На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 246
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Напомням, че обновявам снимките на първа страница. Снимките качете моля ТУК

# 511
Привет!Нещо много ни е пусто тук днес забелязвам! Но явно много са почиващите и затова! Нищо ь важното е да си изкарат добре, да се заредят с положителни емоции и да предадат такива и на нас тук!
Честит рожден ден на Облачето! Желая много здраве, хубави мигове и щастие с любимите хора!
Честито и на Вачето! Да са здравички и да се наслаждават оттук нататък една на друга!
Ние днес бяхме на консултация - вече сме 69 см и 8 кг.
Времето е прекрасно - само за плажуване...Е и това ще стане-уикенда е на разположение за нас, а за тези надалеко-цяло лято!
Хайде оставям ви и желая лека и спокойна нощ! Hug
P.S. Lady и аз добавих! Peace

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 22:10 от p0liglot

# 512
Честита принцеса, Ваче! Да е жива и здрава! Дано влезе да прочете колко й се радваме тук! Grinning

# 513
  • Бургас / Св. Влас
Здравейте момичета,
мнооооооооооого се радвам за Vache!!Да е жива и здрава малката принцеска:))))))))))

Мириамс радвам се,че не сте в болницата вече.Дано не се повтаря,морето не го мисли, няма да избяга Hug

Да се похваля,че Ева е с обички от днес.Малко плака,но на ваксина плаче повече.Докато излезем от кабинета и беше забравила.Благодаря ти Пашик   bouquet,останах много доволна от лекарката,много внимателна жена и всичко обясни.

Орхидейката нали са на Влас,но не сме се видяли все още.Писа ми,че я боли гърло и не иска да рискува и сега ги чакам да се обадят.Ще си направим снимки от мини срещата и ще ви ги покажем.

Лека нощ на всички.

# 514
  • Русе
Здравейте момичета
Честити месечинки днес Hug
Честита принцеска на Ваче да е жива и здрава и много да радва мама и тате  bouquet
Честити обички на малката Ева Hug
Честит рожден ден на Облачето  Hug
Качих снимка в албумчето на малката бела Бобо Mr. Green
Ами това е за сега лека вечер и от нас Hug
Ах морето Mr. Green как го обичам и го чакам дано само да има парички ,че и малкия да му се порадва а каквато е жабка сигурно с рев ще го вадим от водата

# 515
  • Сливен
честит рожден ден на тани на патеричка,много здраве,любов и късмет   bouquet
tzzzvety честита годишнина с малко закъснение,желая ти още дълги години заедно,изпълнени с любов,разбирателство и страст
честит рожден ден на облачето,да си много обичана,желана и винаги разбирана
честито бебче на ваче,да и е живо и здраво ,и много да ги радва
след толкова много препоръки за фирми за хранителните продукти останах с впечатление,че всичко  българско е супер  Joy както руската приказка " на вкус и на цвет ,товарищи нет "  Crazy
лина браво за мерките  smile3501
Дени беше 9200 като влязохме в болницата,но е забележимо отслабнал  Cry само да ми е здравичък  Praynig
полиглот бързо оправяне на баткото  Hug
нина браво на Лидия,с тези см е за манекенка  Hug
гледам за секс си приказвате  Crazy,изтървала съм,ама няма и много какво да кажа  Embarassed ,този месец не помня дали имам сефте  ooooh!
бобче хайде да ви е честито второто зъбче
брасто честито зъбче и на вас
над честит докИмент  Crazy и направо ме уби с тези 9 зъба,хайде да са бели и здрави и всичките да излязат безпроблемно
rorrrи ние сме губили любимец,трудно е  Hug
смехи гледам че вече си коментирала,за това само ще кажа,че като не ги прибираше ги хвърлях (изваждаше всичко и винаги имаше малки нещица,които да настъпиш) Embarassed и така се научи много бързо
за гледането на ТВ и лягането- големият ми син винаги е имал час за лягане - 9 часа,но не е спало никое дете в нас,(с тези вечни ремонти и местене )за да мога да мога да отговоря
барбалетка честито християнче  Hug
за памперсите - отдавна съм на либеро,всичките видове ,които пробвах на Памперс (бял,жълт и зелен) бяха провал
красе тези вицове ми развеселиха деня  Hug
позитив,полиглот страхотни резултати и при вас,браво
Marvelous честити обички на ева,да ги носи със здраве  Hug
и аз качих снимчица
благодаря на всички за загрижеността  Hug обичам ви всичките   love001 newsm51

# 516
Тани, честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет!
Облаче  Hug newsm59
И ние имахме температура за един ден, не спадаше, вечерта отидохме на лекар - светло розово гърло. Изписа ни нурофен на 8ч и шуслерови соли-3 и 4 по 3т на ден. На другият ден нямаше помен от температурата, но 3 дни пи нурофен, а солите трябва 3 месеца по 2т от всяко.
Момичета вие давали ли сте такива соли?  Аз за първи път се сблъсквам.
И аз да се оплача, днес свекъра пиян даде на Ани голямо парче студена диня, та сега ме е страх да не се разболее отново. Динята била в хладилника-на тръни съм.  Cry

# 517
  • Сливен
не съм чувала за тези соли,но сега и не ми се търси
дано нищо му няма на Ани  Hug Praynig
Дени 3 дни поддържаше висока Т ,с разтройство ,което не се повлияваше от нищо а направо си беше вода и хапваше по 50-60 гр ако пожелаеше ,много се бях притеснила и си поплаках в болницата  Embarassed ,добре че пиеше вода по половин литър на ден

# 518
Момичета вие давали ли сте такива соли?  Аз за първи път се сблъсквам.

Тъкмо щях да питам какви са тези соли... Не пита ли доки? Дано нямате проблеми с динята... Hug

Миме, ама какво му е било на Дени, че така и не разбрах? Някакво вирусче ли, какво? Ох, дано няма повече!!! Радвайте се един на друг и дано не преживявате повече подобно нещо! Hug Уф, прочетох.... Hug Миличката!

Марвелъс, честити обечки! Със здраве да си ги носи прекрасната бебка!

Честита принцеска на Ваче!

Айде и един виц за лека нощ, моят любим Blush

Един мъж се прибира мъртво пиян вкъщи, а на сутринта се събужда целият в кръв, пребит, всичко го боли, абе драма!
-Жена, какво е станало с мен???
-Прибираш се ни жив, ни умрял, повърна пред вратата, после ритна вратата, разби я. Преживях го, изчистих, оправих. После падна на пода в коридора и пак повърна, и това го преживях. Влезе в спалнята, започна да търсиш любовника ми, който аз нямам! Преобърна цялата спалня, събори гардероба, счупи стъклото на прозореца... И това го преживях - оправих бъркотията, вдигнах гардероба, събрах стъклата... Но когато влезе в кухнята, изсра се на масата, набоде го с клечки за зъби и каза "Те тоз таралеж вече ще живее тук", просто не издържах...
 Joy Joy Joy

Спокойна нощ!

# 519
Здравейте
Сега успях да ви чета  ooooh! днес голямо търчане падна.
Честит рожден  ден на Облачето   bouquet
Честити обички на принцеската на Марвелъс  Hug
Ваче честита малка сладка бебка да ви е жива и здрава.   Hug
Ох днес ходих да запазвам дата за кръщене на малкия , че нали е за 14-ти август и ще има наплив за сватби и кръщенета, после ходих да подавам документи  за ясла , та ще видим дали ще се класираме. Дано от догодина да  ни приемат  Praynig
Лейди и аз качих преди малко   bouquet Hug

# 520
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли Joy, откъде ги вадиш  Laughing

Мириамс, не е второ, а трето и четвърто  Mr. Green

До съгражданките  Mr. Green, някой да е чувал да се продава сгъваема кошарка, трябва ми спешно да си купя една, да е втора ръка или ако някой знае да се продават някъде на промоция нови. Май имало и оказион бебешки в града някъде  newsm78

# 521
  • София
Благодаря за приятната разходка днес на hailie, anik и skorpion4eto    bouquet Марти беше в компанията на трима чаровни бандитковци!  Party
И благодаря за вкусния обяд на piseto, най-вече за десертчето...мммм...още утре ще пробвам да го направя в къщи!  chef А пък Бубето е невероятно сладурче! Heart Eyes
За нас беше ден само за разходки! След борисовата, реших, че не ми се катери в час пик по автобусите, минахме през ДМ и книжарницата в подлеза на софийския, и после отидох в офиса при колегите ми, да ги почерпя с биричка и безалкохолни по случай топлия ден  Laughing, откъдето ни прибра таткото и отидохме направо да се видим с едни приятели в Лъчони в Младост, и така откарахме до 22 и нещо ooooh!, а сме излезли в 11 сутринта от нас  Laughing Mr. Green хаймани с хайманите!  Mr. Green но ми хареса  Whistling
Саманта, нали ти имаше проблеми със синузита преди дни? Или се бъркам?!?! Ей, от тогава (ама то мина доста време Blush) се опитвам да си спомня как се казваше едно лЮкарство, дето оправи мъжа ми преди време ... ей, на - сетих се - Геломиртол, откакто го пи, повече не е имал проблеми със синузита Peace
мириамсPraynig дано стоите вече далече от болници и подобни! Praynig

# 522
  • Сливен
честити месечинки на НИК ТЕЙЛЪР на Flyfffy,МИТКО на K.mincheva и АЛЕКСАНДРА на Slb83
нека растат много здравички,а всичко останало мама и татко ще се опитат да им го осигурят.много игри и изпълнени със смях домове

бобче  Embarassed ,пак не съм разбрала
красе направо ме разби  Joy
дени беше с някаква чревна инфекция,вирус,доста дечица имаше  Sad
марвина  Hug

# 523
Честити месечинковци! Да са живи и здрави! И много да радват всички свои близки!

Радвам се, че вицовете ви харесват. Обожавам вицове и сега съм в период на припомняне любимото ми занимание от преди време Party

# 524
Хейли Joy, откъде ги вадиш  Laughing

Мириамс, не е второ, а трето и четвърто  Mr. Green

До съгражданките  Mr. Green, някой да е чувал да се продава сгъваема кошарка, трябва ми спешно да си купя една, да е втора ръка или ако някой знае да се продават някъде на промоция нови. Май имало и оказион бебешки в града някъде  newsm78

Бобче аз знам един оказион ако не е преместен в уличка зад районния съд. Но по -добре потърси в продавалника, според мен избора ще е по-голям.
ЕЕЕЕ МАМИ ОТИДЕ МИ ЗАГЛАВИЕТО ...загуби се из страничките някъде ....няма бира , няма цаца само дет се мъчих да обикалям кръчмите.

Наш малчо завидни размери отпущил 9800 /72 сантиметра , но ми се струва , че кантара на педиатърката нещо е за смяна защото го мерих в болницата когато се уля да повръща беше 9.300 едва ли е  качил полвин кило за седмица.

За тръшкането благодаря за отговорите ,  че не съм сама в нещастието си е успокоение .

Хайде красиви сънища на всичките.

Общи условия

Активация на акаунт