ама с бански/памперс или без, то все си влиза
мене повече би ме притеснявало количеството пщсък, което ще погълнат през устата малките зверчета 

, стига да можем да дойдем, че програмата от първия ден ни е плътна-плътна... 

Тук сега са жеги, макар че днеска ме изненада колко застудя
, и пак не иска да яде! Само търка венеца, и слага всичко дето докопа в устата. Явно са зъбите! 

Лепнаха и 3 дни да не излиза от вкъщи. За нейно щастие хотела беше празен, а майка й с цикъл, та си стоях с нея в стаята през повечето време. В апартамента имаше огромна тераса, където и опънахме един басейн и там си изкара първите дни. Вечер я водехме до моренцето да му се порадва, хем по-хладно, хем няма хора. Изкара я много леко, почти не я разбрахме, дори съм с леки съмнения дали е точна диагнозата, но я почерпихме с първия й АБ 

На моменти ми писва, на моменти ми е ок, но определено не ми е "цел в живота", както ми беше със Симона.
. И аз взех басейн и пояс с дупки за крачетата и лодка. Засга съм пробвала само лодката в басейна на комплексчето, като милото незнам дали разбра какво се случва, че си беше облечена с дрешки, гледкаше само ... без някаква реакция
! 

. Приспах го към 21 и айде навън. Спокойно ми беше, щото знам, че няма да се събуди. Може да зачестим
. И не на празно е казал човека средното, пък то си има горна и долна граници, което е по-важното.
Радвам се, че само това й е открил!
много точно казано! Пашик, нашата педи също "сверява" мерките на Ники с таблиците, НО знам, че КЪРМАЧЕТА (не помня дали твоето бебче е само на кърма) не се вписват в тези таблици. Те са само за деца на АМ, за да могат да следят дали дозите са правилни. Все пак ние не можем да контролираме колко кърма изцокват бебетата, но можем да контролираме АМ.
Така че, въобще не се връзвай! Ники е с 2 месеца напред по тегло, а нашата докторка само му се радва! 

Мила, ти беше писала, че преди време сте оставили Нико да плаче и той заспал. От тогава насам как стоят нещата при вас? Той продължава ли да плаче?
. Приспах го към 21 и айде навън. Спокойно ми беше, щото знам, че няма да се събуди. Може да зачестим Препоръчани теми