какво съм чела и аз не знам 
Всичко му е интересно, иска да пипне и да лапне всичко. Ще му разчистим една стая за игра, за да може по-спокойно да пълзи навсякъде и да пипа. Прави чат-пат някоя крачка, като го държа за ръцете.

ееее

После я слагам в люлката, после в бънджи, на постелка на земята и пак в проходилката. Не знам как бих се справила без нея.
Аз пък си мислех че са само при новородените, а те се разхождали тук-там гадинките... Ще мажа и аз с Линола Фет.
и честито зъбче на Лидия 

как могат да ти кажат, че насаждаш комплекси. Напротив, много добре си постъпила! И по този казус подготвих няколко реда и ще ги пусна като отделно мнение, че се оформиха едни чаршафииии
. 
. Много си играят с Йована и изобщо не ме търси, когато как й е в къщи. В крайна сметка, се оказа, че проходилка не ни е нужна
, много ми е смешна, след като й го взема и настава катастрофа
. Не сика да седи на едно място, станала е много дива и крещи като индианец
, страшна работа. дори вън на разходка неиска да седи в количката. 
))
, нещо съм се пообъркала, но пък ако случайно на рожденния ти ден ( проверих, че наближава
) забравя да те поздравя, да знаеш, че съм го направила предварително 

Имам съображения, че няма да е полезно за малкия да ползва проходилка. Иначе за това, че ще му е забавно, а на мен по-лесно - две мнения по въпроса няма. Ще видим дали ще изкараме така, засега не ползваме проходилка
Разчистваме в момента една стая за Тони, да щъка там (с мое присъствие, разбира се). Нещо като детска, само дето няма да спи там.
Тони има "площадка за игра" на разпънатия диван и от време на време взима по някоя играчка и държейки я в ръка, отива до облегалката, изправя се и я мята на паркета. Понякога я хвърля още, преди да се е изправил напълно и не сварва да види къде е паднала играчката. Види ли я, обаче, се опитва да прескочи дивана и да отиде на пода... Тук се включвам аз като закрилник 
Представям си я по-нататък пълна с надуваеми батути и щуротийки и с мнооого шарени топчета и играчки и детенце и малките му гостенчета си купонясват там... Лелеее, разамечтах се 
.

Имаме си компания от 7 бебчета и много се забавляват заедно. Разпознават се, говорят си, ходят едно след друго, гонят топки - изобщо купона е пълен. Още нещо, което е любимо на щерката - да седне на тревичката и да си я чопли. Аз се чудех от къде тази обич, пък сега прочетох, че имала имен ден, освен на Ивановден - заедно с билкарите 
Препоръчани теми