На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Нинче, честит рожден ден! Да си много радостна и щастлива и Лидето много да те радва!   bouquet

Бобче, в продавалника най-евтините кошари са по 50-60 лв, а в момента тече промо в Метро на кошара от 130 мисля, намалена на 85 лв. По-добре си купи една нова.

Илка, предполагам хубаво сте си изкарали, поне докато си била там. Тази година май доста сватби се заформиха.  Laughing

# 661
Много ви благодаря за пожеланията момичета!!! Hug

Бобче, лек път!  Hug
Ноел, супер заглавия, браво  smile3501
Цвети, Лидия стои в проходилката, но само си играе с играчките и отива назад понякога. Не пълзи, за сега не и се притеснявам, с баща и късно сме проходили.
titka.banditka , и на Лидия и се появявят пъпки от топлото, мажа си с нейния крем с който по принцип си я мажа, но се оправят като стои на по хладно. Тя почти не се поти и явно заради това излизат пъпчиците.
мама-хипопотама , много сте готини със Сладкиша на плажа и във водата Heart Eyes

На Лидия днес и проби първото зъбче  tooth Миналата седмица видях, че двете долни зъбчета белеят леко. И второто е на път, да видим кога ще се покаже и то. Не ми се е кривила изобщо, даже и не разбрах кога се показа  Simple Smile

# 662
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерси, момичета, щ еми трябват пожеланиятаза лек път, че с двете маймуни,особено по- млакатанезнам какво щ еправя 3,5 часа в самолета. На Йована съм свалила филмчета на телефона, има да гледа презцелия полет, но какво ще я правя Мила незнам.  ooooh! Тя неможе мирна да седи и за секунда, немога дори да я нахраня като хората, трябва след нея с лъжицата да бягам, ума ми не го побира. Ще пробвам да не й давам да заспи до полета, той е чак в 3 следобед, дано каталяса и да проспи цялата работа. Имаме и един вътрешен полет, но той е само 30 м и се ядва  Rolling Eyes

Крустите й са много, по цялата главичка отгоре, незнам кога успяха да се появят толкова  ooooh! Все ми се струва, че й пречат на косичката да расте хубаво. Дано от морската вода паднат  Praynig

Аз съм на никъде с багажа, а тръгваме от тук утре сутрин. Досега бяхме навън с децата, че в къщи бях вече пред нервна криза. Наиграха се поне малко, Мила и тя барабар със сестра си в пясъчника. пояде малко пясък, видя, че не е вкусен, надявам се на плажа да не яде. Само незнам как ще я държа на едно място под сянката  Thinking

Оле, мерси за подсказката, веднага във вторник, ще отида до метро, дано да ги имат още. Praynig

# 663
За крустите бях ползвала на биодерма със Симона и с две мазания се махнаха

# 664
Хопалаааа и ние се прибрахме от село, бвхме там за почивните дни Simple Smile

НИНКААААА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛАААА  Hug МНОГО ДА СИ ЗДРАВА, ВИНАГИ УСМИХНАТА И ГОТИНА МАМА newsm51

Захар не слагам в попарата, изключено, правя я с малко АМ и готово, ядем си я Simple Smile

Хипоооо, много яки снимкиии  Hug

Бобче, аз останах най-доволна от едно мехлемче Линола Фет, от аптеката се копува, чудно е. Мажех, остава едно слепнато на косичката, мазно, малко е кофти но за 2 - 3 дни исчезнаха.

Честито на озъбилите сее бебочетааа  tooth

# 665
Хммм, заинтригувахте ме с тази попара с АМ, ще взема и аз да пробвам така, дано пък повече се хареса и при нас Simple Smile Та значи - правилно ли съм разбрала- слагате пак сухарче, обезсолено сиренце, масълце и заливате с АМ вместо вода или чай newsm78

Нина, Честит Рожден Ден, бъди много здрава, щастлива и винаги усмихната! Весел празник!

Ние снощи нали бяхме на клуб, та моята щерка се е държала що годе прилично, събудила се към 23.30 да си цокне, баба й дала шишето, пила каквото пила, повърнала ooooh!, преобличали са се и после с 300 зора заспала пак, та като се прибрахме спинкаше кротко- кротко, само дето аз бях на тръни през цялото време да не ми звъннат по спешност...

Пашик, много се радвам за хубавите резултати от прегледа Hug

tzzzvety, не се притеснявай, има време за всичко. И Йоана само стои и си играе в проходилката, движи се само назад, като стигне до нещо интересно за дърпане или човъркане спира и започва да си играе...

Упс, събуди се , после пак...

# 666
bubolechence, прах я два пъти и пак е мръсна. Аз не погледнах ти къде живееш, но малката като я прибера вечер, чорапите й са мръсни и са за пране, въпреки че не ходи. А сега е мръсна количката понеже брат й се качи и я изцапа с кал оня ден и още не съм смогнала с прането... като се видим с някои майки да ни извините за гледката  Mr. Green

Ако правите срещи другата седмица, много вероятно да дойдем.

Nina-vn, честит рожден ден, да си жива и здрава!   bouquet

Моята днес я захраних с домашна тиквичка и съм много доволна че яде.

За анкетата забравих да поясня - суче доста често по всяко време, понеже не яде много - или не й харесва, или бързо й омръзва; давам и вода, но тя си иска да си суче, през нощта се събужда 3-4 пъти някъде.

# 667
  • София
Само се записвам и ще чета когато мога. Върнахме се от Варна, малката е с шарка и не я кара особено леко, вдигна 39,5 и има доста пъпки, трудно спи.. Май чак в следващата тема ще ви настигна Rolling Eyes Hug

# 668
Здравейте мамчета!

Честито на всички празнуващи, рожден ден, дипломиране, месечинка, годишнина и каквото там съм изпуснала.

За Бобчето и още една мама които питаха за евтина кошарка ето тук и тук и тук имат в момента на промоция!

Бобче лек път.

За прането на количката - моята се разглобава до основи и всичко платнено се сваля и остава само скеле. Пера я често, защото отвън е много мръсно, въпреки, че детето не я цапа по никакъв начин. Като я пусна вечер и сутринта е суха и почти всеки ден я забърсвам с мокра кърпичка. Прах я преди има няма седмица и вече виждам петна.  #Cussing out

Относно ходенето - Зори не се спира. Лети с проходилката като фурия. Прави бели. Като я хвана за ръчичките и направо побяхва едвам я удържам. Стои сама права доста стабилно и почти няма нужда от много опора. Но не иска да се изправя сама. Само по мен се катери и иска да я хвана. В момента в който я хвана за ръце направо скоква. Лекарката каза, че до месец може и да проходи и, че има бебета които прохождат преди да се научат да се изправят.

Миналата седмица бяхме на консултация и ни биха последната ваксина. Мерките са 7580 гр и 70 см. Не я свърта на едно място и вече много бързо и лесно се изправя от легнало в седнало положение.

В последно време почна да си показва характерчето. Когато и взема нещо или не и го дам изпада в истерия и започва да пищи и да се дере. Ако прави някоя беля или е някъде където не трябва и и се скарам ме поглеждя с един лисичи поглед и като я издърпам от там започва пак истерия.
На пример онзи ден докопала пликчето с лука. Усетих я аз, че нещо се е кротнала и ми стана ясно, че прави беля. Отивам при нея и я питам "Какво правиш там", а тя с хитра усмивка се обръща и в следващият момент хуква с проходилката на пред и почва да пищи а в същото треме дърпа плика и хвърчи на всякъде лук. Хато я настигнах и и го взех пак се разрева. Дано да е временно.

Хайде стига съм писала, че стана един чаршаф.

П.П.

За кърменето - цока си около 7 пъти на 24 часа и има 2 твърди хранения като еднато е напълно заместено но с другото си доцоква.

П.П.П.

Тази вечер по Нова ТВ ще дават филм "Октомврийско бебе" от 00:15 часа  Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 19:56 от wafi

# 669
Wafi филна е Октомврийско небе  Laughing

# 670
Привет момичета! Hug

Нина, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да си много щастлива, а сладката Лидия много много да те радва! Simple Smile Hug

Цвети, моят в проходилка ходи назад основно, стъпва на крачета, не на пръсти, но не се сеща, че трябва да се ходи с тях. ooooh! Mr. Green Споко, има време ще се усетят как стават работите! Peace

Зъби нямаме още...  Whistling

Момичета, я кажете откъде столче за кола, магазин с голям избор (за София)?? Ще търсим столче на каката 9-36 кг, и събирам инфо къде да ходим да гледаме. Simple Smile

# 671
Wafi филна е Октомврийско небе  Laughing
  hahaha

Лурдес, ние купихме на Моника столче за кола от Premaman, 15-36 кг. Столчето си е на Premaman. Много е хубаво и удобно, горната част му се повдига в зависимост от растежа на детето, така, че главата й да се пада между меката част. Купихме го на цена 130 лв. Сега, обаче, май го няма.  Confused Но там правят от време на време промоции на столчета и има много хубави на нормални цени.

Бебзи, горкичката Ванеса!   Sad

Между другото оттам харесахме за Ева едно на Nania - 0-18 кг. на цена 130 лв. с подарък седалка. Някой има ли столче Nania и доволни ли сте?

# 672
За пъпиците от изпотяване - при нас е ужас!!! Толкова много му излизат, че стават като екзема ooooh! . Та намерих решение - Судокрем! Страхотен резултат! Peace

За крустите - като го къпя първо измивам главичката, и както е топла и размекната кожата слагах една тензухена пелена и периодично поливам да не изсъхва и да е топло. размекваха се, после го сресвах с мека четка и за около 10 дни изчезнаха. Не съм използвама нищо специално за миене или мазане.

За столче - в Бейби тория. Бейби мола сигурно др месец ще го отворят.

Ноел, страхотни предложения!

Хипо, страхотни сте! Heart Eyes

# 673
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
Известно време не съм ви чела , покрай този мой буен син и съм ви изтървала края  Wink
Първо да честитя на моята адашка Нина  newsm59
В тази връзка на рождения ден MartakEly, май е станало объркване във фейса, за малко се стреснах, че днес съм рожденничка , а съм забравила, ама съвсем наистина го казвам. С Алекс толкова нямам време за нищо , че понякога ми се губят датите   Laughing
Пашик, много се радвам, че всичко с Мони е добре, днес тъкмо си мислих как е минало. Кога ще ходите при Марвалъс? Ние пък към 3 юли заминаваме за 5 дни към Смолян с дребчо.
За морето , сме го водили, потопихме му само крачетата , все още ми се струва хладничка водата за него, а и като видях пишлето как му се сви , явно наистина си е хладничка. Имам желание да го потопя целия , но сигурно по - нататък, а и момичета само съвет, гледайте , ако потапяте децата да е на възможно по - девствени плажове.
Лек път на Бобчето и добре завърнала се на Мис Файн!
Ние сме си добре. Все още зъби нямаме, сучи поне по 4- 5 пъти през деня и разбира се вечер задължително се събужда да цокне.
Пъпчици от изпотяване няма , но гледам да го държа възможно по - разсъблечен. Крусти имаме още съвсем малко, бях го мазала с Мустела , но нещо престанах и трябва да подновя мазането.
Бебз, бързо възстановяване на Ванеса Hug
Лека и хубава вечер !

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 00:15 от nani-banani

# 674
Момичета, тенк ю за отговорите. Моята количка не ми се вижда мръсна освен колелата и степенката, където подпирам. Държа я покрита пред вратата и платнените части изглеждат добре макар и тъмнокафеви на цвят.

Бобче, лек път и дано ти се отпусне душицата малко на родна земя. Гледам на моя хубостник темето е жълто, та може скоро и той да се окрусти - интересно, почти не е имал такова. Къпех със Себамед тогава.

Пъпчици излязоха точно под брадичката, защото може да нямаме зъби, но имаме река от лиги, които мокрят лигавника, а той залепва по гушката ooooh!. Намазах с правено кремче за дупе Blush, майките от Варна ще го знаят. Мина за един ден.

От няколко седмици бяхме без проходилка. Е, честно ви казвам родих се като ми я донесоха тази сутрин. Няма такова тичане, тракане, скачане - отмяна за горките ми ръце. ooooh! Изправя се, стои стабилно, но не крачи, ако не го държа.

От столче имаме отчайваща нужда вече и трябва да е нещо наистина качествено, че доста ни се очертава да пътуваме Tired Така че и аз ще се радвам на споделени впечатления...

Общи условия

Активация на акаунт