На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Едно добро утро и от мен! Отдавна не съм писала, но ви следя. Нещо не ми се пишеше, то нали по хлада сутрин се разхождаме, а  вбегите сме вкъщи, ама когато е горещо ме мързиии...
Честита радост на Ваче най-напред! Много хубава новина  bouquet
Нина, честит рожеден ден! Много здраве и любов и един страхотен подарък да получиш днес Hug
Стелисима, честито дипломиране!
Лурдес, Мила, добре дощли на родна земя.
Мис Файн, как мина пътуването ?
При нас нищо ново - Гого отново спря да спи, някой зъб явно....намали и яденето - предполагам че жегите са виновни за това ooooh! Поне му поспаднаха бузите малко. LaughingОткрихме плажния сезон - с  басейнче на терасата. Снимки не сътм правила, че го държа да не се озове под водата Party Отивам да си сипна кафенце,хайде лек и хладен ден Hug

# 646
Nina-vn,
Бъди много щастлива, здрава, винаги усмихната и позитивна! Пожелавам ти да си много обичана и уважавана жена и майка! Весел празник!

Оле, радвам се, че сте здравички! Дано е така цяло лято!

Лурдес, добре дошли! Дано да си изкарате приятно!

Днес съм много уморена и се чудя къде да скитосваме Thinking . Искам да спя цяяял ден! Вие къде ще ходите?

# 647
Беболе, точно това правя! Точно такъв ми е подхода, но уви и това не помага. Тя просто мълчи и накрая, когато опрем пак до подаряване категорично отказва  Naughty.
Плаче и казва, че сега "няма да имам толкова".  Shocked Наистина не знам вече какво да правя. Дано е период, който да отмине. Дотогава ще трябва да обяснявам, обяснявам...

Благодаря на всички, които се включиха! Дано е само период! Но той започна от скоро...  Sad

Стелич, ЧЕСТИТО!   bouquet

# 648
Току що ми хрумнаха няколко морски заглавия:

-Морският пясък красиво блести ОКТОМВРИЙЧЕ върху него оставя следи!
-ОКТОМВРИЙЧЕТО вече лесно се изправя и с крачета следи върху пясъка оставя!
-Колко красива е морската пяна, за ОКТОМВРИЙЧЕТО тя е много желана!
-Летният купон е в своя разгар, ОКТОМВРИЙЧЕТО вече е с летен загар!
-ОКТОМВРИЙЧЕТО се къпе в морските вълни, а по пясъка оставя своите следи!

# 649
Честити месечинки на бебоците родени днес! Heart Eyes
Стели, честито дипломиране! Нина-вн, бъди здрава и много позитивна през цялата ти нова годинка!
Оленце, права си, да! На втори прочит видях, че за да бъда кратка не съм се изразила добре. Понеже са съседи и споделят една детска градина, сестра ми смята, че наистина става дума за проблемно момченце и трудни за комуникация семейство. Много е доволна от подхода на педагозите, обаче! А Симонка откъде я прихванала тази скарлатина?! Радвам се, че Радо вече е добре. Сигурно е трябвало просто да смените въздуха за известно време.
Ноел, сега се сещам, че на племенницата ми ѝ помогна наличието на по-щедра кака, която вечно взима за пример. Ще мине! И да си кажа - страхотни заглавия!!!!Особено това за летния загар Joy; при нас малко текезесарски, ама става!  Joy
Момичета, имам питанка, прали ли сте количките вече? Да си призная моята откак е станала на количка още не съм прала платнените части, само забърсвам и мия металните и пластмасовите части. newsm78 Той изобщо не цапа, пък и не го слагам и с обувчици вътре..

# 650
  • Stavanger,Norway/ Varna
Нина, честит празник, много слънце и усмивки   bouquet

Момичета, има ли някое бебе все още с крусти. На Мила й излязоха на по- късен едтап и нищо не ги маха. Пробвах какво ли не. Знам, че в България има шампоани за това, та ако някой е доволен от такъв шампоан, препоръчайте ми, да купя.  Praynig

Утре си идвамеееее  Party

# 651
  • У дома
Честит рожден ден, Нина! Много усмивки и хубави емоции!

Лурдес, добре дошла у дома  Hug

Беболе, дано след хубавата почивка да сте по-здравички

Ноел, страхотни заглавия  Peace

# 652
  Ехо, престигнахме, аз пак набързо само последната част видях, но тука има работа за целия китайски народ, а на мен така ми се спии. Та май ще излезна, че и ядене няма, от 6 съм будна и не съм яла още, сакън ще се затрия...Иначе и двата полета минаха сравнително добре, особедно първия  Grinning
  Бобченка лек път! И на Киселка и се появиха крусти наскоро, с нищо не съм ги мазала. Ще паднат и сами предполагам..
  Хайде, отивам да оправям, докато дзвера спи, че после и до магазина да идем  Simple Smile

# 653
  • София
Бобченка, Йоси още е с крусти, 10тина бройки. Нищо по-специално се съм предприемала до тук. Педиатърката беше казала, да ги мажа с Нахткерцен, че щял да ги разгради, но принципно каза, че е не е никакъв проблем! Лек път!

да ви се оплача. снощи излизах, бях на моминско парти, беше супер, но в 2 часа ме викнаха на пожар. бях изцедила 110мл. на дребното, ако се събуди, но той категорично отказал шишето. плюел с отвращение, аз като се прибрах също пробвах да му дам изцеденото мляко, но отказа. накрая се беше поразсънил и един час се гушкахме и поцокваше докато пак заспи. но така сладко се гушкаше и ме гледаше, все едно искаше да ми каже "липсваше ми!" и накрая като заспа на сън се изхили с глас!  Heart Eyes  англече, ама не може ли и мама да излезе една вечер  #Cussing out

# 654
Честито дипломиране на Стели  Hug
Нинче  newsm59 smile3525 Много  здраве и само щастливи моменти да те спохождат!
За кърменето- кърмя сутрин и вечер и понякога през нощта се събужда  и търси да суче и тогава му давам иначе през останалото време сме на детска кухня.
За морето- нали нашето е морско чадо и го водихме на плаж вече за 1 час ,но в морето не мисля да го топя защото е много мръсно, вехме му едно  басейнче и му носим водичка от къщи и му го пълним, не му трябва много и малкия полудява.. изпликсва цялата вода  Grinning
Охх някой вече чакат второ, трето зъбче ние още си нямаме нито едно. Но като се има в предвид че на мен са започнали да ми излизат на 11 месеца не се притеснявам. Когато му дойде времето тогава  Wink
А да ви се оплача- абе моя бебок неиска на проходилка и като го хванем за ръчички само подскача не прави крачки , мързи ли го незнам  Thinking а иначе е доста палав, пълзи по цялата спалня не се спира, рита въргаля се , но да прави опити за вървене цък  Sad А като ви чета повечето бебчовци се опитват да правят крачки и на проходилки. Whistling Явно начие е мързел

# 655
  • Сливен
здравейте
tzzzvety хич не се притеснявам,дени сяда в проходилката,от време на време се оттласква ,но през повечето време си стои и след 15 минути вече му е писнало,а отделно ,че и да пълзим не правим опити,като го сложа по корем веднага се обръща по гръб и започва да си тръшка краката на спалнята да се люлее и отскача  Whistling
бобче лек път ,на дени въобще не му излязоха крусти,  батко му пък имаше отвратително много и с каквото и да ги мазахме не се махнаха ,до година и нещо имаше  ooooh!

# 656
Здравейте:)!
Бобче, лек път на вас Hug!Дано да има как да се включваш и от тук ! Крусти и на Иви и се появиха преди около 2 месеца, не съм ги третирала с някаква козметика още, чекам да си паднат самички , само след къпане като са се поразкиснали с гребенчето реша по-старателно и с ръка опипвам ако някоя се отделила,просто я отлепям и така, и гледам че са понамаляли.

# 657
  • Варна
Здравейте и от нас! Sunglasses
Ето малко снимки от първата баня на Сладкиша:   http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mama-hipopotama.486771.24019580
Бобче, на нас ни помогна Мустела и шампоан на А-дерма, който е специално за крусти. Хайде лек път. Да свирнеш когато си фрии, за да се видим.
Мило Нинчееее, честит рожден ден  newsm51 newsm51. Да си все така мила и готина мама!Стели, честито!!! Ей видя му се края  Hug
За кърменето - кърмя доста често. И сутрин, и вечер, и през нощта, и за десерт след другите яденета. Аз съм пристрастена кърмачка - казвам го с ръка на сърцето  Praynig Grinning
Ноел, наистина са невероятни предложенията ти. Много си добра в това!
И аз не можах да отворя линка на силксилк  newsm78

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 14:47 от мама-хипопотама

# 658
  • Варна,морето,сините вълни...
Хоп-троп и от нас!
Ние сме мноооо криви днес,не искаме да ядем,не искаме на ръце,не искаме да седим,нито да лежим.... ooooh! Вадим зъб,вижда вече и леко се  усеща,ама докато се покаже целия ще е зор явно!
Добре дошли на родна земя момичета welcome bg и лек път на бобчето!
Много сладки снимки,хипооо Heart Eyes
Нинка,вече ти честитих Mr. Green  bouquet
Стели,браво  Hug
За кърменето-ами по принцип сутрин,вечер и нощем(като не мине номера с водата),нооо понякога за да миряса и като не иска да яде друго давам да цока.Да се възползва докато има,че няма вечно като е крива и има претенции да ми виси по  bombs
Супер заглавия!!!
Ние имаме доста пъпчици от топлото,вече поодминават,но с какво може да се мажат,за да се успокои кожата и по-бързо да изчезнат????
Егати вятъра,днес сме в къщи и само на терасата гълтаме въздух. Confused
Хайде хубава вечер!

# 659
  • София
Цвети, няма какво да се притесняваш. Нашата кака до 10м не проявяваше никакъв интерес към ходенето. Никога не сме я слагали в проходилка. Пълзеше с лекота, изправяше се ,но никакво желание да крачи. Но малко преди да навърши 10м като реши, че ще се изправи и за няма и месец проходи и то доста стабилно. Почти не съм я държала за ръце, което много ме радваше, защото като гледах мои приятелки как остават без кръст да ги придържат завързаците, а аз си свирках  Whistling

А за пъпчиците от жегата според мен единствено проветрението помага. Нашия мъжага го държа голичък като е много жега като миналата седмица. Обикаля си из къщи по памперс, или ако е на терасата, по пишок. Голям му е кеф. Определено му е по-комфортно. Навън спазваме обаче благоприличеие и му нахлузвам някакви шорти и  тънка памучна тениска.

Общи условия

Активация на акаунт