Влизам да ви попитам,че нещо са ни нападнали мравки ...можете ли да ми кажете някакво ефикасно средство
Хубав ден ви желая.......
Иначе аз ги трепя с Биокил, към 10лв е в аптеките. Успех!
като малка така обичах южното черноморие, детството ми е минало в спортни лагери на Равда. А сега има 5 линии с хотели там и няма кьораво бунгало. в Последните 4 години ходиме на Иракли, там само бетонните основи на ония тъпнари Баневи стоят, чакат ги да им станат саркофази
Запознах се с мама Илка и бебе Йоси
. Страхотни са и двамата
. Йоси много сладко и кротко бебе
. Дано догодина да ме огрее 
е как така незнае.Изписа ми едни капки,имуностимулатори и при темп да давам Панадол,ако до утре има темп почваме антибиотик
.Иначе детенце си е добре,играе,дивее,не кашля.

. Иначе, хернията не е голяма сама по себе си, колкото да си вкарам върха на кутрето, обаче си е опасно, защото като се напъва да става изскача, а и не трябва да плаче изобщо! А само като си помисля, че ще е под пълна упойка... Ох, дано по-бързо да мине, че ще ми побелее косата

!
,ама все за нещо и нанякъде тичам!Чуствам се доста изморена вече!В понеделник влачих чаветата в центъра да направят проба на Цвети за БЦЖ-то,че нали няма белег.Шашнахме ги там,викат ама всичките ли са твои
,пък Алек им вика:"Ааааа тя мама ще роди сега и едно момченце!"
!
!Та няма едно с едно еднакво дете.Алек ми беше добричък и се водеше лесно с хитринки.При Весела нищо не минава,ще ме довърши туй дете, хитра е като стадо лисици!С играчки не играе,само разхвърля и после не прибира.Пробвах да и обяснявам,че мама ще помага и двете заедно ще ги съберем...... накрая само аз прибирам,тя се отнесла за секунди нанякъде.Заплаших,че ги изхвърлям и никога повече няма да ги види - ми никакъв проблем,скрих ги,забрави за тях,даже не забеляза кога съм ги върнала
.Та вече според настроението и или събирам с нея или заплашвам с друго на което държи,като няма да ти купя сладолед днес.Яд ме е да използвам такива методи,ама тя е голяма лисичка и само седи и ми гледа сеира.А дете с преспиване в нас не е идвало,но филми разрешавам на Алек понякога да гледа въпреки късния час,иначе си има час за лягане и ме слуша.Весела не се впечатлява от филми,хич не гледа,та още незнам.

Ми ако искаш и 5 ще родиш, все едно им влизат в работата...
а за Цветенцето - аз се чудих, защо си поръчала боди за кърмачета за 68 см, а то ще й стане, душичка! килата са й супер, Мая беше точно 8 кила на 8 месеца!
А, така! хахахахаПрепоръчани теми