е добре,играе,дивее,не кашля.
 bubolechence,това е ужасно,което разправяш,как може този родител да си мълчи ooooh!
Ние май ще ходим на море,но не е сигурно и не смея да се радвам още Hug

# 484
Bobinka, ние минахме през това - съвсеееем леко зачервено гърло и яка температура. Вирусно беше (според нашата педиатърка). Аз започнах с хомеопатии и антибиотик не съм давала. Темп. мина за 4 дни.
Цвети, айде моля ти се. Съвсем са ти наред габаритите като за майка кърмачка. Hug
Черноморието - да, не е това, което беше.. Tired

# 485
  • Stavanger,Norway/ Varna
bobinka 85 не бързайте с антибиотика. Мила беше така, 3, 4 дни с висока температура и после изведнъж спадна и изби розеолата. Доки и той видя червено гърло, но се оказа обрив от розеолата по гърлото, а не възпаление. Те, кръв взеха ли му да видят възпаление има ли в организма. На Мила кръвта показваше липса на такова и затова изчакахме с антибиотика и добре, че го направихме  Peace

# 486
Честити месечинки!  bouquet
Цвети,честита годишнина!  bouquet
Тани, честит рожден ден!  bouquet

Мила, наистина го има това нещо - един хора замърсяват и не им пука, други и да се опитват - еми не става! ooooh!

Бобче, аа ясно, все пак имате някаква защита. Жалко че такава дикриминация казваш има, но пък от друга страна, в столицата може да ви е по-хубаво. Hug

Хайли, защо се чудят лекарите?? Какво казва хирургът, голяма ли е хернията?  Rolling Eyes

# 487
Момичета, някой има ли информация за Мириамс, какво ли става с малкия, не се е вясвала и взех да се притеснявам. Дано са добре  Praynig

# 488
Хайли, защо се чудят лекарите?? Какво казва хирургът, голяма ли е хернията?  Rolling Eyes

Ами то всичко идва от стафилококите. Аз не исках даже да захранвам преди операцията, но като стана така с коките, а нали глутена трябва да се дава системно, без прекъсване.. Пууу, изпуши ми главата от схеми и системи Crazy . Иначе, хернията не е голяма сама по себе си, колкото да си вкарам върха на кутрето, обаче си е опасно, защото като се напъва да става изскача, а и не трябва да плаче изобщо! А само като си помисля, че ще е под пълна упойка... Ох, дано по-бързо да мине, че ще ми побелее косата ooooh! Tired

Момичета, някой има ли информация за Мириамс, какво ли става с малкия, не се е вясвала и взех да се притеснявам. Дано са добре  Praynig
Ами, никъде не е писала... И аз много се притеснявам вече Confused Rolling Eyes

# 489
сега й писах във фейса, дано отговори. Някой няма ли телефон- Роси  newsm78. Нали много мами си пращаха номерата при размяната на подаръците  Thinking

# 490
Един човек хванал златната рибка: - Искам малък бизнес, къща и кола. - Какво избираш - на кредит или на лизинг? - А ти какво избираш - тиган или фритюрник?

# 491
  Краси  Joy!
 Ей момичета така ме е яд,че пак немога да се присъединя към срещите ви  Sad,ама все за нещо и нанякъде тичам!Чуствам се доста изморена вече!В понеделник влачих чаветата в центъра да направят проба на Цвети за БЦЖ-то,че нали няма белег.Шашнахме ги там,викат ама всичките ли са твои  hahaha,пък Алек им вика:"Ааааа тя мама ще роди сега и едно момченце!" Shocked Жената се опули,вика бременна ли си!Боже как съм се смяла,викам :Ааааа не,то само това оставаше!
 Днес на консултация,та 8кг без 80 грамчета и 67см.Ми то хич неще да яде мойто Цветенце,как ще качи повече  ooooh!!
  Тани,честит рожден ден!Много щастие ти желая!
  Бобче,дано всяко зло да е за добро и да си намерите страхотна квартира!А в нея ти пожелавам да сте си 4-та всички заедно!
  То и аз израснах в Китен като малка,ама сега няма нищо общо с някога!Тогава знаех всяка уличка,познавах местните....Алек заминава в неделя на лагер там,дано си изкара добре и няма проблеми.
  А по въпросите на Смехи да споделя челния си сблъсък с мойте деца  hahaha!Та няма едно с едно еднакво дете.Алек ми беше добричък и се водеше лесно с хитринки.При Весела нищо не минава,ще ме довърши туй дете, хитра е като стадо лисици!С играчки не играе,само разхвърля и после не прибира.Пробвах да и обяснявам,че мама ще помага и двете заедно ще ги съберем...... накрая само аз прибирам,тя се отнесла за секунди нанякъде.Заплаших,че ги изхвърлям и никога повече няма да ги види - ми никакъв проблем,скрих ги,забрави за тях,даже не забеляза кога съм ги върнала  ooooh!.Та вече според настроението и или събирам с нея или заплашвам с друго на което държи,като няма да ти купя сладолед днес.Яд ме е да използвам такива методи,ама тя е голяма лисичка и само седи и ми гледа сеира.А дете с преспиване в нас не е идвало,но филми разрешавам на Алек понякога да гледа въпреки късния час,иначе си има час за лягане и ме слуша.Весела не се впечатлява от филми,хич не гледа,та още незнам.
  Това е засега,че станах досадна  Mr. Green!

# 492
Дано всичко е наред с Мириамс! Praynig

Бобинка, одеве забравих да напиша- голямото ми дете беше така с температура и нищо нищо друго, значи и друг път се е случвало като бебе, сега е вече по-голяма, но тук изследват урината, за да се изключи евентуално пикочна инфекция, която няма други симптоми освен висока много висока температура, която не спада. Не искам да те плаша или нещо такова, но според мен поне една урина или кръвни както при Бобчето трябват! Да се оправяте! Hug

Съни, какво пък как реагират някои като ощипани!  Whistling Ми ако искаш и 5 ще родиш, все едно им влизат в работата... Twisted Evil

# 493
хихи, Съни, Алек е много готин! ами какво ще каже детето, то лесно ли е да живееш с 3 жени  Hug а за Цветенцето - аз се чудих, защо си поръчала боди за кърмачета за 68 см, а то ще й стане, душичка! килата са й супер, Мая беше точно 8 кила на 8 месеца!

И аз се чудя какво става с Мириамс  Praynig

а къде е заглавието за тема, което предложи Зарат - за плацикащото се октомврийско дете Wink

# 494
 пък Алек им вика:"Ааааа тя мама ще роди сега и едно момченце!" Shocked
Joy Joy Joy hahaha А, така! хахахаха

хайде още един виц и отивам да спя, че ей сега ще стане 5ч - време за мляко Laughing

Имало една двойка съпрузи, женени от 20 години. Всеки път, когато правели любов, съпругът настоявал да е на загасено осветление. След 20 години съпругата решила, че това е просто смешно. Решила да го отучи от тази луда привичка. Така че, една нощ, в разгара на див, шумен и романтичен секс, тя включила осветлението. Погледнала надолу и видяла, че съпругът й държи управлявано от батерии устройство за удоволствия...вибратор! Приятен, прекрасен и по-голям от истински. Тя напълно побесняла. "Ти, импотентно копеле", закрещяла му тя, "Как можа да ме лъжеш през всичките тези години? По-добре веднага ми обясни поведението си!"
Съпругът й я погледнал право в очите и казал спокойно: "Ще обясня за играчката...ти ми обясни за децата."

Общи условия

Активация на акаунт