На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!

# 466
Добро утро!
Краси, страхотно кафенце!! Hug
Пашик , ние също сме на Пуфис и моето пухче е изключително доволно! Peace След дерматита първия месец от Памперс, дори не си и помислям за тези пелени. Naughty
Днес ще бъде страхотен ден! Хайде да се стягаме за разходки! Hug
Обсъждахте за играчките- само да кажа, че при нас подейства подхода с прахосмукачката. Всеки път щом всичко е разхвърляно пускам прахосмукачката и казвам, че с нея ще ги събера всички и после ще ги изхвърля. Така сега още щом ме види да посягам към нея, ми вика да спра , да изчакам и на бегом си събира всичко! Peace

# 467
Добро утро, мамчета, дано сте поспали добре!
Хейли пак е ставала рано да вари кафета... Аз нямам пауър да напиша два реда, а тя... напраууу много ме е срам Grinning
Вчера четох назад, че нали бяхме по разходки, обещавам да кача малко снимки на бебо.
Видях СТРАХОТНИ снимки на бургазлийки и гости и на малкото Смехоранче Grinning
Зарат, супер заглавие: Октомврийското дете се плацика на море ( а от неговата мама по-щастлива няма) Ше гласувам за теб, нищо че нашето море ще е на терасата тази година.
Лина Борисова, много хубаво пеете, бравус! Нашият юнак напоследък нещо забрави песните...
Хихихи, хареса ми идеята за големите хладилни витрини за разхлаждане през горещите дни  Mr. Green
За анктетата - два пъти месечно - нямам желание, още е болезнено за мен..а толкова харесвам секса по принцип Embarassed
уф, бебе замрънка сериозно - бягам , после ще дописвам пак.
О, само да допълня, Мартак Ели , спокойна съм за децата ни -   снахичката - рибарка, чедото - ловец...гладни няма да стоят.

# 468
Прясно мляко съм въвела с разни десерти, закуски и пр.
Белтък с палачинки.

Аз нали сега се адаптирам към действителността тук, ама много се ядосах вчера,
не знам нормално ли е. Тук са открили много сладка площадка за игра - Стената на приказките.
всичко ново и супер, но до нас седнали две майки и първо пафкат и мирише на всички бебета наоколо. И второ около тях фас до фас. На висок глас коментирахме това и ни чуха, но дори още повече почнаха да пушат.  Naughty И после било мръсно...

Вчера ходихме на плаж, ама ни се размина. На Градина беше ужас. Пълно с тиня и водорасли, а за мръсотията наоколо не споменавам. Строеж до строеж. После се преместихме , ама ветровито много и Нико топна само крака.

По време на Каварна феста има вероятност да идем за една вечер във Варна.
Ще питам момичетата за хотели, ако реша.

# 469
Тани,
Бъди жива и здрава, много щастлива и усмихната, винаги обичана и уважавана! Весел празник!

Mила, то тук това е един от основните проблеми - всеки хвърля където намери за добре боклуците си, много от шофьорите хвърлят пълните си пепелници на асфалта докато чакат на червено ooooh! , ама после всеки мърмори, че му било мръсно. Е, как да е?! Никой не се съобразява с нищо Stop . Просто се въоръжи с търпение докато си тук Hug
България - страна на неограничените невъзможности Laughing Laughing Laughing

# 470
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила, като каза градина, за къмпинга ли говориш. Ако да, имахте ли възможност да видите, как е бившата база на Военноморско училище, застроена ли е вече, или още си стои. Еххх, детството ми мина всяко лято на тази база, но тогава беше непокътнат района и беше рай. Голяма носталгия ме води и много ще ми е мъчно ако са комерсиализирали мястото  Sad

# 471
  • София
Тани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ех Златиии, така е било и така си остава тук  Sad Където и да разхождам детето - навсякъде мирише на цигари. Хайде пусни го на земята да играе, де! В мръсотия си отглеждаме децата - те играят там, където кучетата си вършат нуждите и селяндурите по душа си мятат фасовете и боклуците.
И не знам как ще се промени това балканско съзнание, като младите не са по-напреднали от предишните поколения, даже по-лошо става  Sad

Аз имам да въвеждам кисело мляко и сиренце и мисля да започвам лека-полека. После грис и кус кус и май с това приключваме до годинката  Simple Smile

# 472
Mila, те пак като не са ти скокнали, защитавайки правата си!! Че на мен и това ми се е случвало. А мръсотията е само началото. Вчера по телефона сестра ми разказа как на една детска площадка във Варна едно детенце се заканвало да бие друго. 5-6 закани от сорта как щял да му завре главата в тоалетната, да извика еди кой си да го пребие до смърт и.т.н., а родителят стоял безучастно, да не кажа доволен, и дори не го е прекъснал в излиянията... Е, кажи ми как да възпитавам детето си в тази държава, докато се сблъсква непрекъснато с такива работи. А знаеш ли, че на организиран от психолога на детската им градина абсолютно безплатен и в удобно време семинар за детската агресия са се явили точно 2 майки и 1 баба. ooooh! Психоложката била много обезсърчена от това, а побоищата до кръв в детската градина били едва ли не ежедневие!
Тани, да си жива и здрава, много обичана и уважавана съпруга и майка.  bouquet
Храни за въвеждане освен пресни ягоди вече нямам. Въвела съм и повечето подправки даже. Заключението ми е, че моят син е непретенциозен и всеяден момък. Снахата няма да се мъчи много в избора на меню за деня  Joy
Пашик, аз съм на Либеро и съм страшно доволна. 6 часа и няма пропуск - аз затова навън памперси не сменям. (Откак голямата работа е в гърне, разбира се.) Пуфиса също са много добри, че и ароматизирани даже Wink

# 473
Тани  newsm59 smile3525 много здраве, щастие и късмет
Днес с милото имаме годишнина. 2 години от семейния ни живот  luvbed Two Hearts
та по този случай искам да ви почерпя

# 474
Леле, момичета, ужас! Значи това си е нормално за тук.
Ами да, ужасно е. Децата ни играят във фасове. Техните също,
но явно не им пука.

Бобче, да, за къмпинг Градина на Черноморец.
Не знам къде е тази база, но е много застроено.
Дори и на Сокиня е вече с хотели.

# 475
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте малки и големи сладури,  Hug

Ние днес след закуска излязохме с Нестор навън и преди малко се прибрахме за обяд и следобедна дрямка  Mr. Green Имахме си нежна компания и времето мина мнооого приятно в игри на малките сладури Flutter 

Тани , Много щастливи моменти  и късмет!
Снахата няма да се мъчи много в избора на меню за деня  Joy
Същото е положението и при нас.... hahaha
tzzzvety, Желая ви дълги години семейно разбирателство и изобилие от неизчерпаема любов и щастие!
Arim, аз реших вчера да пробвам да му дам кус кус, но малкият въобще не го пожела...само ми въртеше глава  Mr. Green Предпочета пилешката супа  hahaha Иначе мляко си хапва  Peace

# 476
  • Русе
Здравейте момичета  Hug
Първо да ви почерпя за РД и да ви благодаря за пожеланията  :hug

Храни за въвеждане май доста имам още ама като незнам какво може и трябва да се въведе през първата година  newsm78 иначе малчо всичко яде даже и салфетки  hahaha те са му любимите немога да сваря да му ги вадя от устата
Качих снимка за първа страничка  Mr. Green

# 477
  • Бургас / Св. Влас
Включвам се набързо само да кажа,че съм мнооого доволна от срещата.
Всички са страхотни,радвам се,че имах възможност да видя Златина,Цвети и Не съм,а също така и другите 3 прекрасни двойки мама - бебе от Бургас - Нани,Калинче и Пашик  Hug
Още веднъж много благодаря на Пашик,че съобрази срещата с моето работно време  Heart Eyes
Много благодаря за подаръчетата,не съм очаквала и още веднъж се извинявам,на следващата среща ще се реванширам  Hug

Имам направени няколко снимки,но нямам време все още да ги кача.Когато го направя ще пусна линк.

# 478
Здравейте момичета Wink Влизам да ви попитам,че нещо са ни нападнали мравки ...можете ли да ми кажете някакво ефикасно средство #Cussing out Хубав ден ви желая....... Hug

# 479
  Ехо, да се разпиша и аз на бързо, че при нас е лудница, тичане, срещи, организации и все някой ми дава зор за нещо.
  Бургаската среща беше супер, искам пак и снимките видях сега, както винаги най-красивите бебоци. И моето с най-дебелата майка  Mr. Green
  Нямаме нет в Бургас и не съм чела, а както съм пристрастена към нета и форума, направо откачам.   Но другата седмица дано наваксам.
  Целувки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт