На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
здравейте Simple Smile

е попарката слагам мъничко захарза разкош Simple SmileSimple Smile и я пасирам,че иначе не я иска.
За споделянето на играчки и други вещи, отне ми доста време и обяснения докато науча каката ни да споделя, започнах доста от рано с това -беше някъде на 3 год. и сега нямаме никакви проблеми дава си нещата, после следи обаче да си ги вземе обратно, подарява също без проблем,но само на приятелки:), както тя самата казва Simple Smile
За лъжата - научена е че няма нищо по-лошо от това да ни излъже или да скрие нещо от нас, в началото като се опита имаше доста сериозни разговори на тази тема и тя знае вече, че няма да и се караме ,но трябва да си признае , а не да скрие или излъже, но все пак тя е вече на 6 и е доста съзнателна...

# 616
здравейте Simple Smile

В попарката слагам мъничко захарза разкош Simple SmileSimple Smile и я пасирам,че иначе не я иска.
За споделянето на играчки и други вещи, отне ми доста време и обяснения докато науча каката ни да споделя, започнах доста от рано с това -беше някъде на 3 год. и сега нямаме никакви проблеми дава си нещата, после следи обаче да си ги вземе обратно, подарява също без проблем,но само на приятелки:), както тя самата казва Simple Smile
За лъжата - научена е че няма нищо по-лошо от това да ни излъже или да скрие нещо от нас, в началото като се опита имаше доста сериозни разговори на тази тема и тя знае вече, че няма да и се караме ,но трябва да си признае , а не да скрие или излъже, но все пак тя е вече на 6 и е доста съзнателна...

# 617
Да си кажа пък после ще чета-Прегледа при детския ендокринолог мина добре,нямало никакъв проблем с подуване и топченца на гърдичките.До 1годинка било нормално подобно нещо,но след това не.Каза ,че е над средното тегло и ръст ,имала много хранения ,та да махна едно мляко .Било нормално 1мляко за деня ,макс.2.Та дебело ми било детето,много съм го хранела.Абе занимава ме 1 час за 35лв.
За справка 8м-8кг-68см!!!Хранене АМ,попара,пюре,плодоша каша ш бурканче,АМ,АМ!!!

# 618
  • Сливен
честита месечинка на ВЕСЕЛИНА,да е много здрава и послушна
честит рожден ден на misselly,нищо че отдавна не е влизала    bouquet
ние с мъжо днес имаме годишнина от сватбата,цели 17 законни годинки (преди тях още 3 )
снощи забърках една бърза и шоколадова

за попарата - не ни харесва,предпочита хляб и сирене

# 619
pashic, радвам се че ендокриноложката не е открила нищо повече от едно здраво и щастливо бебе:) Ама как прецени, че Симона е дебела не разбрах? Shocked
Захар у нас никога не сме слагали в попара, правя му я със сирене или извара. Много обича куск-кус и попари. Сол няма да дам и след годинката. Знам, че е невъзможно, но ще го опазя от тях колкото се може по-дълго.
Ноел, малката щерка на сестра ми още не можеше да говори, но поисках ли от ръката ѝ нещо и го криеше зад гърба си. Или се правеше на приятно разсеяна... Rolling Eyes С времето, обаче, се промени и започна да дава на майка си, на мен и на баба си. Сега дава и на повече хора... Надявам се да е само период и при Моника.
Мириамс, дълъг и безоблачен семеен живот ви желая!

# 620
pashic, радвам се че ендокриноложката не е открила нищо повече от едно здраво и щастливо бебе:) Ама как прецени, че Симона е дебела не разбрах? Shocked
Ами тези лекари винаги изполват едни таблици,засичат ръст ,тегло и възраст,тя била над средното .За каката смята някакъв индекс и каза ,че е ок ,а ние винаги сме я имали за слаботелесна и недохранена!

Мариамс,честита годишнина !Живи и здрави да сте и още мн години разбирателство и семейно щастие ви желая!
МамаМа,и аз не слагам захар ,слагам малко от чая на Хип.Иначе и аз пасирах до скоро.Сега слагам в блендера сухара целия пакет,смилам го и го слагам в кутия.После само сипвам 4лъжици сухат ,като сложа вода става на едни трохи ,и за 2 дни се научи така да яде.Пробвай ,инач е мн досадно с това пасиране !

# 621
  • София
Pashic, твоята бебка ако е дебела, то по преценката на този доктор моята Мартина трябва да е победител за Бебе Макси  Laughing (нали имаше на времето едно мис макси шоу ), ето ти нашите мерки 8м.-9.600-71см, а храненията ни са почти като вашите - цокане, пюре, каша, попара(друго), цокане  Laughing
Мириамс, ммммм че сладичка тортичка! да сте живи и здрави още 17 пъти по 7 години да се обичате   bouquet
Ноел, никакъв съвет не мога да ти дам, нещо в последно време съвсем се забърках с това "възпитание" на баткото покрай бебето, съвсем я закъсах  ooooh!
за морето,  задължително сме там  Peace от 26ти в Китен, като на плаж ходим в Лозенец на Корал (дано не са го застроили тази година), за сега не смятам да й слагам бански (Марвелъс, защо като е момиче да е с бански???), ходим задължително след 16.30 ч, 50ти фактор мазило, под чадър, с лодка(басейн) и взехме миналия ден едно като палатка, тента от карфур, което да държи завет, ако бебелана заспи на плажа и евентуално там да си играе - нещо подобно на това ... а, сетих се - взехме и такъв "пояс" за бебета, какъвто описа Марвелъс по-рано - като проходилка изглежда, него го взехме за басейна на село повече, но и на моренцето ще го носим...
захар  слагам по-малко от чаена лъжичка в попарата Peace
По принцип не съм привърженик на крайностите - да е съвсем без захар, без сол, без такова, без онакова - по мъничко от всичко трябва да си опита, но наистина мъничко Wink))))

Хайде, приятна вечер от мен! Май ще я облека бебката малко за разходка, че вече пощуря в къщи, едно тото да пуснем, че вече ми писна по квартири да се мъкнем (не че ги сменяме често, ама сегашния ни хазаин нещо не ни кефи - иска да вдига наема, а то навсякъде наемите падат, ама като не му стигат парите да порка и да играе комар ooooh! )))))

# 622
Здравейте!

Мириамс, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! БЪДЕТЕ ЗАЕДНО ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ И МНОГО СЕ ОБИЧАЙТЕ!

Аз попара не давам, но едва ли бих слагала захар. До 1г. не мисля, че имат нужда от сол и захар Peace . После може по малко Wink

Пашик, ако Мони е дебела, Ники на Ани трябва на въздух и слънце да мине Stop . И не на празно е казал човека средното, пък то си има горна и долна граници, което е по-важното. Hug Радвам се, че само това й е открил!

Рени Во
Hug специално за теб, другият ми любим виц Joy

Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
- Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
- Ами тате, то ...
- Кажи бе!
- Мииии ... Имам седем двойки за годината ...
- КОЛКО ?!?!
- Седем ...
Бащата адски сърдит :
- И по какво ти е първата двойка ?
- Ами по френски ...
- Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ?
- Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод.
И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. "
Бащата казал :
- Сине, тя тая е курва !
- Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
- Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ?
- Амиии по математика ...
- Що имаш двойка по математика, бе ?
- Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?"
Бащата казал :
- Сине, тя си прави ташаци с тебе !
- И аз така и казах и тя ми написа двойка.
- И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ?
- По география.
- Как така бе?
- Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ?
- Еба ли я?
- Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
- Добре - прощавам ти. По какво е следващата ?
- По биология.
- Идиот !!! Как успя бе ?
- Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета.
Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ...
- Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата.
- По ЗИП География. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка.
- Както и да е сине . Нататък?
- По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак" - и аз вдигам, "Вдигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка.
- А последната?
- По музика.
Бащата :
- И по музика ли бе, дебил !!!!
Иванчо сърдит :
- Тате, след шест двойки как се пее, бе …

Hug Hug Hug ЗА ВСИЧКИ!

# 623
  • Сливен
 hahaha Joy красе  Hug

# 624
Цитат
захар   слагам по-малко от чаена лъжичка в попарата Peace
По принцип не съм привърженик на крайностите - да е съвсем без захар, без сол, без такова, без онакова - по мъничко от всичко трябва да си опита, но наистина мъничко Wink))))
Марвина, това все едно аз съм го писала! Peace
Относно пасирането- аз също пасирам,но смятам че идеята на Буболеченце е страхотна- не ми беше хрумвало! Hug
Мириамс, честита годишнина!
Краси, страшен виц! Joy

# 625
Хейли  Grinning знаеш как да разведриш обстановката )))
Мириамс, честита годишнина!
Аз имах гости - 3 колежки от офиса, изкарахме си супер, а Алекс беше много послушен . Днес му сварих картоф, че още не бях купила пюрета, но не го хареса. Ако пюрето му е по-гъсто, се дави.

# 626
Здравейте, влизам набързо само за да кажа, че вече съм успешно дипломирана  Party!

# 627
Стелисима, честито дипломиране!!!

# 628
Здравейте, влизам набързо само за да кажа, че вече съм успешно дипломирана  Party!

Стели, честито!  bouquet Със здраве да си го ползваш Hug

# 629
  • София
захар   слагам по-малко от чаена лъжичка в попарата Peace

Абсолютно подкрепям   friendship
Избягвам крайностите - колкото и добре да звучат, истината винаги е някъде по средата Simple Smile

miriams28, честита годишнина! Още два пъти по толкова щастливи и спокойни години ти желая  Hug
Стелиии, хайде честита ти дипломка! Да си я ползваш по предназначение, а не като една твоя позната... в рамка на стената  hahaha  Joy

Току що Ева изяде с голям апетит каша, която имаше вкус на фураж  Sick

Общи условия

Активация на акаунт