На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
 bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, искам да попитам тези ,които бяха споделили за хемороидите - какво се маже, или пие, защото мъжа ми горкия много се измъчи...  Confused

Проктогливенол- може да има и по- добри , ама аз нали кърмя и това ми казаха като родих.- много съм доволна.Да се кисне в смрадлика.

# 121
  • Stavanger,Norway/ Varna
бобинка ухх и мен ме чака същото август месец и направо незнам Мила как ще я кара без мен, когато съм на работа. Направо буц ами застава като си помисля. тя само с мен е свикнала, нали не вижда други хора, а и свеки не е сигурна и какво ще правя ума ми не го побира  Confused

# 122
  • Русе
Здравейте да се включа и аз докато не сте изписали темата
Честити месечинки и рождени дни

# 123
 Hug стафилококите най-вероятно са ни още от родилния дом. Интересното е, че според резултатите тези в нослето сме ги преборили, само в гърлото има, а там не са мръднали, все още са много. И как е възможно не ми е ясно! Не сме определяли нова дата за операцията, защото няма смисъл, не знам кога ще ги излекуваме. Освен това, нашия некъдърен педиатър днес отново не е на работа. Не можем да го сменим, защото днес с всички докторки, с които говорихме ни отказаха ooooh! и сега просто не знам какво да правя.
Та искам да ви попитам - вече ще въвеждам глутена, че то порастна милото, няма за кога да отлагам повече, но ако по някаква случайност излекуваме тая напаст по-рано и се наложи да прекъсна даването на глутен един месец всеки ден, какви може да са последствията?

bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, искам да попитам тези ,които бяха споделили за хемороидите - какво се маже, или пие, защото мъжа ми горкия много се измъчи...  Confused

Проктогливенол- може да има и по- добри , ама аз нали кърмя и това ми казаха като родих.- много съм доволна.Да се кисне в смрадлика.
Тоя приктогливенол е чудотворен! Peace

Цвети, успех с изследванията! Praynig Дано всичко е наред! Hug

# 124
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли, аз не съм давала глутен всеки ден, нямаше последствия за Мила, едва ли е толкова фатално.  Thinking

# 125
Бърди, наш Тони не желае да яде нищо, което не е гладко пасирано. Пъне се да повръща, след като лапне някакво парченце. Днес пробвах да му дам попарка със сирене, но защо ли се надявах, че ще яде, не знам... Не знам как да го накарам да яде парченца. Все пак трябва на кухня да минем по някое време.
Тини, аз къде ли не търсих някакви леки сандалки за прохождане, ама все са едни затворени около глезена и видимо му обиват. На Колев и Колев много скъпи ми се видяха обувките. Май ще му купя едни "класически" буйки за прохождане, пък да видим какво ще стане.
облаче, как ви откраднаха количката? Гадно. За хемороидите - слагат едни ластичета на хемороида и той закърнява.

# 126
Хейли, може би така е трябвало операцията да се отложи малко. Има вероятност резултатите да не са верни, но в лошия случай може и да са останали в гърлото, зависи от антибиотика, сега по новата антибиограма какво показва? а вие какъв АБ пихте? аз пращах ли ти една частна педиатъкра на лични? ако искаш да я изровя пак?

Държавната кухня - много я харесвахме с баткото в сравнение с тази на Ози според мене беше по-добра, но по-малко като количество и на по-дребни парченца.

Днес ни отидоха към 4 часа в ЧЕЗ, но иначе бяха страшно любезни и дано свършат работа.

Ние се чудим дали утре да не пътуваме, но ако останем тука ще почна да ви досаждам да се виждаме  Mr. Green

# 127
Моля ви за съвет- На Габи му се появиха дребни червени пъпчици по коремчето. И са една до другаа като едно петно. Само по корема са, няма на друго място, може ли да е от храна?   ooooh! Sad

# 128
  • Русе
да не са от претопляне ,ние по корема нямаме ама по ръчичките още не са се махнали съвсем въпреки че понамаляха

# 129
 Hug Благодаря ви.

Рорр, откраднаха я, защото я държахме на четвъртия етаж пред апартамента... Ние сме в блок с пенсионери главно и не вярвахме, че някой може да ни я вземе, но ето. Но от Продавалника си взехме Маг Ингланд и тя е по-хубава от откраднатата...

# 130
облаче пиши по-често  Hug  Hug за хемороидите - освен проктогливенола, има едно ветеринарно лекарство - АНТИФЛЕГМИН се казва, много е добро!!! Аз имам още от първото раждане и понякога се обаждат. А Проктогливенола ми е скъп, та опитайте с това  Peace Друго, което много помага е ходенето пеша по няколко километра всеки ден!!!  Peace  Peace

Краси  Hug  Hug не разбрах за каква операция се готвите, но според мен трябва първо да изтрепете гадините  Hug
Глутен, и аз не съм давала всеки ден. Ако има някаква реакция, то се вижда веднага!

Лека и спокойна вечер от нас  Hug

# 131
Диданка, Бобче,  Hug . Добре, де, от къде е тогава това, че се дава един месец всеки ден?

# 132
  • У дома
ПРОКТОГЛИВЕНОЛ, Peace много съм доволна. Да чукна на дърво скриха се, след големите проблеми. Аз ви се оплаквах много тогава  Mr. Green

Лейди, мноооого здравичка и щастлива   bouquet

Хейли, милия Мони, големи гадове бе. Сега как ще се лекувате

Лека и спокойна нощ, дано тази вечер да е по-спокойна от снощи Praynig

# 133
Благодаря ви, момичета!  Hug
Диданка   Hug

# 134
Хейли, копирам ти от тук :http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66

ГЛУТЕН

Коректно е да се прави разлика между въвеждането на глутен при бебета, непоносимост към глутена или установена цьолиакия.

Веднъж въведен глутен, не означава успешно въведен.
Симптомите за непоносимост към глутена се проявяват най-често между 1-вата и 2-рата година или между 9 и 24 месеца според различни източници.
Симптомите при деца са по-специфични.

Късното въвеждане също може да бъде рисково.
Става въпрос за възраст след 7-8 м.
Причината е, че за кратко време в менюто се включва по-голямо количество глутенова храна - на възраст 8-9 м. децата ядат повече и по-често.
Има редица съвременни изследвани по въпроса, това обяснява защо според повечето европейски педиатрични школи глутен се въвежда на 6 м.

Непоносимостта към глутена не е сериозен повод за притеснение, ако:
- няма наследствена обремененост (това е факторът с най-голяма тежест)
- възрастта е подходяща = 6 или 8 месеца (най-опасната възраст е преди 4 м.)
- се кърми по време на въвеждане на глутена
- се кърми след въвеждане на глутена
- глутенът се вклюва плавно (от храни с ниско към храни с високо съдържание на глутен)
- глутенът се предлага редовно в началото (за да се проявят евентуални проблеми)

Според съветите на Косе Босе глутена се въвежда в последователност овес>>ръж>>ечемик>>пшеница

Затова е по-добре глутенът да се въведе оттук нататък с каша, пюре, сухари или бисквити като нова храна, а коричките хляб могат да се дават за чесане на венците. Глутенът трябва да се предлага редовно в началото и в нормално количество след първоначалното въвеждане. Това се отнася най-вече за първия месец, след това детето така или иначе консумира по-разнообразни глутенови храни.
Ако захранвате бебето след навършване на 6 месеца, не се притеснявайте за глутена. Вероятността за алергия е минимална, особено ако бебето е било само на кърма до този момент. Глутенът трябва да се избягва като първа храна на бебето. Това е лесно изпълнимо, ако приготвяте вкъщи храната на бебето. Но ако купувате готови каши, имайте предвид, че следните наименования могат да означават, че кашата съдържа пшеница и, следователно, глутен:
• пшеничен зародиш, брашно, нишесте, модифицирано нишесте, хидролизирано нишесте, растителни протеини, растително нишесте
Разбира се, ако знаете със сигурност, че брашното или нишестето не са пшенични, можете да купувате съответната храна.
Ако решите да захраните бебето си, преди да е навършило 6 месеца, избирайте внимателно храната му. Ако, без да искате, предизвикате алергия, преминете отново само на кърма и захранете детето, след като навърши 6 месецаhttp://september2008.multiply.com/journal/item/66/66

Йоанка си има трето зъбче Party и е доста кисела днес, та не ми остава много време за писане...
Обещавам да наваксам следващите дни  bouquet

Проктогливенол Peace

Общи условия

Активация на акаунт